Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

Tο μηνυμα (αλλιως ... που πας ρε Καραμήτρο!!!!)

Βλέποντας το ματς στην Ξανθη νόμισα προς στιγμην ότι χρειάζομαι οφθαλμίατρο. Το πέναλτι πανω στο Μάκο στα πρώτα λεπτά έβγαζε μάτια. Ο σπήκερ είπε οτι ο Μάκος σκόνταψε αφού πέρασε τον τερματοφύλακα. Που; Φαντάζομαι η φαντασία του σπήκερ οργιάζει. Αλλιώς που βρήκε το εμπόδιο αν δεν ήταν το ξερό του τερματοφύλακα. Κάθησα να διαβάσω τις αναλύσεις του αγώνα στο δίκτυο και από κει απουσιαζε εντελώς η φάση αυτή. Ακόμα και στα δικά μας sites δεν μιλήσαμε καθόλου για τη φάση αυτή. Αν και δεν γουστάρω τους τηλεκριτικούς κάθησα να ακούσω το σχολιασμό των φάσεων για να δώ αν θα πρέπει να αποταθώ σε οφθαλμίατρο, τρελογιατρό η κάτι ανάμεσα.

Βαρούχας: Η φάση αυτή είναι Ξεκάθαρο Πέναλτι.
Επίσης: Ένα κλάδεμα (σκαριά) στον Νικολάου; από τον Φερρερ (ή καπως έτσι) στο α ημίχρονο είναι κατευθείαν κόκκινη.
Επίσης: Ο Μάκος καλύπτεται από 4!!!! παίκτες της Ξάνθης όταν παίρνει μια καταπληκτική μπαλιά και βγαίνει μόνος στην μικρή περιοχή και κόβεται με οφσαιντ.

Τσίκινης: Συμφωνεί απόλυτα με τον Βαρούχα για την πρώτη και τρίτη φάση (μόνο αυτές έδειξε).

Εγώ αυτή τη διατησία τη λέω σφαγή. Ο διαιτητής όμως βαθμολογήθηκε με 7.74. Δηλαδή ένας διατητής που έπνιξε πέναλτι και κόκκινη κάρτα και έκοψε ένα απίστευτο έτοιμο γκολ ήταν σχεδόν άριστος.

Και το spor24.gr γράφει: ΑΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ: "Την αντιμετώπιση του παιχνιδιού από τον Πανιώνιο. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν μαζική άμυνα και δεν δικαιολόγησαν τον τίτλο της επιθετικής ομάδας που είχαν από την αρχή της σεζόν με τον Λίνεν στον πάγκο."

Δηλαδή τι έπρεπε παραπάνω να κάνει η ομάδα; Πόσα πέναλτι έπρεπε να δημιουργήσει μέσα στην Ξάνθη, πόσες ευκαιρίες. Απορώ με αυτούς τους "δημοσιογράφους" (όπως οι ίδιοι αποκαλούνται).

Ο διαιτητής στην Ξάνθη κατά τη γνώμη μου έστειλε ένα μηνυμα στον Τσακίρη. Η Ξάνθη έχει προσλάβει τον Κασναφέρη και νομίζω πως και ο Αστερας τον Μποροβήλο. Το μηνυμα ειναι ξεκάθαρο: Που πας ρε Καραμήτρο Τσακίρη χωρίς κανέναν παλιό διατητή στο ΔΣ. Έτσι νομίζεις ότι θα βγείς Ευρώπη; Και τι θα κάνουμε εμείς όταν σταματήσουμε να σφυρίζουμε; Πάρε ένα χειρουργείο μπας και βάλεις μυαλό.

Προσωπικά θα ντρεπόμουνα απίστευτα αν βάζαμε ένα κοράκι στο ΔΣ όπως ντρέπομαι που βάλαμε και τον εκπρόσωπο του Χούτου.

1 σχόλιο:

  1. Ακριβως οπως τα λες..
    Η ομαδα σφαζεται συνεχεια και εμεις ειτε δε μιλαμε ειτε λεμε κι ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.