Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Η αλήθεια καθενός είναι το ψέμα του που το έφτιαξε να μοιάζει αληθινό

Αυτός ο στίχος του Βαγγέλη Κορακάκη αποτυπώνει το όλο μπάχαλο που ζούμε φέτος.

Τετάρτη 5/5 (βράδυ) στη goalday (http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&tag=7761&pubid=2481332) :
"Ο κ. Τσακίρης αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Ρεκόμπα, Εστογιανόφ, Μανιάτη και Μάκου, οι οποίες όπως είναι απόλυτα φυσιολογικό απασχολούν τον κόσμο του Πανιώνιου. "Στόχος μου είναι να παραμείνουν οι Ρεκόμπα και Μανιάτης και πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο ως προς αυτή την κατεύθυνση. Για τον Εστογιανόφ πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα μείνει ο Ρεκόμπα. Πιστεύω ότι και ο ''Λόλο'' θα θέλει να παραμείνει σε αυτή την περίπτωση. Είμαι αισιόδοξος. Για τον Μάκο εξαρτάται και από τον ίδιο. Εχουμε συζητήσεις μαζί του, αλλά μερικές φορές τα πράγματα... μπερδεύονται (σ.σ.: προφανώς εννοεί τις κατά καιρούς δηλώσεις του διεθνούς άσου, ο οποίος εκφράζει συχνά πυκνά την επιθυμία του να φύγει). Το βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχει καμία πρόταση για κανέναν, είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό" ήταν τα λόγια του Τσακίρη. "

Πέμπτη 6/5 στην Εξέδρα (http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=24050&catid=24):
"

Μάκος, Μανιάτης, Ρεκόμπα και Εστογιάνοφ είναι τέσσερα ονόματα που απασχολούν κάθε μέρα τα ρεπορτάζ. Ποιες είναι οι σκέψεις της διοίκησης;

«Από τους τέσσερις, στις δυνατότητες του Πανιωνίου είναι να κρατήσει τον έναν ή το πολύ δύο. Αν καταφέρουμε να μείνουν, θα είναι επιτυχία. Συζητάμε και με τους τέσσερις και θα φανεί μέσα στο καλοκαίρι πως θα εξελιχθούν τα πράγματα».

Στην Τρίπολη υπήρχε ένα πανό που ζητούσε την παραμονή του Αλβαρο Ρεκόμπα.

«Το θεωρώ επιεικώς απαράδεκτο. Δεν είναι στο πλαίσιο της επιθυμίας, αλλά περνά αυτήν τη γραμμή και γίνεται απαίτηση που βέβαια πηγαίνει απευθείας στη δική μου τσέπη. Με 900 διαρκείας και 2.800 εισιτήρια μέσο όρο δεν υπάρχει η προοπτική να έχεις έναν ποδοσφαιριστή που θα παίρνει 900.000 ευρώ τον χρόνο. Αυτά είναι συμβόλαια που δεν τα αντέχουν ομάδες με περισσότερα έσοδα, εισιτήρια και χορηγούς...»

- Ο Ρεκόμπα δηλαδή μπορεί να περιορίσει την παραμονή του στη Νέα Σμύρνη στον ένα χρόνο;

«Δεν μπορείς να μειώσεις υπερβολικά τις αποδοχές του. Δεν είναι ποδοσφαιριστής που θα μείνει με συμβόλαιο που δεν ανταποκρίνεται στην αξία του. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως ήταν μεγάλη επιτυχία που ο Ρεκόμπα φόρεσε τη φανέλα του Πανιωνίου. Αν βρεθείς για ένα βράδυ με την Αντζελίνα Τζολί, είναι παράλογο να σκέφτεσαι αν θα υπάρξει και δεύτερο. Χαίρεσαι το πρώτο και αν έρθει και δεύτερο, θα το χαρείς και αυτό»."


Την ίδια μέρα δύο διαφορετικές απόψεις.

Καταλαβαίνει κανείς τι γίνεται; Εγώ όχι και δεν πρόκειται να προσπαθήσω.

Αφήνω λοιπόν τον καθένα να δεχθεί την αλήθεια που αυτός θέλει.


Θα κλεισω με έναν άλλο στίχο του συνπανιώνιου Κορακάκη που προφητεύει το χρόνο που έρχεται:

"Έρχονται βράδια βαριά ρημάδια μες στη ζωή μου και κάνουν μάγια που με πληγώνουν και με ματώνουν όταν σε σένανε η σκέψη μου γυρνά"

5 σχόλια:

  1. Τελικά κατάφερε με μία συνέντευξη να ξενερώσει και να δυσαρεστήσει όλο τον κόσμο. Ακόμη και εκείνους που τον στηρίζουν χωρίς δεύτερη σκέψη.
    Άσε τον προβληματισμό που δημιούργησε για το μέλλον της ομάδας.

    Θέλω να δω μετά τη συνέντευξη αυτή πως θα κινηθούν τα διαρκείας. Ιδίως αν εννοεί όλα όσα είπε.

    Ένα 24ωρο μετά την συνέντευξη και οι μόνοι που έχουν αντιδράσει είναι οι συνήθεις ύποπτοι. Όλοι οι άλλοι βλέπουν τη σιωπή των αμνών...Δεν είναι κρίμα; Και όχι τίποτα άλλο, αλλά μερικοί γράφουν ότι υποστηρίζουν την ομάδα και όχι τα πρόσωπα. Αμ δε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σσσσσσσσσ
    η συνεντευξη δεν εγινε ποτε
    σσσσσσσσσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου κάνει πάντως εντύπωση που ο πρόεδρος παραχώρησε τη συγκεκριμένη συνεντευξη στην "Εξέδρα" και όχι στον "Πανιώνιο Κόσμο". Νομίζω ότι θα ήταν πιο σωστό να ενημερωθούν οι φίλαθλοι της ομάδας από το δικό τους έντυπο και όχι από τις αθλητικές βαζελογαυροεφημερίδες.Παράλληλα οι συντάκτες του Πανιώνιου εντύπου θα μπορούσαν να κάνουν τα δικά τους σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλήθεια,που είναι εκείνος που με ειρωνεύτηκε όταν είπα ότι δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό Τσακίρη,να μας εξηγήσει τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ομολογώ δεν είχα προσέξει τον Κορακάκη. Αν είχαν χιούμορ στην ΠΑΕ θα έπρεπε να έβαζαν το συγκεκριμένο τραγούδι σε κάθε εντός έδρας αγώνα αμέσως μετά τον ύμνο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.