Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Πυκνή Ομίχλη

Πρωτο παιγνίδι έτυχε να ναι ο Εργοτέλης. Απέναντι σε μια ομάδα από αυτές που δεν αποτελούν φόβητρο ο Πανιώνιος απέτυχε και μάλλον είναι τυχερός που γλύτωσε με την ισοπαλία.

Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να παίζει ο Ομο και όχι ο Λάτκα. Γιατί ο εντελώς ακατάλληλος σήμερα Μπαρόζι και όχι ο Κούκετς. Δεν είδα που δεν χωρούσε σε αυτή την ομάδα ο Κοιλιάρας.

Ο Όμο κατά τη γνώμη μου είναι ακατάλληλος για σεντερ μπάκ. Έκανε πολλές γκάφες και αυθύνεται και για το γκολ. Δεν πέφτει έτσι το σέντερ μπάκ μέσα στην περιοχή και περιμένει ο διαιτητής να σφυρίξει.

Ο Μπαρόζι ήταν για τα πανηγύρια. Ότι καλό γινόταν επιθετικά το εκανε ο Μανόλο. Μέχρι που δίκην Μαυρίκη στο πρώτο ημίχρονο τρίπλαρε και τον ευατό του. Νόμιζα ότι είχαμε γλυτώσει από αυτές τις ηρωικές εποχές, αλλά δυστυχώς. Ο Μπάλαμπαν εκτός τοπου και χρόνου και ο Ρεκόμπα με δείγματα του ταλέντου του μέχρι τη στιγμή που κουράστηκε. Δε θέλω να σταθώ στις δυο τρείς καλές στιγμές γιατί ήταν πολύ λίγες για μια ομάδα Α Εθνικής που πριν δύο χρόνια ήταν για 2 συνεχόμενες χρονιές 5η. Στα θετικά οι καλές παρουσίες του Τζαβέλα του Σιόβα του Μπέλιτς και ο συγκινητικός Κουμορτζι που καποια στιγμή τα έκανε όλα, έκοβε σκόραρε έβγαζε πάσες.

Τι να πώ για τον προπονητή μας. Ο άνθρωπος είναι παράλογος. Τέλος Αυγούστου μεσημεριάτικα με ΜΙΑ ΈΝΤΟΝΗ ΖΕΣΤΗ και αρνείται να κάνει αλλαγές. Βλέπει ότι κάποιοι παίκτες έχουν κουραστεί (και είναι λογικό) αλλά δεν φρεσκάρει την ομάδα. Και αναρωτιέμαι: Αν δεν κάνει σήμερα αλλαγές πότε θα κάνει; Και μην ακούσω καμιά μ.... ότι δεν είχε ποιους να βάλει γιατι οι επίσημοι δηλώνουν πως το ρόστερ είναι πλήρες.


Την ατάκα της χρονιάς μάλλον την είπε ο Φερέρα: "Το ρόστερ αποτελείται από νέους παίκτες και δεν ήμουν σίγουρος ότι θα βοηθούσαν στις απαιτήσεις του αγώνα. "(http://www.sport-fm.gr/article/192247).

ΠΩΣ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ; Εσύ βέβαια παίρνεις τα λεφτάκια σου και μας θωρείς όλους ηλίθιους αλλά δεν είμαστε. Δεν είναι τόσο νέοι ούτε ο Λάτκα, ούτε ο Κούκετς, ούτε ο Φανούρης ούτε ο Κοντοές.

Κύροι της διοίκησης ήδη φτάσαμε στα 2306 διαρκείας. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα σας. Εσείς αναρωτηθείτε τι σούπα (μάλλον κρεμμυδόσουπα παραδοσιακής βελγικης συνταγής) του πασάρετε. Πως θα τον πείσετε να αγοράσει και του χρόνου;

2 σχόλια:

  1. ουτε εγω καταλαβα και οπως ο ιδιος ειπε οθτε εκεινος γιατι δεν εκανε αλαγες !! λυωσαμε στην ζεστη για μια πραγματικη σουπα... πρεπει να παρουμε τουλαχιστον 2 παικτες εναν για τερμα και εναν για κεντρο αμυνα... καλα δεν μπορουσε να καταλαβει οτι ο recoba του φωναζε με την κουραση που εδειχνε ολοφανερα οτι θελει αλλαγη να βαλει τον πιτσιρικα τον Κοντοχρηστο ? δεν καταλαβε οτι ο Νικολαου δεν ηταν με την καμια στην μερα του να βαλει πιο νωρις τον Αναστασοπουλο ? δεν εβλεπε οτι ο Ομο δεν μπορουσε στην θεση που τον ειχε βαλει να βαλει Κοντοε η Λατκα ? η τουλαχιστον να αλλαζε τον ατομιστη και πολλες φορες σημερα φλυαρο Μπαρονι με Κουκετς ? ημαρτον.... Δεν ξερω τοσο καιρο ακουγα για τακτικες κτλ κτλ και οτι οι παικτες ειναι κουρασμενοι, εγω ειδα μονο κουρασμενους παικτες δεν ξερω γιατι ομως χωρις καθολου τακτικη μονο γιομες... Ελπιζω να ηταν μια κακη παρενθεση μια ασχημη μερα ολο αυτο το τσιρκο που ειδα σημερα !! παλι καλα που ειχαμε αυτην την παικτουρα τον κουμο που τα εκανε ΟΛΑ ! και τους σκουφο και Σιοβα κατα τ'αλλα ... αστα αστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρατώντας Ρεκόμπα, Λόλο και Μανιάτη, ο Πρόεδρος θεωρεί ότι έχει εκπληρώσει τις δυνατότητες που υπάρχουν για το ρόστερ φέτος και τις έχει υπερβεί με τη μεταγραφή Ριέρα.
    Ο Φερέρα καταλαβαίνει το πρόβλημα αλλά προτιμάει να συμφωνεί με τον Πρόεδρο και να κρατά τη θέση του. Κάτι πήγε να πει χθες αλλά τα ξανάβαλε ο Πρόεδρος στη θέση τους με τις σημερινές δηλώσεις του. Έτσι φαίνεται να μην κουνιέται φύλλο και να περιμένουμε παθητικά τις αγωνιστικές εξελίξεις.
    Τώρα γιατί ο Φερέρα, αν και έχει Λάτκα, Κούκετς και Κοντοέ, δεν τους χρησιμοποιεί καθόλου, μπορούν να δοθούν διάφορες ερμηνείες (δεν είναι δικές του επιλογές και θέλει να πείσει να φύγουν και να έρθουν άλλοι στη θέση τους. Δεν τους θέλουν οι διοικούντες γιατί τους θεωρούν επιλογές Σταματόπουλου. Μπορεί και όντως να μην μπορούν να βοηθήσουν φέτος σημαντικά λόγω ελλείψεως κινήτρων πχ, για λόγους που δεν έχουν βγει στη φόρα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.