Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Τελευταία Ευκαιρία

Η ομάδα κατρακυλάει προς την Β Εθνική. Ταυτόχρονα διάφοροι αστείοι αντί να βγουν να πουν αλήθειες πάιζουν το ρόλο του αγκιτάτορα και του  προπαγανδιστή.

Ναι ο δρόμος ήταν προδιαγεγραμμένος. Από πότε όμως; Από τότε που ήρθε ο Κιντής; Θα πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος κάποιος για να πιστέψει κάτι τέτοιο. Ο ΚΙντής ήρθε σαν επιβεβαίωση της ελληνικής παροϊμίας που θα έλεγε και ο Χάρρυ Κλυν "Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται". Ο δρόμος είναι αποτέλεσμα της διαχρονικής εξέλιξης της διοίκησης του Πανιωνίου από το 1979 και μετά. Κάθε σχεδόν 7 χρόνια καίγαμε και ένα χαρτί. Κάψαμε το Δήμο αφού στέλνουμε δεν ξέρω και γω πόσους κατηγορούμενους στα δικαστήρια. Κάψαμε την εταιρεία με τους πολλούς μικρομετόχους που στήθηκε το 1979. Σιγά σιγά διώχνουμε όλους όσους αγαπάνε τον Πανιώνιο. Τώρα καίμε και τον Τσακίρη. Ο δρόμος ήταν προδιαγεγραμμένος από τότε που μέσα στην τρελλή χαρά που επιτέλους ήρθε κάποιος πλούσιος Πανιώνιος δεν ενδιαφερθήκαμε πως να εκμεταλλευτούμε το κεφάλαιο αυτό και κοιτάξαμε πως να το ξοδέψουμε.

Όταν λοιπόν έφυγε ο Λίνεν σιγά σιγά βγήκε ο κόσμος από το καβούκι του και δημιουργήθηκαν τα μπλογκς. Δέχτηκαν επίθεση γιατί έλεγαν το προφανές. Γιατί ρωτούσαν πως ξοδεύονται τα λεφτά, πως δίνουμε εκατομμύρια για τον Σαμπόριο που βρήκαμε τον ανεκδιήγητο Εκρά. Τότε κατηγορηθήκαμε ότι κάναμε κακό στην ομάδα.   Κάποια συνθηκολόγησαν, κάποια συνέχισαν, κάποια γαμοσταυρισαν  και το έστριψαν στο τρελλό όπως ελόγου μου, την στιγμή που η επίσημη γραμμή ήταν να γίνεται δοξολογία αρχικά στον Φερέρα και στην συνέχεια στον Στόρε. Μέχρι χτες μέσα απο τα μπλογκς διαβάζαμε φήμες για τεράστια ανοίγματα για τις αποζημιώσεις που θα πάρει ο Κιντής και δεν έχουμε κλπ. Ο Κιντής παραιτήθηκε προς τιμήν του οπότε αποζημίωση γιοκ.  

Τώρα λοιπόν που τα κάνανε σκατά οι διοικούντες,βγαίνουν οι  χειροκροτητές, οι φίλοι, οι συνδαιτημόνες και οι λοιποί και πάλι σηκώνουν τη σημαία της ενότητας. Ενωμένοι να στηρίξουμε την ομάδα. Για τον Πανιώνιο ρε γαμώτο.

Ομως εμείς ακόμα περιμένουμε τους απολογισμούς. Να μάθουμε την αλήθεια για τον Λίνεν και τον Χούτο. Εναν πραγματικό απολογισμό για τον Φερέρα. Γιατί εκδιώχτηκε ο Παράσχος κλπ. Κάθε χρόνο τα ίδια. Να σώσουμε την παρτίδα τώρα και μετά τα λέμε. Και ποτέ δεν τα λέμε. Και τρέχα πάλι μαλάκα φίλαθλε να χειροκροτείς και να φωνάζεις γιατί κινδυνεύει η ομάδα. Και ποτέ να μην τολμάς να κρίνεις τον δημοσιογράφο γιατί δεν ρώτησε τον υπεύθυνο μεταγραφών πως επιλέχτηκε ο Εκρά γιατί αν το κάνεις είσαι εμπαθής.

Ε όχι. Τα δικά σας σκατά μην τα φορτώνετε πάνω μας. Δεν είμαστε εμείς η αιτία για την κατρακύλα. Οταν ο Τσακίρης ζήτησε 3000 διαρκείας μαζεύτηκαν σχεδόν 2700. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε. Και πως ανταμείφθηκε; Με μια βέλγικη οπερέτα. Και όταν κατέβηκε η οπερέτα και ανέβηκε ένα σοβαρό έργο αμέσως φροντίσαμε να τιμωρήσουμε τον σκηνοθέτη απολύοντας τον.    

Η καρδιά του καθένος από μας ξέρει τι πρέπει να κάνει. Αντί λοιπόν να μας λέτε τα προφανή δώστε μας κάποιες εγγυήσεις ότι αν σωθεί η παρτίδα δεν θα ξαναγίνουν τα ίδια λάθη. Οτι επιτέλους θα μάθουμε την αλήθεια για πολλά. 

Είναι Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Κοιτάξτε μην την ξοδέψετε όπως τις προηγούμενες. Προσωπικά θα υποστηρίξω την ομάδα αν δω ένα λογικό σχέδιο εξόδου από την κρίση. ΛΟΓΙΚΟ ΟΜΩΣ.

Σήμερα τραγουδάκι δεν έχει γιατί είμαι πολύ τσαντισμένος.