Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Τελικά 8οι

Η ιστορία λοιπόν γράφει ότι βγήκαμε 8οι φέτος. Σε ένα παιγνίδι με πολλά γκόλ και πολλούς αναπληρωματικούς κερδίσαμε 4-3 τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Στα αξιοπερίεργα είναι το 4ο γκολ του Άντερσον. Ο παίκτης αυτός έχει ακούσει τα μύρια όσα από διάφορους ανάμεσα σε αυτούς και "έγκυρους" δημοσιογράφους ή δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Πανιωνίου. Από τότε που βρήκε τη θέση του στην ενδεκάδα και το ρυθμό του άρχισε τσούκου τσούκου να βγάζει γκολ. Είναι αστείο αλλά μαζί με το Ρεκομπα είναι ο τρίτος σκόρερ της ομάδας με 4 γκόλ. Αν και έπαιξε σχετικά λίγα παιγνίδια πρόσφερε αρκετά.

O Σταματόπουλος έδειξε ότι κάποια στιγμή θα γίνει πολύ καλός προπονητής. Εγώ προσωπικά τον ευχαριστώ για την προπάθεια του και τα 3 χρόνια που έμεινε στο σύλλογο.

Ο Ρεκόμπα στα τελευταία ματς άρχισε να δείχνει το ποιος είναι. Ελπίζω ότι θα δεχθεί την μείωση των αποδοχών του και θα μείνει και τον επόμενο χρόνο με κανονική προετοιμασία θα προσφέρει πολύ περισσότερα.

Η ομάδα πρέπει να κρατήσει τους Μανιάτη και Μάκο και τους υπόλοιπους από το βασικό κρομό της (με εξαίρεση τον Εστογιαννώφ που δεν πιστεύω ότι θέλει να μείνει καθώς είναι στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία του και ψάχνει τη μεγάλη μεταγραφή) και πάνω τους να χτίσει τη καινούργια ομάδα.

Ότι και να κάναμε τα τελευταία δύο χρόνια η άμυνα μας είναι το μεγάλο μας πρόβλημα. 40 γκολ σε ένα χρόνο είναι εξαιρετικά πολλά. Από κει πρέπει να αρχίσουμε.

3 σχόλια:

  1. Και παλι αστεια τα γκολ που φαγαμε.
    Συμφωνω απολυτα για τον Γκοζαγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το εκνευριστικό αυτής της χρονιάς είναι εκτός από τα 40 γκολ παθητικό και η μεγάλη βαθμολογική απόσταση από τον 5ο. Δεν νομίζω ότι η διαφορά αυτή αντιστοιχεί στην διαφορά του Πανιωνίου με τη Λάρισα. Δεν είναι καλύτερη ομάδα. Ήταν όμως πολύ σταθερή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κθριως δεν εμπαζε στην αμυνα, οπως εμεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.