Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

Αντερσον

Τελικα ούτε με τη Βέροια έπαιξε ο Αντερσον. Το έχει δείξει ότι μπορεί να βοηθήσει και δεν καταλαβαίνω την αντιμετώπιση που έχει. Και να σκεφτεί κανείς πως φθάσαμε 15 Ιανουαρίου και άλλος επιθετικός δεν έχει έρθει. Πότε θα έρθει; Ήδη φθάνουμε στο 3ο παιγνίδι του Β γύρου. Προσωπικά με την οικονομική κρίση που έρχεται και που ήδη χτυπά το ποδόσφαιρο δεν βλέπω (μακάρι να κάνω λάθος) να έρχεται κανείς σημαντικός σεντερ-φορ.

Προσωπικά λοιπόν πιστεύω πως πρέπει να κόψουμε τις μ.... και να αξιοποιήσουμε τους παίκτες που έχουμε. Και ο Αντερσον είναι ένας από αυτούς.

11 σχόλια:

  1. Πραγματικα ειναι ανεξηγητη(?)η μη χρησιμοποιηση του.
    Να σου πω την αληθεια εγω δε βλεπω να παιρνουμε παικτη που να βαζει τη μπαλα στο πλεχτο.Εχουμε τετοιον και εεερχεται,γιατι να παρουμε αλλον που μπορει και να αποδειχθει καλυτερος του...
    Κι οταν το παιδι δε θελει η δε δυναται να παιξει,οποιος μπορει θα συνεχισει να κανει το κατα συνθηκη σεντερ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον δεν μας κάνει διότι καταλαμβάνει θέση ξένου. Ίσως το κλίμα δεν είναι καλό γιά τους Βραζιλιάνους. Και γιά να μην ξεχνιώμαστε. Το γηπεδο της Βέροιας ήταν σε κακό χάλι, του Πανθρακικού ήταν σε χειρότερη κατάσταση, αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Π.Α.Ο να ρίξει 4 γκολ σε μιά αξιόλογη ομάδα της Α' Εθνικής. Εμείς και να θέλαμε να σκοράρουμε δεν είχαμε επιθετικούς. Παρ' όλα αυτά ο Άντερσον - δεν μας κάνει - Γκονζάγκα - δεν είχε θέση σε μία ομάδα χωρίς επιθετικούς γιά έναν εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου...Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντι για σεντερ-φορ και σεντερ-μπακ που η ομαδα φωναζει οτι δεν εχει κλεισαμε αντι 300000 ευρώ έναν κροατη μέσο 21 ετων η αγια αλλους 23 ετων που λεει αγωνιζεται στο αριστερο άκρο της μεσαίας γραμμης.

    Ενω ο Αντερσον εχει ψυξη λενε. Σε λιγο θα μας πουν ότι την έπαθε στη Βέροια!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμενα δε με χαλαει που πηραμε αριστερο επιθετικο χαφ,μακαρι να μας βγει,ειναι και μικρος.Σεντερ φορ οπως ειπα δεν περιμενω με τιποτα δυστυχως,ας παρουμε επιτελους ενα καλο σεντερ μπακ.Και ελπιζω θα το παρουμε

    Και με τις Σερρες ψυξη ειχε? η μηπως την αρπαξε στη Φυλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα με ενοχλεί. Δηλαδή αυτό είναι το κενό μας; Εκτός αν το έχουν πάρει απόφαση ότι ο Ρεκόμπα θα συνεισφέρει μόνο στο paint-ball.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_sport_1_15/01/2009_299292

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.youtube.com/watch?v=nTOimVV_8As

    κι αλλος Alvaro?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποιος ειναι αυτος που δειχνει το βιντεο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βλέποντας την ηλικια του και τα στατιστικά του το θεωρώ όχι απλώς απίθανο αλλα αδύνατο να έρθει στον Πανιώνιο. Παίκτης 27 ετών με 33 γκόλ σε 80 παιγνίδια στην Ελβετία, εν ενεργεία διεθνής με 13 γκόλ σε 42 παιγνίδια δεν είναι Χούτος που δεν βρίσκει ομάδα. Για να έρθει σε μας πρέπει να πληρώσουμε πολλά λεφτά τα οποία σαν ομάδα δεν έχουμε.

    Μακάρι να έρθει αλλά να μην παραμυθιαζόμαστε εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκτός από τον παίκτη, μπορούμε να φέρουμε και τον εκφωνητή του video στη Ν.Σμύρνη?
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.