Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

Mεταγραφικός Προγραμματισμός;;;

Το αυριανό παιγνίδι είναι πολύ σημαντικό δεν διαφωνώ όμως εμένα μου χτύπησε αυτό που είπε ο Σταματόπουλος σήμερα στην συνέντευξη. Είπε ότι η ομάδα ψάχνει για παίκτες σε άλλες θέσεις. Αν λοιπόν ψάχνουμε σε άλλες θέσεις πως ο Ρεκόμπα έφερε τους συγκεκριμένους; Δεν ήξερε, δεν ρώτησε ή δεν του είπε κανείς σε ποιες θέσεις ψάχνουμε παίκτες; Δεν είναι περίεργο αυτό; Και φυσικά περιμένω να δώ αν θα τους αποκτήσουμε, αν και δεν είναι σε θέσεις που ψάχνουμε. Αυτό θα δείξει και τι εντολή είχε ο Ρεκόμπα αλλά και πόσο δεν θέλουμε να τον δυσαρεστήσουμε.

3 σχόλια:

  1. Υπάρχουν δύο σενάρια: 1 ο Ρεκόμπα είχε εντολή να τους φέρει και τους έφερε. 2. δεν είχε εντολή και τους έφερε απλά γιά να γίνει ντόρος, μήπως και ενδιαφερθεί κάποια άλλη ομάδα ή γιά να πετύχουν κάποια καλύτερη μεταγραφή στην πατρίδα τους. Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση μπάζει νερά. Είναι άλλο πράγμα να χρειάζεσαι έναν συγκεκριμένο παίκτη και ο ρεκόμπα που έχει επαφές μαζί του να τον ψήνει να έρθει (δηλαδή ότι υποτίθεται ότι έγινε με τον Χούτο) και άλλο εν ενεργεία παίκτης του συλλόγου να το παίζει και μάνατζερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεβαιως και ειναι οπως τα λετε και λιγα λετε..
    Παντως γουσταρα Γιωτη που διακριτικα μεν σαφεστατα δε δηλωσε οτι δεν του κανουν.Επισης μου αρεσαν οι συνεχεις αναφορες του στην ποιοτητα της ομαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην περιμένετε σπουδαία πράγματα και μάλιστα Γενάρη μήνα. Μεταγραφές = Επενδυτικό Πλάνο. Υπάρχει? Έχω την αίσθηση ότι ο Τσακ θα κάνει συντήρηση κεκτημένων μέχρι το καλοκαίρι οπότε ανάλογα με τις συνθήκες θα πάρει τις αποφάσεις του για το τι μέλει γενέσθαι. Μέχρι τότε ό,τι πετύχει η ομάδα έτσι όπως είναι, το πέτυχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.