Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Τι ρουκετα ειναι αυτή;

Από την gazetta.gr

Οι κλήσεις στον αθλητικό δικαστή:

Z) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για την παρεμπόδιση της σωστής διενέργειας των διαδικασιών του ελέγχου ντόπινγκ απο παράγοντες της ομάδας στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Επί παραβάσει των άρθρων 24 του Π.Κ. της ΕΠΟ, Κανονισμό Ελέγχου Φαρμακοδιεγέρσεως (ντόπινγκ) της FIFA και Ν. 2725/1999 όπως ισχύει σήμερα.

Τι είναι αυτό παλληκάρια; Ποιος πανέξυπνος παρεμποδισε τον έλεγχο ντόπινγκ;

Για αυτό το ζήτημα το οποίο αναδύει μια περίεργη οσμή που θυμίζει πρόσφατο παρελθόν πρέπει να υπάρξει ενημέρωση ΚΑΙ από τον Πανιώνιο Κόσμο (πάλι θα τα ακούσω). Πρέπει να μας πούμε για ποιον ποδοσφαιριστή δημιουργήθηκε το ζήτημα. Έγινε τελικά η εξέταση; Γιατί δημιουργούνται υποψίες.

6 σχόλια:

  1. Όντως ρουκέτα! Δεν ξέρω ποιος είναι αλλά το μυαλό μου πάει σε κάποιον που έτρεχε πολύ και εντελώς συμπτωματικά δεν θα παίξει στη Ξάνθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα πάει σε κάποιον που έπαιξε στην Τούμπα και από τότε ερίναι τραυματίας. Και τώρα είναι στην πατρίδα του για διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή αρχή!!!
    Δεν είναι ανάγκη να είναι κάποιος που έτρεχε πολύ. Στην περίπτωση αυτή θα το ηξεραν και δεν θα του ανανέωναν το συμβόλαιο.
    Ό έτερος Καππαδόκης, εκείνη την ημέρα έφυγε εσπευσμένα γιά να επισκεφθεί άτομο του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος στο νοσοκομείο. Ύποπτο, όμως έχει ξαναπεράσει από την διαδικασία αυτή. Δεν θυμάμαι σε ποιό παιχνίδι. Και με τον νόμο των πιθανοτήτων να το πάρεις αποκλειεται να κληρώθηκε δύο φορές σε τόσο λίγες συμμετοχές.
    Μπορεί να είναι κάποιος άντρακλας (όρα σχετική υπόθεση προέδρου ομάδας της βορείου ελλάδος).
    Μπορεί να είναι κάποιος που αποχώρησε από την ομάδα τραυματίας εκείνη την ημέρα ή κάποιος εντελώς άσχετος. Μπορεί να είναι και κάποιος που από την αρχή της χρονιάς έχει πολύ χαμηλή απόδοση (κυριολεκτικά σέρνεται) και η ομάδα ψάχνει παίκτες στην ίδια γραμμή με αυτόν. Αν έχει κάνει κι αυτό, τότε ο άνθρωπος αυτός θα είναι η μαύρη γάτα του συλλόγου...Ωραίο παιχνίδι αυτό...Σαν το cluedo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιά τον δεύτρο έκανα λάθος. Έφυγε μετά το παιχνίδι με τον Άρη. Οπότε άκυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό που με χαλάει πολύ είναι το ότι παράγοντες της ΠΑΕ εμπόδισαν τον σωστό έλεγχο. Αν όντως είχε πρόβλημα κάποιος ποδοσφαιριστής αυτό σημαίνει πως η ΠΑΕ το ήξερε. Το να κάνει ενας ποδοσφαιριστής του κεφαλιού του δεν σημαίνει τίποτα για μια ΠΑΕ αλλά αν γίνει κάτι με την έγκριση ή την ανοχή της ΠΑΕ τότε το πράγμα γίνεται πολύ σοβαρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.