Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Σαραβάκος

Το πόσο καλός παίκτης ήταν ο Θανάσης Σαραβάκος το άκουσα από τους παλιότερους. Εγω τον είδα να παίζει μόνο δυό φορές σε μάτς παλαιμάχων. Δεν εγκατέλειψε ποτέ τον Πανιώνιο. Αν είχε προβλήματα στην ζωή του δεν με ενδιαφέρει. Ήταν μια σημαία μας που έφυγε και αυτό με στεναχωρεί. Ακόμα και σε μας η αναφορά στον τελικό του 61 είναι λειψή. Θα έπρεπε να λεμε ότι το κύπελλο χάθηκε στον επαναληπτικο και αφού ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο πρώτο παιγνίδι στο 91.

Όσο για τη nova είναι ευθύνη της διοίκησης. Είναι ΝΤΡΟΠΗ το τηλεοπτικο κανάλι που έχει τα δικαιώματα της ομάδας να παρουσιάζει τέτοιο κείμενο. Το οποίο μάλιστα είναι και ανυπόγραφο. Δεν ξερω ποιος κομπλεξικός δημοσιογράφος το έγραψε αλλά το μόνο που μπορώ να του πω είναι ΝΤΡΟΠΗ του. Και έτσι όπως είναι γραμμένο το κείμενο ντροπιάζει και τον γιό του (που δεν τον εκτιμώ και ιδιαίτερα).

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η NETMED συμπεριφέρεται εχθρικά προς τον Πανιώνιο.

1 σχόλιο:

  1. Όλοι το είδαμε, λιγοι αντιδράσαμε... Ζήτω η υπέρβαση. Ζήτω ο Πανιώνιος της γκλαμουριάς και της σφαλιάρας ακόμη και από τους σπόνσορες...Με την καλή έννοια βέβαια. Γιατί το κείμενο αυτό σύμφωνα με τον δημοσιογράφο γράφτηκε καλοπροαίρετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.