Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Έλληνες Παίκτες

Ο νέος Πανιώνιος που τώρα χτίζεται διαβάζω ότι αναζητά κυρίως ξένους μεταγραφικούς στόχους.

Προσωπικά θέλω στην ομάδα που θα παίζει οι μισοί παίκτες μέσα στο γήπεδο να μιλάνε τη γλώσσα του Ανδρούτσου. Μια τέτοια ομάδα μόνο θα δένει με την ιστορία του Πανιωνίου. Καλοί λοιπόν όλοι οι ξένοι αλλά πάρτε και κανένα Ρωμηό ρε παλουκάρια.

Και εδώ θα ενώσω τη φωνή μου με τους υπόλοιπους του πλήθους.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΦΑΝΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΑΝΟΛΟ.

21 σχόλια:

  1. Τι θέλεις και μιλάς;Ορίστε,έγινε η αρχή.Αφήσαμε τους ξένους τερματοφύλακες και πήγαμε στον Ελευθερόπουλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι..καναμε αμαν να ξεκουμπιστει ο ηθικος,τωρα θαρθει το φιλαρακι του..καλα ξεμπερδεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά. Η είδηση για τον Ελέ υπάρχει παντού... Με 'γεια τα μάτια μου.
    Ενδιαφέρουσα κίνηση. Πολύ ταλαντούχος τερματοφύλακας, ελπίζω να μην είναι τόσο ασταθής όσο παλιά και γενικά πιστεύω ότι θα τα δώσει όλα τουλάχιστον μέχρι να κληθεί στην Εθνική. Η παρουσία του σίγουρα θα δημιουργήσει κίνητρο και στους υπόλοιπους.
    Καταλαβαίνω πολύ καλά τους φόβους του zamis. Νομίζω όμως ότι η κίνηση αυτή θα μας βγει τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε με το καλό και τον Ανατολάκη με τον Γεωργάτο. Ελεύθεροι δεν είναι?

    Να κλείσουμε από τώρα για του χρόνου και τον Αντωνάκη...
    http://www.youtube.com/watch?v=0u8kZ8O4fQk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φραπέδες πολλοί υπάρχουν στην πλατεία όπότε μια χαρά θα του έρθει του Ελέ η μεταγραφή.
    Και για κεντρικός αμυντικός ο Ανατολάκης λόγω εμπειρίας και φιλίας.
    Καλά τα γέλια παντώς καλύτερα Έλληνας ρε παιδιά έστω και ο Ελέ που κάποτε στα νιάτα του ήταν προβληματικός στ' αποδυτήρια (ελπίζω να του έφυγε το χούι, αν και ο Zamis όπως και στην περίπτωση Χούτου, θα απαντήσει πως "ο λύκος και αν εγέρασε...". Το θέμα είναι για τι τερματοφύλακα ψάχνουμε; πρώτο, δεύτερο που να κοντράρει τον πρώτο ή τρίτο; Ενώ στην αρχή ο Μπέλιτς φαινόταν πολύ κοντρολαρισμένος, στα ματς μετά τον τραυματισμό του είχε κάποιες πολύ κακές φάσεις. Ίσως έπαιξε ρόλο και ο τραυματισμός και η προσαρμογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε μιά ομάδα που η άμυνα μπάζει, η τελευταία ελπίδα είναι ο τερματοφύλακας...

    Σε μιά ομάδα με στόχους είναι αδιανόητο να μην υπάρχει εξαιρετικός τερματοφύλακας.

    Σε ότι κι αν θέλουμε ή μπορούμε να είμαστε και να κάνουμε χρειαζόμαστε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα.

