Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

Τέλος ο Χούτος;

Σύμφωνα με τον sport-fm (http://www.sport-fm.gr/article/162313) ο Λάμπρος Χούτος μας παράτησε στα κρύα τπου λουτρού πριν το ματς με την ΑΕΚ. Αφού έφαγε τον Λίνεν τώρα μας παρατά 5 μέρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, αφήνοντας μας ουσιαστικά χωρίς επιθετικό. Αν είναι αλήθεια ας γίνει μάθημα στην διοίκηση που για χάρη του έδιωξε ένα πραγματικό διαμάντι για το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως ο Λίνεν.

8 σχόλια:

  1. Οι πληροφορίες λένε ότι τα πήρε στο κρανίο ο Τσακ κι ότι αυτή την φορά θα τον τελειώσει. (Άργησε λίγο αλλά καλλιο αργά παρά ποτέ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιές πληροφορίες; Γιατί διαβάζοντας τον Διόγο βλέπω ότι ρίχνει ευθύνες στον Σταματόπουλο, ενώ για τα καμώματα Χούτου την Παρασκευή και σήμερα δεν γράφει κουβεντα.

    Αν αληθεύει ότι τον πάντρεψε πριν ένα μήνα όπως γράφτηκε, είναι δύσκολο να τον τελειώσει. Δεν είναι τρελός ο Χούτος να τα κάνει από το κεφάλι του. Μετά τον Πανιώνιο που θα παει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλά πρέπει να τραβας πολύ ζορί με την πάρτη μου αλλά δεν περιάζει, το ξεπερνώ. Το ρεπορτάζ στον Σπορ φμ το έδωσα εγώ. Για τα περί Χουτου φυσικά και θα γράψω. Οσο για το ματς αν εσύ δεν είδες ότι στα δυο τελευταία ματς ο Γιωτης έχει κάνειτ ην ομάδα ανω κάτω τι να πω; Αλλα ξέχασα εσύ θεωρείς διαμάντι τον Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος παρέδωσε την ομάδα με αποδυτήρια μπουρδέλο...

    Μάκης Διόγος (επώνυμα όπως βλέπεις...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε τι συμπτωση. Μολις επέστρεψαν οι χουτοι φταίει ο Γιώτης. Όσο για τα ζόρια δεν τα τραβάω εγώ αλλά εσύ που τα ρεπορτάζ που δίνεις αλλού δεν τα βάζεις στη σελίδα σου.

    Όσο για τον Λίνεν η δουλειά του αποδεικνύει ποιος ήταν. Πήρε μια ομάδα μπουρδέλο και την έβγαλε Ευρώπη. Του τη διάλυσαν (αντικειμενικέ Διόγο πες μου από την ομάδα που βγήκε Ευρώπη την πρώτη χρονιά πόσοι συνέχίζουν σήμερα) και κάτάφερε να ξαναβγεί στην πεντάδα. Και επειδή ξεχνάτε εσείς οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι να σου θυμίσω εγώ τους παίκτες στους οποίους στηρίχθήκαμε σε εκείνο τον δεύτερο γύρο: Κενιγκ, Μπρέσκα, Σπυρόπουλος, Πλετς, Μπερτέ, Τσικιτσβίλι, Ενσαλίβα,Μανιάτης, Μάκος, Γουνδουλάκης, Τσιμπούρ, Λουρέντσο, Φερνάντεζ, Αραβίδης. Πόσοι έμειναν στην ομάδα; Ο άνθρωπος αυτός που σε 3 χρόνια κλήθηκε να φτειάξει 3 διαφορετικές ομάδες και τα κατάφερε αναδυκνείοντας ταυτόχρονα και νέους πάικτες ή πολλαπλασιάζοντας την αξία των παλιών με αποτέλεσμα τον πολλαπλασιασμό των εσόδων σου για μένα είναι διαμάντι.

    Όσο για τα αποδυτήρια όσο υπάρχει το εγώ του Χούτου χάλια θα είναι.

