Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

Εφημερίδα

Πρωί πρωί αγόρασα την εφημερίδα, την οποία μάλιστα έψαξα σε τρία περίπτερα στη γειτονιά μου καθώς οι δύο πρώτοι δεν είχαν ιδέα πως κυκλοφόρησε.

Η εντυπωση μου δυστυχώς όσο και να θέλω να κλείσω τα μάτια δεν ήταν καλή. Από το πλαστικό χαρτί (τρομερά ενεργοβόρο και εχθρικό προς το περιβάλλον) μέχρι τις υποτιθέμενες ειδήσεις. Πρακτικά δεν είχε καμία είδηση μέσα. Η Λέσχη Φιλων του Πανιωνίου π.χ. αναδημοσίευε ένα κείμενο που το έχουμε διαβάσει στο δίκτυο εδώ και 20 μέρες. Το άρθρο για τις εξελίξεις είχε τις επιστολές του Τσακίρη που επίσης γνωρίζουμε από το δίκτυο και από τις εφημερίδες και σχεδόν τίποτα άλλο. Το κείμενο του Πατσουράκου απειλούσε τους διαιτητές, είχαμε μια διαφήμιση της Eternal και ένα μάτσο από τις γνωστές αμπελοφιλοσοφίες περί διαφορετικότητας (που εννοούν ανωτερότητα) των πανιωνίων φιλάθλων. Ζουμί μηδέν. Απόψεις μηδέν. Π.χ. μας λένε ότι η Θόρν που έφυγε από το γυναικείο μπάσκετ στον Παναθηναϊκό πετάει ενώ οι δικές μας είναι για τα μπάζα. Δεν μας λέει γιατί έφυγε. Δυστυχώς και αυτή η προσπάθεια ενημέρωσης του κόσμου της ομάδας δείχνει να πέφτει στο κενό. Προσωπικά θα κάνω υπομονή και θα αγοράσω την εφημερίδα για κανα-δυό βδομάδες ακόμα. Αν συνεχίσει σε αυτό το στύλ δεν θα την ξανααγοράσω γιατί δεν έχει να μου πει τίποτα.

Μπορείτε να καταλάβετε ότι θέλουμε ενημέρωση και όχι ψίχουλα; Μάλλον όχι αν κρίνω από την παντελή σιωπή που υπάρχει σε σχέση με τα διοικητικά θέματα της ομάδας.

3 σχόλια:

  1. Είσαι εμπαθής σε αφάντασο βαθμό. Αν θέλεις έλα να γράφεις εσύ καλύτερα. Η πόρτα μας είναι ανοικτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν την απαίτηση για ενημέρωση την λές εμπάθεια πρόβλημα σου. Εγώ που μένω αρκετά χιλιόμετρα μακριά από τη Νέα Σμύρνη θέλω να ενημερωθώ. Έγινε ή δεν έγινε η πρόταση στον Πάντιτς. Γιατί τελικά έφυγε ο Λίνεν; Τον πραγματικό λόγο. Είχε δίκιο ο Γαλλής που έλεγε ότι τον είχαν έτοιμο για σουτ τον Λίνεν από πέρσι; Από ότι φαίνεται ο Πανιώνιος Κόσμος δεν πρόκειται να με ενημερώσει. Γιατί ούτε στην εφημερίδα αλλά ούτε και στη σελίδα σου δεν υπήρχε τίποτα για τις συνεντεύξεις Γαλλή-Μαυρόπουλου. Ξαφνικά ακούσαμε τέρατα και σημεία και αυτοί που υποτίθεται ότι μας ενημερώνουν μούγκα. Εφημερίδα βγάζεις και όχι ενημερωτικό φυλλάδιο. Όσο για μένα ούτε επαγγελματίας δημοσιογράφος είμαι ούτε σχέση με το αντικείμενο έχω. Καλό λοιπόν η πόρτα σας να είναι ανοικτή στην ενημέρωση και όχι στις λογικές "δεν τα λέμε γιατί κάνουμε κακό στην ομάδα". Η αλήθεια δεν έβλαψε ποτέ κανένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κύριος Γαλλής δεν έκανε συνέντευξη Τύπου. Προτίμησε να "πουλήσει" στη Σπορντέι. Από εκεί αν ζητήσεις εξηγήσεις. Δηλώσεις πρώην παραγόντων δεν βάζουμε. Καμία μούγκα. Αν ήθελε ο κ. Γαλλής και ο κ. Μαυρόπουλος ας έκαναν συνέντευξη Τύπου και ευχαρίστως θα τις βάζαμε στον Π.Κ. Για τα τέρατα κα σημεία ας ρωτήσεις τους ίδιους...
    Η εφημερίδα είναι των φίλων του πανιωνίου και όχι των κουτσομπόλιδων Πανιώνιων. Πρόταση στον Πάντιτς; Γιατί να γίνει; Η ομάδα έχει και προπονητή και τεχνικό διευθυντή.
    Ο Πανιώνιος Κόσμος είναι εφημερίδα που θα ενημερώνει τους Πανιώνιους για την δραστηριότητα των τμημάτων του συλλόγου. Παράλληλα θα έχει επώνυμες στήλες που θα γράφονται ελεύθερα απόψεις. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Σε όποιον αρεσει. Σε όποιον δεν αρέσει ας μην αγοράζει την εφημερίδα. Κανένα πρόβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.