Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Κασναφερο-Πανόπουλοι βγάλτε τις παρωπίδες

Την προηγούμενη Κυριακή κύριοι η ομάδα σας (Ξάνθη) ευνοήθηκε κατάφωρα από τον διατητή (που βαθμολογήθηκε με 7.74) και γλίτωσε την ήττα από τον Πανιώνιο στην έδρα σας. Εσείς μπροστά σε αυτά τα σημαντικά λάθη κάνατε την πάπια γιατί τότε σας βόλευε και γιατί ο Πανιώνιος με το ήθος που τον διακρίνει δεν άρχισε να σκούζει σαν γριά που της κλέψανε το γιαούρτι. Συνεπώς δεν δικαιούστε να μιλάτε σήμερα που όντως αδικηθήκατε. Αν είχατε τα άντερα ας είχατε βγάλει ανακοίνωση κατά της διατησίας όταν αυτή σας ευνοούσε. Ας δηλώνατε ότι δεν θέλατε εύνοια αλλά απλά δικαιοσύνη. Δεν το κάνατε και τώρα απλά προξενείτε την θλίψη. Προφανώς κύριοι με τέτοιες συμπεριφορές αναβάθμιση του ποδοσφαίρου δεν γίνεται. Και ουρά στην ιστορία και ο Τζιωρτζιόπουλος. Που ήσουνα παλληκάρι μου πριν μια βδομάδα;

6 σχόλια:

  1. Μας σφαξανε τα κορακια στην Ξανθη και μετα αυτους με το γαυρο..γελανε και τα τσιμεντα πλεον.
    Καλα να παθουν απο μια αποψη οι γραφικοι αλλα η ολη κατασταση ειναι θλιβερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λέτε αλλά πάλι τα ίδια και τα ίδια θα 'χουμε. Είτε επαρχία, είτε στην έδρα μας με το ΠΟΚ, χρόνια τώρα μας περνάνε χειρουργείο οι αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μετα απο μας ο οφις παιζει με το γαυρο.Ωχ ωχ ωχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λες να γινει κανενα αλισβερισι ??? Ολα πιθανα, αφου η ΠΑΡΑΓΚΑ ελεγχει. Αλλα δεν νομιζω οτι την γλυτωνει ο ΟΦΗ ουτως η αλλως. Παντως δεν φταιει ΜΟΝΟ η Ξανθη, φταιμε και εμεις που το παιζουμε κυριοι με την διαιτησια (μονο ευχαριστω δεν τους λεμε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πεσουν και να μεινουν πεσμενοι οι οφιδες.Απλα φοβαμαι οτι παλι θαχουμε ιδιο σκηνικο,χειρουργειο δικο μας εκει..
    Οντως,μονο ευχαριστω δε λεμε,ας βγαζουμε τουλαχιστον και ευχαριστηριες ανακοινωσεις να γελαμε(και μακρια απο μας η θλιβερη γραφικοτητα τραμπουκοπανοπουλαιων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατι πρέπει να γίνει

    ωρες ωρες αισθάνομαι σαν ένας από τους πρώτους χριστιανούς που με το σταυρό στο χέρι αντιμετώπιζαν τα λιοντάρια. Καλές οι μεταγραφές αλλά αν δεν θέλουμε να μας φάνε τα λιοντάρια κάτι πρέπει να κάνουμε και με τα κοράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.