Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2008

Τρίτωσε το κακό

Η σειρά του Λεμονή να μας πεί αυτά που ο ίδιος θέλει (και φυσικά όχι όλη την αλήθεια) για τις 27 μέρες που άλλαξαν τον Πανιώνιο (όπως γράφει και ο Πανιώνιος Κόσμος, για να μη μας λέει εμπαθείς ο Διόγος και ότι δεν τον διαφημίζουμε). Ο Λεμονής επιβεβαιώνει για τα DVD που είπε ο Γαλλής, αλλά μέχρι εκεί. Διαμαρτύρεται γιατί δεν γνώριζε για την ανανέωση του Εστογιάννωφ όταν πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις, 3 μέρες πριν από ένα κρίσιμο παιγνίδι, δηλαδή μεσοβδόμαδα. Γιατί στεναχωρήθηκε ο Λεμονάκις; Μήπως σκόπευε να τον προωθήσει όχι σε είδη μαναβικής αλλά σε είδη ψαρικής και η διοίκηση του Πανιωνίου τον ρούμπωσε όπως λέγαμε στα παιδικά μας χρόνια; Βρε τι σκέφτηκα ο εμπαθής. Τελικά μάλλον είμαι ΚΑΙ διεστραμμένος. Παντως μπράβο στη δοίκηση (όποια και αν ήταν γιατί έχω χάσει πια το μέτρημα) που πρόλαβε όλα αυτα τα σενάρια και έδεσε τον παίκτη. (Εδώ νομίζω ταιριάζει το άσμα "Κι όλο κλαίνε τα λεμονάκια στου γυαλού ("το πιάσαμε το υπονοούμενο;") τα βοτσαλάκια").

Λέει ότι ο ρόλος του Τσακίρη δεν ήταν ξεκάθαρος. Ότι ήθελε να φύγει επειδή είχε κάνει λάθη αλλα ήταν και μεγαλομέτοχος. Περσι που στον γαυρο κουμάντο έκανε αρχικά ο υιός Κόκκαλης και ο Ιβιτς και όχι ο πατήρ Κόκκαλης δεν είχε πει τίποτα. Η εκεί ο ρόλος του Σωκράτη ήταν ξεκάθαρος; Που να τολμήσει εκεί να μιλήσει. Εκεί ο Σωκράτης έχει λεμονοστίφτες τελευταίας τεχνολογίας.

Και στο τέλος το ρίχνουμε στην πλάκα. "Τα νεαρά παιδιά ήταν ελάχιστα". Βέβαια, οι Μάκος, Μανιάτης, Κοντοές, Κουμορτζί, Τζαβέλας,Κοιλιάρας, Σιόβας, Χεταμάι, Ντελούρα,Κόντης, Παλάσκας, Ντακόλ, Ανδριόλας για να μην γράψω Φακίνο και λοιπούς τι είναι; Τρόφιμοι γεροκομείου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.