    Δεν θέλω τον νέο και ταλαντούχο τερματοφύλακα που μέχρι να δείξει τα προσόντα του θα μετράμε 35 και 40 γκολ στη σεζόν. Θέλω κάποιον που να μπορεί να δίνει βαθμούς στην ομάδα, κάποιον που να δημιουργεί ανταγωνισμό στους υπόλοιπους και επιπλέον κάποιον που αν θέλει να δημιουργεί προβλήματα ή να πίνει φραπέ θα τον στέλνει στην εξέδρα η σοβαρή διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διάβαζα σήμερα ότι ο Ελέ έχει απλά προταθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιος Ελέ ρε παιδιά? Αν ήμουν στη θέση του Τσακ, αντί για παίκτες εδώ κι εκεί, θα αγόραζα ολόκληρη ομάδα της σουπερλιγκ με ένα (1) Ευρώ. Θα έκανα δηλαδή την αεκ, “farm team” του Ιστορικού και του χρόνου θα την συγχώνευα. Ο νέος σύλλογος θα μπορούσε να έχει τα χρώματα του Πανιωνίου και σήμα τον δικέφαλο. Τα χρέη της αεκ θα τα ξόφλαγα πουλώντας την πληθώρα των παικτών που θα περίσσευαν από τη συγχώνευση. Η αεκ θα αποκτούσε ξαφνικά έδρα κι εμείς 10.000 διαρκείας. Θα σουλούπωνα και λίγο το γήπεδο με καινούργια εξέδρα στο άδειο πέταλο και θα βολευόμουνα προσωρινά. Επειδή με έχουν ήδη πρήξει στη ΝΣ με το γηπεδικό, θα νοίκιαζα μετά χώρο στο Ελληνικό (όπου έτσι κι αλλιώς είναι ήδη το μπάσκετ) για 50 ή 100 χρόνια και θα έβαζα μπροστά για μια γηπεδάρα 50.000 θέσεων στην οποία, με την πλάκα που θα έχουν πάθει στο μεταξύ Πανιώνιοι κι αεκτζήδες, θα γίνεται συνεχώς full house. Αργότερα, θα πίεζα να πάει και το μετρό μέχρι εκεί. Τo project θα είναι βιώσιμο και κερδοφόρο, φτάνει να προγραμματιστεί σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαστε που είμαστε μονίμως αδικημένοι και γκρινιάριδες, θα ενοποιηθούμε με τα χανούμια που είναι χειρότεροι και θα το κλείσουμε το μαγαζάκι σε χρόνο 0.

    Κάποτε είχα κάνει παρόμοια πρόταση μεταξύ σοβαρού και αστείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εδω εγω ειχα ακούσει πρόταση να ενοποιηθούμε με την Καλλιθέα!!!! Τι να πει κανεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα εδώ δεν γίνεται το αυτονόητο. Να ενοποιηθούμε με τον Μίλωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πάντως αν πρέπει κάποτε να ενοποιηθούμε με κάποιον αυτός θα πρέπει να είναι ο Απόλλων Σμύρνης, το μόνο πραγματικά προσφυγικό και μεταλαμπαδευμένο από τη Σμύρνη σωματείο, πέραν του Πανιωνίου και ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη φθορά.
    Αν και ακούγεται πολύ επιχειρηματική η άποψη του Steve, θα έλεγα ότι η ΑΕΚ πλέον αποτελεί απλά ένα απολίθωμα του παλιού ΠΟΚ έχοντας απωλέσει την όποια ρίζα των καταβολών της, όχι τόσο στους φιλάθλους της, όσο στη νοοτροπία του συλλόγου αυτού καθ' εαυτού.
    Επίσης αυτή η συνεχή συμπεριφορά ύαινας κυρίως απέναντί μας διαχρονικά είναι ιδιαίτερα ενοχλητική.

