Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2009

Αποστολή με νόημα

Στην αποστολή για την Ξάνθη για διάφορους λόγους απουσιάζουν τα επιθετικά μας όπλα, Χούτος, Εστογιάνωφ, Ρεκόμπα και Κουμορτζί. Η έκπληξη μου είναι ότι απουσιάζει και ο Αντερσον Γκονσαγκα. ΟΚ δεν μας κάνει. Αλλά είναι τόσο κακός ώστε να μην μπορεί να βοηθήσει ούτε από τον πάγκο σε ένα τόσο κρίσιμο παιγνίδι όταν η λειψανδρία μπροστά είναι τόσο έντονη; Σε κάποια παιγνίδια πάντως που έπαιξε βοήθησε σημαντικά. Μαζί με αυτόν απουσιάζει και ο Λανκαμπ. Μάλλον αυτοί οι δύο μας κουνάνε μαντήλι. Αντίθετα είναι ο Μπερτέ που συνεχώς διαβάζω ότι φεύγει.

Χαίρομαι για τους 3 μικρούς που πάνε στην Ξάνθη. Είναι ώρα να βγούν καινούργια ταλέντα αλλά και να κρατήσουμε και κανένα από αυτά που έχουμε στο καλάθι μας για πούλημα και τα λιγουρεύονται όλοι.

Υ.Γ. Διαβάζοντας ότι ο Μπάγεβιτς γουστάρει πολύ τον Μανιάτη σκέφτομαι όλους αυτούς τους .... (ο καθένας συμπληρώνει ότι λέξη θέλει, λογοκρισία δεν κάνουμε) που τον βρίζουν τόσα χρόνια. Ξέρω, ξέρω ο Μπαγεβιτς δεν ξέρει από μπάλα, και ο κάθε .... της εξέδρας είναι ο δάσκαλος του Μουρίνιο.

11 σχόλια:

  1. Ο Μπερτέ είναι από τα καλύτερα παιδιά αλλά και για αυτόν και για οποιοδήποτε άλλον τον τελευταίο λόγο θα έχει ο προσωπικός ιδιοκτήτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη, δεν κατάλαβα. Υπάρχει προσωπικός ιδιοκτήτης για κάθε παίκτη; Δεν έχουν συμβόλαιο με την ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά και υπάρχει αλλά όχι για όλους. Όπως υπάρχει προσωπικός γυμναστής, προσωπικός γιατρός κλπ έτσι υπάρχει και προσωπικός ιδιοκτήτης :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ποιος είναι του Μπερτέ; Αν επιτρέπεται βέβαια να ειπωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί δεν μας κάνει ο Άντερσον. Ο άνθρωπος έχει παίξει ελάχιστα. Σ ‘ αυτά τα λίγα λεπτά έβαλε ένα πολύ σημαντικό γκολ απέναντι στον Άρη. Στα υπόλοιπα μπήκε αλλαγή στο 80 φεύγα…
    Δεν μας κάνει επειδή έχουμε τον Χούτο; Μα δεν τον έχουμε. Δεν μας κάνει γιατί δεν είναι σέντερ φόρ; Μα είναι λόγος για να μην παίζει ούτε σε παιχνίδια που δεν έχουμε επιθετικούς; Δεν μας κάνει γιατί είναι Βραζιλιάνος και καταλαμβάνει θέση ξένου; Αυτό να το δεχτώ αρκεί να υπάρχει εναλλακτική λύση και μάλιστα καλύτερη. Βέβαια στην περίπτωση αυτή η εθνικότητά του δεν έχει σχέση με την αγωνιστική του αξία.

    Προσωπικό ιδιοκτήτη δεν έχουν όλοι οι παίκτες. Αυτό είναι προνόμιο μιας μικρής κάστας παικτών.....Αυτών που έχουν προσωπικό γυμναστή, προσωπικό σύμβουλο, προσωπικό ιατρό, προσωπικό προπονητή. Ένας από αυτούς είναι κοντά να βρεθεί στο επίπεδο ιδιοκτήτη μεγάλης Π.Α.Ε που φημολογείται ότι έχει και τους προσωπικούς του διαιτητές…

    Μήπως ο προσωπικός μας μπελάς έχει αγοράσει μετοχές της ομάδας ή έχει μια πιο στενή σχέση με την μεταγραφή Ρεκόμπα (π.χ αγορά ποσοστών του) γι ' αυτό και τον έχουμε κορώνα στο κεφάλι μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αληθεια,ο Μαλντερα με ποιο ακριβως σκεπτικο ειναι μελος του δ.σ.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μου φαίνεται ότι ο BRFun έχει δίκιο και για τη μεταγραφή του προσωπικού σταρ και για τυχόν πακέτο μετοχών. Τίποτα δεν αποκλείεται. Ο Μαλντέρα είναι προφανώς ο "αντ'αυτού" στο ΔΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σενάριο μπορεί να είναι επιστημονικής φαντασίας, όμως αν είναι αληθινό εξηγεί ένα σωρό πράγματα. Τα επεισόδια, τις μη τιμωρίες, την απομάκρυνση του Λίνεν, την σύμπτωση τραυματισμών, την πρόσληψη Λεμονή κ.α
    Μακάρι να μπορούσα να το αποδείξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακριβως σε αυτο το ''αντ'αυτου'' αναφερομαι..''Επισημως''δηλαδη ο Χουτος μελος της διοικησης..συνεχιζει να μη μας τα λεει καλα ο Τσακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να θυμισω επισης παλαιοτερες δηλωσεις Ρεκομπα οτι στο μελλον σκοπευει να ασχοληθει με νεους παικτες στην Ουρουγουαη για λογαριασμο της Ιντερ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ την άποψη μου για τον Αντερσον την εχω πει. Θεωρώ μπορεί να μας βοηθήσει σημαντικά.

    Όσο για τις μετοχές, τόσοι εκπρόσωποι συνδεσμων είναι στο ΔΣ ας δουν και το βιβλίο μετόχων που έχει η κάθε Α.Ε. και ας μας πληροφορήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.