Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Γιορτές και Πανηγύρια

Για να αλλάξουμε λίγο θέμα. Τελικά καταντήσαμε αντί Πανιώνιος Χουταϊκός. Και να πεις ότι ο Χούτος είναι και κανένας παικταράς; Ένα μεγάλο ταλέντο ήταν που λόγω ανωριμότητας δεν έγινε ποτέ μεγάλος παίκτης.

Ας τον αφήσουμε αυτόν στην υπαρκτή ή ανύπαρκτη τιμωρία του και ας πάμε στο σωτήριον έτος 2010.
Αυτόν το χρόνο η ομάδα κλείνει τα 120 χρόνια της. Αν θέλουμε να λέμε ότι κάτι αλλάζει θα πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουν οι υπεύθυνοι να οργανώνουν κάποιες εκδηλώσεις (ελπίζω ότι δεν θα τη βγάλουμε του χρόνου μόνο με καμιά φανέλα όπως έγινε πριν από 4 χρόνια). Αν λοιπόν θέλουμε να δείξουμε σε όλους ότι ο Σύλλογος είναι ο αρχαιότερος στην Ελλάδα το 2010 είναι η ευκαιρία.

Διάβαζα στην εφημερίδα που εκδίδει η Eternal την προηγούμενη βδομάδα ότι αναπτύχθηκαν καλές σχέσεις με την Μπόκα Τζούνιορ. Μια πρόσκληση για ένα φιλικό πάιγνίδι για τα 120 χρόνια της ομάδας νομίζω ότι θα ήταν μια πολύ καλή επικοινωνιακή κίνηση. Και για μας αλλά και για την μπόκα που θέλει όπως έγραφε η εφημερίδα να οργανώσει συλλογους φιλάθλων της στην Ελλάδα. Και αν μπορούσαμε με τις γνωριμίες του Ρεκόμπα να κλεισουμε και άλλη μια σοβαρή ομάδα και να γίνει ένα τουρνουά, αυτό θα ήταν τέλειο. Επειδή οι σοβαρές ομάδες προγραμματίζουν τα παιγνίδια τους ένα τουλάχιστόν χρόνο πριν θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα και η οργάνωση αυτών των εκδηλώσεων.

Επειδή μιλάμε για τα παιδιά μας για σκεφτείτε πόσο υπερήφανα θα είναι στα σχολεία τους αν έρθει μια τέτοια ομάδα για φιλικό αγώνα για τα 120 χρόνια της ομάδας τους.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.