    Όσο για το σήμα του δικέφαλου στο ενοποιημένο σωματείο του Steve, ήθελα ν' αναφέρω ότι ο Πανιώνιος (όσο και αν υπάρχει στα προσφυγικά μας σύμβολα ο εθνομάρτυρας Χρυσόστομος και η Αγία Φωτεινή) διαπνέει τον κοσμοπολιτισμό της τότε Σμύρνης και όχι τον βυζαντινισμό που συμβολίζει ο δικέφαλος αετός. Πιο πολύ του ταιριάζουν τ' αρχαία σύμβολα του Ιωνικού πολιτισμού. Ο Πανιώνιος είναι πιο πολύ Ιωνία και λιγότερο Μικρά Ασία.
    Τώρα θα μου πεις με τι ασχολείσαι καημένε...
    ΟΚ...Sorry παιδιά. Για να ξεφύγω απ' αυτά λέω αύριο περνώντας από Βάρη, να τραβήξω προς Βάρκιζα μεριά μήπως βρω Αλβάρο και Λόλο να ψαρέψουμε μαζί ( ο Λόλο τρέχει πολύ με την Πόρσε...Ας του πει ο Τσακ να προσέχει γιατί εκκρεμούν και μεταγραφές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. BR, o Μίλωνας είναι γεμάτος Παναθηναϊκούς εδώ και χρόνια...Υπάρχουν και δικοί μας αλλά είναι μάλλον διαχρονικά μειοψηφεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλα τα λετε...αλλα αυτα γιαενοποιησης μην τα λετε ουτε για πλακα, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ χωρις τα χρωματα μας το συμβολο μας και το ονομα μας δεν λεει αν ειναι να μας δωσουν με την ενοποιηση μονο τους οπαδους τους οκ κανω πισω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πρεπει να εχουμε max 9 παιχτες ξενους στην ομαδα, οχι σχεδον μισο ροστερ !!!!
    ετσι θα παρουν ευκαιριες και οι νεοι παικτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Από την ενοποίηση Μίλωνα και Πανιωνίου θα ωφεληθούν όλοι διότι θα αποκτήσουν υποδομές σε αθλήματα στα οποία δεν έχουν παράδοση. Επιπλέον θα μπορέσει να υπάρξει καλύτερη διαχείριση του χώρου γιά την κατασκευή του νέου γηπέδου. Σαφέστατα και υπάρχουν πολλοί λόγοι (ιστορικοί, αθλητικοί, οικονομικοί) που ευνοούν την ενοποίηση.
    Το ξέρω κι εγώ ότι στον Μίλωνα υπάρχουν πολλοί Παναθηναϊκοί, σίγουρα όμως υπάρχουν και αρκετοί Πανιώνιοι και το κυριότερο όλοι είμαστε ΝεοΣμυρνιώτες, πράγμα που σημαίνει ότι πρωτίστως θέλουμε το καλό της περιοχής μας.

    Μιά που αναφέρομαι στον Μίλωνα θα ήθελα να πω ότι: Είναι ένα σωματείο στο οποίο πραγματικά αγαπουν τον αθλητισμό, το κλίμα είναι περισσότερο οικογενειακό σε σχέση με τον Πανιώνιο (αναφέρομαι στα τμήματα υποδομής κυρίως ανάμεσα στους αθλητές και τους γονείς τους), υπάρχει μικρότερη πίεση (δεν υπάρχει το άγχος του πρωταθλητισμού) και γενικά τα παιδιά χαίρονται να αθλούνται.

    Ο γιός μου είναι αθλητής και του Μίλωνα και του Πανιωνίου. Στον Μίλωνα πηγαίνει ποδόσφαιρο. Πήγαμε εκεί επειδή δεν βόλευαν τα ωράρια του Πανιωνίου.
    Μετά από ένα χρόνο προπονήσεων έχω να σας πω ότι δεν το έχω μετανιώσει. Η προπόνηση στον Μίλωνα είναι και παιχνίδι, πράγμα σημαντικό γιά τα παιδιά μικρής ηλικίας.Επιπλέον, τουλάχιστον σε επίπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 ο Μίλωνας έχει πολύ καλύτερες υποδομές. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και από τους προπονητές οι οποίοι έχουν καταφέρει να είναι και φίλοι και δάσκαλοι των παιδιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγω δεν θέλω ενοποιηση. Δεν θέλω να καταλήξουμε Εθνικός Μάνης με έδρα τον Πειραιά.

    Αν δεν γίνεται γήπεδο στη Νεα Σμύρνη ας το κάνουμε αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΑΟ Μάνης που ενώθηκε με τον Εθνικό δεν είχε σχέση με τη Μάνη αλλά με τα Μανιάτικα του Πειραιά. Τέλος πάντων.

    Ανησυχώ που έχετε πάρει στα σοβαρά το θέμα που έβαλα για αγορά της αεκ. Φαίνεται ότι χάσαμε το χιουμορ μας. It was just a joke boys. Ελπίζω ο Τσακ να μη διαβάζει αυτές τις γραμμές και τούρθει καμιά ιδέα. Ακόμα και για τον Μίλωνα, δεν θα υπάρχει μεγάλο χωροταξικό κέρδος λόγω της γειτονίασης με μια μόνο μικρή πλευρά δική μας. Δείτε λίγο το google earth και θα καταλάβετε. Δυστυχώς υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες στο συγκεκριμένο οικοδομικό τετράγωνο (σχολεία, Αγ. Ανδρέας κλπ). Το μόνο ίσως που να "παίζει" με τον χώρο του Μίλωνα είναι ένα νέο κοινό κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.