Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Γουλιμής

Στις εκλογές της 3ης Μαϊου 1892, ο Χαρίλαος Τρικούπης (που συνολικά έμεινε 11 χρόνια πρωθυπουργός) έβγαλε 180 από τους συνολικά 207 βουλευτές. Όμως στις αμέσως επόμενες εκολγές (16 Απριλίου 1895), έπαθε μια απίστευτη πανωλεθρία καθώς το κόμμα του ανέδειξε μόλις 15 βουλευτές, ανάμεσα στους οποίους δεν ήταν ο ίδιος! Την έδρα του κέρδισε ο Μιλτιάδης Γουλιμής. Είναι τότε που είπε γεμάτος πικρία τη φράση που έμεινε στην ιστορία: «Ανθ ημών, Γουλιμής!».

Διαβάζω λοιπόν σήμερα ότι μάλλον φεύγει ο Ρεκόμπα και ο Πανιώνιος του Φερρέρα ενδιαφέρεται για τον Μενδρινό (χαφ που εχει και οργανωτικές αρετές). Κάποιοι στη Νέα Σμύρνη μάλλον είναι οπαδοί του Τρικούπη.

Μια παρατήρηση ακόμα. Ο Πανιώνιος του Φερέρα ενδιαφέρεται για τον Μενδρινό όπως ο Πανιώνιος του Λίνεν ενδιαφέρθηκε για τον Φακίνο. Χμ,χμ.

16 σχόλια:

  1. Τον οποίο Φακίνο κάλεσε ο Νιόμπλιας στην Εθνική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι,δε θα κανουμε υπερβαση φετος? Οχι ρε γαμωτο.
    Δεν πιστευα ποτε οτι θα ημουν πολυ κοντα στο να πω ''τι παπαγος τι πλαστηρας''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Zamis βιάζεσαι. Χρονικά προηγείται η "Πλατεία Κλαυθμώνος" για να μην πω το '22.

    Και για να το συνδέσω με την κουβέντα για τα εισιτήρια στο blog του BR, ο Λίνεν δεν έλεγε "αν δεν παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο, ο κόσμος δεν πρόκειται να έρθει να μας δει"? Ε, αυτό πάμε να πετύχουμε. Αδυνατίζουμε τον πρωταθλητή από παίκτες για να γεμίσουμε στο τέλος το δικό μας ταμείο. Καταχθόνιο σχέδιο μακροπρόθεσμου προσανατολισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τι να το κανεις το ελκυστικο ποδοσφαιρο χωρις τακτικη με τον ασχετο Γερμανο?
    Ο Μενδρινος εχει θητευσει με τον μετρ της τακτικης sir takis,οποτε διπλο το οφελος.Οχι απλα καταχθονιο το σχεδιο αλλα και μεγαλοφυες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χθες η «γκολ» τα έριχνε άγρια στον Φερέρα. Ούτε λίγο ούτε πολύ τον παρουσίαζε γυρολόγο και όχι ιδιαίτερα σχετικό με το αντικείμενο. Την πέταξα και έτσι δεν μπόρεσα να ανεβάσω το κειμενάκι.

    Από τις μεταγραφές του θα δούμε που το πάει. Αφού συνηθίζει να παίζει 4-4-2 λογικά θα φέρει δύο εξαιρετικούς επιθετικούς.

    Από εκεί και πέρα. Δεν έχουμε λόγο να φοβόμαστε. Την τελευταία φορά που βγήκαμε στην Ευρώπη δεν είχαμε την ενδεκάδα των αστεριών. Σωστές προσθήκες στην κατάλληλη θέση και καλός προπονητής χρειάζεται (ναι το μάθαμε το μάθημά μας φέτος). Μακάρι να μας βγει ο Φερέρα και οι μεταγραφές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σήμερις η SportDay (Βαρβαρέσος speaking) αναφέρει ότι θα μείνουν μόνο 13 παίκτες από το σημερινό ρόστερ.

    Τις τελευταίες φορές που βγήκαμε στην Ευρώπη είχαμε κάποιους εξαιρετικούς παίκτες (Τσβιτκα, Τζιμπούρ, Πλετς, Μπρέσκα την πρώτη φορά, Φερνάντεζ, Τσιμπούρ, Χούτο τη δεύτερη) που πάνω τους στηρίχθηκε όλη η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και στο sport-fm το ιδιο 13αρι ακουσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με δεδομένο ότι ο Φερέρα διαμήνυσε ότι δεν δουλεύει με περισσότερους από 24-25 παίκτες, σημαίνει ότι θα αποκτήσουμε 12-13 νέους ποδοσφαιριστές. Έ ρε Μπέος που σας χρειάζεται...Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να επιστρέψουν κάποιοι από αυτό το τεράστιο ρόστερ του Λίνεν. Ξαφνικά θα βρεθεί χώρος για να προπονούνται...
    Ένα έχω να πω. Κάτω τα χέρια από τον Μανόλο. Αλλιώς αρχίζω ανένδοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και το Φανουρη παρακαλω.Αλλιως αρχιζω ανεκδοτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έτσι και εισηγηθεί ο Φερέρα την απομάκρυνση αυτών των δύο, μαύρο φίδι που τον έφαγε. Θα μου ζητάει έλεος σε πέντε γλώσσες και δεν θα του δίνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εδώ που τα λέμε πάντα χρειαζόμαστε Μανόλους και Φανούρηδες. Απο την εποχή του Μητσάρα του Μαυρίκη. Εν τέλει αυτοί οι παίκτες γίνονται η ψυχή της ομάδας και συνήθως τα δίνουν όλα όσα μπορούν γι' αυτήν. Είανι σημαντικό αυτό. Όσο για το Φερέρα ας δούμε πρώτα αλλά νομίζω ότι κάπου οι αλλαγές παικτών σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως έχουν σχέση και με μανατζερίστικα παιχνίδια νέων προπονητών με γνωστούς τους παίκτες. Εντάξει, δεν είναι και αθέμιτο ένας προπονητής να θέλει μαζί του παίκτες που πιθανόν ξέρει. Το ίδιο πάει να κάνει και ο Λίνεν στην Κύπρο φαίνεται.
    Για το Μενδρινό, ε νομίζω έχει παραπλήσια διαφορά με το Φακίνο, όσο έχει ο ίδιος πχ με το Ρεκόμπα. Ας μην τον αδικούμε τόσο. δεν υπάρχει σύγκριση. Αλλά δεν γίνεται ν' αντικαταστήσεις Ρεκόμπα με Μενδρινό φυσικά έστω και αν πιθανόν ο δεύτερος είναι χρήσιμος παίκτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. να φυγουν ολοι εκτος απο αυτους τους δυο.Πανιωνιοι ειμαστε ρε γαμωτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και τον Εκρά. Μη μου διώχνετε τον Εκρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.