Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Αλήθειες ....

Γράφει σήμερα στο goal ο K. Φιτσαντωνάκης

"Ο Λάμπρος Χούτος είναι γνωστό τοις πάσι ότι είχε ευνοϊκή μεταχείριση κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Πανιώνιο. Για να είμαστε πιο ακριβείς, μόλις λίγο καιρό μετά την έλευσή του στη Νέα Σμύρνη. Απέκτησε μία "ιδιαίτερη" σχέση με τον κ. Τσακίρη και είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο άνδρες έκαναν μαζί διακοπές στο σκάφος του ιδιοκτήτη του "ιστορικού" το καλοκαίρι, ενώ η προετοιμασία του Πανιώνιου είχε ξεκινήσει πρόωρα λόγω των υποχρεώσεων στο Ιντερτότο...

Ο Χούτος έφερε προσωπικό γυμναστή, τον Φάμπιο Μαρτέλο και μάλιστα πέτυχε -με τη συναίνεση πάντοτε του Τσακίρη- να προπονείται μαζί του, όταν ενσωματώθηκε στην προετοιμασία, κάτι που είχε εξοργίσει τον Εβαλντ Λίνεν τότε, με τον Γερμανό να μένει "στήλη άλατος" όταν πληροφορούνταν ότι υπήρχε η σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη του Πανιώνιου..."

Το πολύ ενδιαφέρον άρθρο του βρίσκεται στη http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&tag=7833&pubid=1691425.

Αν αυτά αληθεύουν τότε ενώ η ομάδα έκανε προετοιμασία για τον Ιντερτότο ελπίζοντας να μπεί από την πίσω πόρτα στο ΟΥΕΦΑ ο Λαμπρούκος και ο μεγαλομέτοχος έκαναν μαζί διακοπές στο κότερο του τελευταίου. Επίσης ο μεγαλομέτοχος χωρίς να ενημερώσει τον προπονητή επέτρεψε τον προσωπικό γυμναστή του Λαμπρούκου. Από αυτά φαίνονται τα λάθη που σαν άνθρωπος έκανε ο Τσακίρης στην συγκεκριμένη περίπτωση. Χωρίς να το θέλει έβαλε ρουκέτα στα αποδυτήρια. Συνεπώς δεν τα έχασε μόνος του τα αποδυτήρια ο Λινεν. Βοήθησε τα μάλλα και η διοίκηση σε αυτό. Και τώρα καταλαβαίνουμε
γιατί όλοι σιωπαίνουν. Απλά για να προστατέψουν τον Τσακίρη. Δεν νομίζω όμως ότι ούτε ο ίδιος ο Τσακίρης θεωρεί ότι είναι αλάνθαστος.

Όπως και στην περίπτωση του Λίνεν όσοι δουλεύουν και προσπαθούν κάνουν λάθη. Στο τέλος στη ζυγαριά μπαίνουν τα σωστά και τα λάθη και τελικά βγαίνει η σούμα. Και τα καλά του Τσακίρη όπως και τα καλά του Λίνεν είναι πολύ περισσότερα από τα λάθη που έκαναν. Η λογική ότι κάποιος είναι αλάνθαστος μόνο κακό τελικά κάνει.

Και να δώσω συγχαρητήρια και στους Ιωνες1890. Συγκαλούν άρον άρον έκτακτη συνέλευση σήμερα. Προφανώς το θέμα τους είναι το αυριανό ΔΣ στο οποίο έχουν εκπρόσωπο. Και όπως καταλαβαίνω θα αποφασίσουν δημοκρατικά τι στάση θα κρατήσουν. Μπράβο τους και μακάρι να το έκαναν και οι άλλοι σύλλογοι αυτό, ακόμα και ο ίδιος ο Πανιώνιος όταν έστελνε προτάσεις στο Δημο.

9 σχόλια:

  1. Διαφωτιστικός ο Φιτσαντωνάκης. Τελικά τα πράγματα είναι απλά και όπως περίπου τα φανταζόμασταν.

    Αν όντως είναι έτσι, σωστοί οι Ίωνες1890!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάτσε να δούμς και τι θα ψηφίσουν... Όπως έλεγε και ο Παπαγιαννόπουλος "αυτές οι εκλογές είναι μουγκές"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι και να ψηφίσουν η πράξη να συγκαλέσουν συνέλευση δείχνει ότι σέβονται τα μέλη τους και ότι ο εκποσωπος τους εκεί δεν είναι μόνο για να κάνει δημόσιες σχέσεις με τον πρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pgss
    διαβασε το update των Ιωνων.
    Απ'οτι φαινεται ειναι ομοφωνα υπερ της παραμονης του κουμπαρου..
    (αφου και ο Σαμποριο απ'την Ιθακη απομακρυνεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπορει ομως και να εννοουν οτι δε θελουν να τον δωσουμε με ελευθερας σε ανταγωνιστικη ομαδα,δεν ξερω θα δειξει.
    Ο Τσακ ηταν παντως γηπεδο και οχι εξωτερικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον Τσακιρη το διαβασα σε ιστοσελίδα. Ξαναλέω ότι δεν με απασχολεί σε πρώτη φάση τι θα προτείνουν αλλά η κίνηση να συγκαλέσουν ΓΣ. δεν είχα και δεν έχω σε εκτίμηση του συνδέσμους οπαδών αλλά τουλάχιστον ο εκπρόσωπος τους θα μεταφέρει τη όποια γνώμη των μελών τους και όχι αυτά που ο ίδιος νομίζει.

    Πάντως η όλη ιστορία μου θυμίζει καλοστημένο σκηνικό για να μείνει ο κουμπαρος με πιθανώς μια διακοπή συμβολαίου.

    Οσο για τους Ιωνες και μενα με ξένισε η θεματολογία τους, καθώς έβαλαν στο ίδιο καζάνι τον Χούτο και τους Ντελούρα - Μαιστόροβιτς. Διαβάζοντας τα blogs και τις αθλητικές σελίδες καταλαβαίνω ακριβώς τι παίζεται (π.χ. Ρεκόμπα και μαρκάρει δεν μαρκάρει, Σαμπόριο σύμφωνα με τον sport-fm δεν υπάρχει συμφωνία και καμία εξέλιξη, σύμφωνα με τα κυανέρυθρα νέα αύριο θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι δηλωσεις Σταματοπουλου δε με καλυπτουν.Ουτε την απογοητευτικη εικονα με αεκ διορθωσαμε λογω της προκρισης(αυτο μας ελειπε+χαλια εμφανιση)ουτε η προστασια της υγειας του κουμπαρου με πειθει.Δηλ με οφι δεν προερχοταν απο επεμβαση?
    Ας ελεγε απλα οτι δεν επελεξε να τον ξεκινησει.Δικαιωμα του ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ούτε με τον ΟΦΗ ξεκίνησε. Στα άλλα έχει άδικο. Σε αυτό όμως έχει δίκιο, σιγα σιγα μπαίνεις σε ρυθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με την ιδια λογικη ομως αν υποθεσουμε οτι τον ηθελε για βασικο,θα μπορουσε να τον ξεκινησει και να τον κανει αλλαγη αργοτερα.
    Τεσπα,εχουμε αλλα σημαντικοτερα τωρα να ασχοληθουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.