Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Λάθος

Σύμφωνα με την Εξέδρα σημερα το συμβόλαιο του Μάκου από λαθος!!!!!!!!!! λήγει τον Δεκέμβρη, συνεπώς ο Μάκος μπορεί να κλείσει σε οποια ομάδα θέλει από τώρα. Το ρεπορτάζ της ΑΕΚ λέει ότι θα μας δώσουν 200-300 χιλιάρικα βοηθείστε τον φτωχό βοηθείστε τον αόματο και θα πάρουν τον παίκτη. Αντίθετα το ρεπορτάζ του Πανιωνίου γράφει ότι ο Μάκος θα τιμήσει την συμφωνία του και θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι μη κάνοντας χρήση του λάθους.

Ακη αν όντως το κάνεις αυτό θα δείξεις ότι εισαι ένας πάικτης που όντως αξίζει να φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε αυτή την ομάδα. Που τα παντελόνια που φοράς τα τιμάς. Ταυτόχρονα θα δείξεις πόσο άσχετοι είναι όλοι αυτοί που σε κράζουν κατά καιρούς.

Περιμένω λεπτομέρειες και καταμερισμό ευθυνών. Δεν φαντάζομαι και γι αυτό να μας πουν ότι φταίει ο Λίνεν.

Περιμένω αμέσως μετά την κατάθεση του νέου συμβολαίου του δηλώσεις συγνώμης προς τον Μακο από όσους ζητούσαν την αποπομπή του.

11 σχόλια:

  1. Οντως,για να δουμε τι θα λενε αν ο Μακος δεν πατησει πανω στο..λαθος.
    Κατι καλο θα βρουνε παλι,ειμαι σιγουρος.
    Εκτος κι αν πεσει αλλη γραμμη απο ψηλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως οι εργαζόμενοι στην ομάδα είναι πολύ τυχεροί. Ότι κι αν κάνουν πετάνε απλά ένα "φταίνε οι χοντροί, φταίει ο Λίνεν, φταίει η Γερμανοπαρέα" και το θέμα λήγει, αφού του πιστεύουν ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοί οι τύποι είναι ότι πρέπει γιά την κυβέρνηση. Σκάει το βατοπέδι; Φταίνε οι χοντροί. Μοιάζουν με παπάδες.Σκάει η ζίμενς. Φταίει ο Λίνεν.Γερμανός είναι κάτι θα ξέρει. Γιά τους μετανάστες; Φταίει ο Ραμνταν γιατί είναι Αλγερινός.Θα μας πάρουν κανένα νησάκι οι Τούρκοι; Θα λέμε: Τόσα πολλά που έχουμε που να τα χωρέσουμε στον χάρτη. Ξεφεύγουν και μερικά. Κύριε Αντώναρε!!! Να σας πω λίγο; Σας έχω λύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω το ότι οι "χοντροί" φταίνε μάλλον δεν μπορούμε να το διαγράψουμε. Μην συνδέουμε ντε και καλά χοντρούς και Λίνεν. Εμένα δεν μου είναι καθόλου σίγουρο ότι ήταν ένα γκρουπ...Το θέμα είναι τι έκαναν όσοι πήραν τη θέση των χοντρών. Ξανασημειώνω ότι και ο Γαλλής είχε αναφερθεί στο μπάχαλο των συμβολαίων που δεν έβρισκε και με τον Κορκίδη υπήρξε το πρόβλημα Γουνδουλάκη που δεν μπορούσε να παίξει πάλι γιατί ξεχάσθηκε η καταχώρηση του συμβολαίου του. Αυτό σημαίνει ότι παρ' όλη τη διαπίστωση του προβλήματος, κανέις δεν έκανε τον κόπο να ελέγξει τα συμβόλαια των βασικών παικτών στη Super League. Και δεν μιλάμε για άπειρους παράγοντες.
    Μια που αναφέρθηκε η παρομοίωση με την κυβέρνηση, ξέρετε και το σενάριο ότι τα σκάνδαλα γίνονται και βγαίνουν στη φόρα από "ασύμμετρες" δυνάμεις που έχουν συμφέροντα να φάνε τον πρωθυπουργό.
    Λέω τώρα, μια εναλλακτική ερμηνεία στα καθ' ημάς, μήπως λέω κάποιοι βλέπουν ότι ο Τσακίρης ειναι Πανιώνια "ανόρεκτος" και βρήκαν εκ των ένδον την ευκαιρία να τον ευτελίζουν συνεχώς ωσότου τους κάνει τη χάρη να φύγει από τα πανιώνια πράγματα. ΟΚ, ίσως είναι επιστημονική φαντασία. Αλλά πολύ ασχετοσύνη έχει πέσει ρε παιδιά. Δεν δικαιολογείται. Και καλά ο Ερμείδης κρεοπώλης ήταν ο άνθρωπος και απλά φωνακλάς που μέσα σε περίεργο κλίμα προεδροποιήθηκε, τόσα ήξερε τόσα έκανε, ο Μοβσεσιάν ένας κοσκωτάνθρωπος ήταν, με ειδικότητα και αποστολή να διαλύσει την ΠΑΕ...Για τα τωρινά τι να πεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας λείπει ένας Αμανίτης. Αυτό λέω εγώ.

    Κύριε Τσακίρη πρέπει να βρείτε έναν παράγοντα να πάιξει αυτό το ρόλο. Και αν δεν ξέρετε ποιος ήταν ο Παναγιώτης Αμανίτης ρωτήστε κάποιους παλιότερους.

    Ένας διευθυντής της ΠΑΕ που θα αγαπά τον Πανιώνιο και θα τρέχει γι αυτόν πέρα από συνδεσμιακές πολιτικές, πέρα από συμπάθειες, πέρα από φιλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O μακαρίτης ο στρατηγός τα έκανε όλα. Ήταν όλη η διοίκηση του Πανιωνίου.

    Από άλλες εποχές δικτυακού πανιώνιου, που έχουν ξεμείνει μετά τόσα χρόνια στο διαδίκτυο, δείτε ένα ποιηματάκι με αναφορά στο στρατηγό:

    http://members.tripod.com/Sakis3/poem.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν έμειναν ελεύθεροι οι 8 παίκτες, θυμάμαι τον στρατηγό στην τηλεόραση να λέει "όσο και να το θέλουν κάποιοι, ο Πανιώνιος είναι σαν την Ελλάδα, ρε σεις. Δεν θα πεθάνει ποτέ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 6 οι παικτες, Καναράς, Μπερσεμι, Μαραγκός, Παπαναγής, Τόγιας, Κοπιτσής. Από αυτούς έμειναν σε μας μόνο οι Μπερσεμί και Κοπιτσής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν θυμάμαι καλά αν ήταν 6 ή 8. Νομίζω οι περισσότεροι γύρισαν πλην Μαραγκού βεβαίως-βεβαίως, που ήταν και το ζητούμενο.

    Για να γυρίσουμε στο αρχικό σχόλιο, μετά από τη χθεσινή εμφάνιση της Μπάρτσα, αν ήμουν στη θέση του Μάκου θα ανησυχούσα (που λέει ο λόγος, ε?). Τι άμυνα για σεμινάριο ήταν αυτή και μάλιστα χωρίς αμυντικά χαφ? Το ποδόσφαιρο εξελίσσεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν γύρισε ποτέ ο Παπαναγής, ο Κοπιτσής και ο Μαραγκός. Έξι ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.