    Τέλος θα πρέπει να μάθεις να κρίνεσαι για τη δουλειά σου και να δέχεσαι ότι και οι πελάτες σου (γιατί ο καθένας από μας που αγοράζει την εφημερίδα πελάτης είναι) έχουν δικαίωμα στη γνώμη.

    Βλέπω ότι έγραψες έστω και καθυστερημένα. Όμως ενώ στο σχόλιο του αγώνα κρίνεις τον Σταματόπουλο στο σχόλιο για τον Χούτο απλά αναφέρεις τα γεγονότα. Που είναι η προσωπική σου άποψη; Για το τι έγινε την Παρασκευή και δεν προπονήθηκε όμως δεν γράφεις. Ούτε για την μέχρι στιγμή μηδενική φετινή προσφορά του Χούτου στην ομάδα. Ούτε ότι αυτό είναι το τρίτο ή τέταρτο φετινό παράπτωμα του (χάσαμε και τον λογαριασμό). Αρκουσε μια φράση του στυλ "άλλη μια φορά παραμονές αγώνα ο Χούτος κάνει άνω-κατω την ομάδα". Δεν το έγραψες όμως. Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλά ξέρω, εσάς αλλά και την διοίκηση σας ενοχλεί απίστευτα που υπάρχουν άνθρωποι που τολμούν να πάνε κόντρα στην επίσημη προπαγάνδα.

    Ναι λοιπόν, ο Λίνεν ήταν διαμάντι και αν έχετε τα προσόντα γράψτε αναλυτικά γιατί έφυγε και πείστε μας ότι έχετε δίκιο. Αλλά ξέχασα, αυτά δεν πρέπει να μαθαίνονται για το καλό ..... (κενό συμπληρώστε ότι θέλετε εκτός από "του συλλόγου").

    Και φυσικά προσλάβετε καλύτερο στη θέση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Pgss1890 μην ασχολείσαι με γραφικούς αγγράματους δημοσιογραφίσκους. Τόσο του κόβει, τόσο γράφει. Η ουσία είναι μια. Η ομάδα χωρίς τους σιαμαίους είχε αρχίσει να ρολάρει. Μόλις γύρισαν "οι προσωπικοί" έγινε πάλι χαμός (Μάκος κλπ). Ας πάρουν λοιπόν τον προσωπικό τους γυμναστή, τον προσωπικό τους γιατρό και τον προσωπικό τους "δημοσιογράφο" κι ας πάνε στο καλό. Δεν πειράζει. Καλή καρδιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι,Μακη Διογο,διαμαντι ηταν ο Λινεν.
    Και την ομαδα δεν την εκανε ανω κατω ο Γιωτης,το κολοπαιδο και λοιποι την εχουν διαλυσει καιρο τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τωρα που τα εγραψε επωνυμα ο Διωγος τρομαξαμε !!!

    Και γιατι γραφεις κατα του Σταματοπουλου στα σχολια του αγωνα και δεν γραφεις γρι για τον Χουτο ?? Δεν το γνωριζες τοτε το θεμα ??? Παρα ερχεσαι μετα απο ωρες (αφου πηρες γραμμη) και συμπληρωνεις.

    Δεν μασαμε. Ας του λυσει τα χερια ο Τσακιρης του Γιωτη (με τους Χουτο & Ρεκομπα) και δν την ξανακανει ανω-κατω την ομαδα. Η μηπως δεν το γνωριζεις αυτο ???

    Και αφου ξερεις πιο πολλα απο εμας περι Λινεν, γιατι δεν τα βγαζεις στην φορα σαν αντικειμενικος δημοσιογραφος που εισαι ??? Δεν αξιζει το ποπολαρο στην ενημερωση ??? Που ειναι η διαφανεια που διακρινει τον Πανιωνιο ???

    Ασε ρε φιλε, δεν μας τα λες καλα !!!!

    Εχουμε ματια και βλεπουμε. Μην μας υποτιμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.