Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Καλή Ανάσταση

Καλή Ανάσταση σε ολους.
Προσοχή στους δρόμους και στα κοκορέτσια. Είναι γνωστό ότι η χοληστερίνη και ο αριθμός των εμφραγμάτων ανεβαίνει στα ύψη αυτές τις άγιες ημέρες.

Είθε το τέλος της νηστείας και η επιστροφή στην ομαλή διατροφή να ξελαμπικάρει κάποια μυαλά γιατί αυτά που διαβάζουμε ξεπερνούν την κάθε φαντασία. Σήμερα διαβάζω στον Σπορ-ΦΜ (http://www.sport-fm.gr/article/173306):
"Οι διοικούντες την ομάδα της Νέας Σμύρνης είχαν προσεγγίσει στο παρελθόν τον Γεωργιανό προπονητή με σκοπό να τον φέρουν στην Αθήνα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Ο Κετσπάγια τότε είχε απορρίψει την πρότασή τους, κάτι που φαίνεται ότι δεν ξέχασαν οι Νεοσμυρνιώτες.

Για αυτό και τώρα που ο Τιμούρ Κετσπάγια δείχνει «ζεστός» σε ό, τι έχει να κάνει με την επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανιωνίου, οι άνθρωποι των «κυανέρυθρων» δείχνουν πως έχουν άλλες προτεραιότητες στη λίστα των προπονητών που είναι υποψήφιοι να αναλάβουν την ομάδα."

Δηλαδή ο Κετσπάγια μας παρακαλά και μείς του κάνουμε νάζια. Εγώ αυτό πάντως το καταλαβαίνω μόνο σαν αποτέλεσμα σκληρής νηστείας και εγκράτειας που οδηγεί σε χάσιμο της επαφής με την πραγματικότητα. Αν όντως ο Κετσπάγια μας θέλει (που εγώ δεν το πιστεύω γιατί μέχρι χτες άλλα διάβαζα) πρέπει να τον κλείσουμε τώρα.

Πάντως με όσα έγιναν φέτος στον Πανιώνιο αλλιώς είχα φαντασθεί το φετινό Πάσχα Ελλήνων. Περίμενα μια ωραία εκδήλωση στο βοηθητικό όπως στην Καθαρά Δευτέρα όπου θα σερβιριζόνταν Λίνεν οβελίας, ο γαμπρός του κοκορέτσι και οι λοιποί "Γερμανοί" σαν συνοδευτικά εδέσματα. Ο δεν Χούτος θα έσερνε πρώτος τον χορό γιατί να σύρει τον χορό των γκόλ ούτε σε μας αλλά ούτε και στον ΠΑΟΚ φέτος δεν το καταφέρνει (πωπω εμπάθεια, θα μου βγεί κανένα όνομα πανάθεμα με). Ο δε Εκρά θα παρέδιδε μαθήματα σκοραρίσματος στο Λόλο!!!!! Την εκδήλωση αυτή θα την κάλυπτε με 36 σελίδες ο κόσμος της Eternal προσφέροντας γαργαλιστικές λεπτομέρειες. Η έκδοση θα είχε και δώρο CD με συνταγές ψησίματος Γερμανών. Η εναλλακτική πρόταση για δώρο θα ήταν δωρεάν βαφές μαλλιών που χρησιμοποιεί ο Λόλο αλλά θα απορριφθεί από τη σύνταξη.

Στην ερώτηση:"Τώρα πλάκα με κάνεις;" Η απάντηση είναι ναι (για όσους δεν το κατάλαβαν).

Πέρα πάντως από την πλάκα ξανά καλή Ανάσταση σε όλους, Πανιώνιους και μή. Πολύ δε περισσότερο στους Πανιώνιους "ασπονδους φίλους" της σελίδας ελπίζοντας πως το τέλος της φετινής χρονιάς θα σημάνει την επιστροφή της λογικής στην οικογένεια του Πανιωνίου.

3 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να στείλω τόσο σε εσένα όσο και στους εμπαθείς και εμπαθέστατους φίλους μας τις θερμότερες ευχές μου.Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα και κυρίως καλή και ασφαλή επιστροφή...Δεν μας περισσεύει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δική μας Ανάσταση αργεί ακόμη. Μάλλον πήγε Μ1860

    http://www.merkur-online.de/sport/tsv-1860/mm-interview-ewald-lienen-neuen-loewentrainer-195368.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17212&catid=5

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.