Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Καρπετοπουλος - Μάκος

Στην στήλη του στην Sportday ο Αντώνης Καρπετοπουλος (http://www.sport-fm.gr/article/161681) γράφει σήμερα για τον Μάκο :

"Είναι καλός παίκτης ο Γρηγόρης Μάκος και είναι θεμιτό να θέλει να πάρει μεταγραφή σε ομάδα μεγαλύτερη από τον Πανιώνιο. Ομως κάνει την απίστευτη κουταμάρα να αντιμετωπίζει κάθε ματς, ειδικά φέτος, ως ευκαιρία για να κάνει επίδειξη παλικαριάς, μαγκιάς και τσαμπουκά. Δεν ξέρω αν ο μάνατζέρ του ή κάποιοι φίλοι του τον συμβουλεύουν να δείχνει σκληρός και μάγκας, επειδή αυτά αρέσουν στις μεγάλες ομάδες που τον παρακολουθούν. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι διαιτητές μιλάνε μεταξύ τους, τον αναφέρουν ως παράδειγμα εριστικού ποδοσφαιριστή, που τους φέρνει σε δύσκολη θέση και δεν είναι διατεθειμένοι να του συγχωρούν ολοένα και χειρότερα. Το παλικάρι αυτό το συνάντησα ένα βράδυ πρόσφατα σε μια γιορτή: είναι ένα καλόβουλο, ήσυχο και μαζεμένο παιδί και αυτό με κάνει να πιστεύω ότι η συμπεριφορά του είναι εντελώς θεατρική. Στο ματς του Πανιωνίου με τον ΟΦΗ πρόλαβε και φανατίστηκε σε δεκαπέντε λεπτά κι έκανε χειρονομίες στον κόσμο βγαίνοντας. Λυπήθηκα ειλικρινά για τη συμπεριφορά του και ελπίζω η αποβολή να τον συνετίσει. "

Τέλος Κάρπετ.

Αν αυτό όντως συμβαίνει τότε είμαστε πολύ απλά δια τας εμποροπανήγυρεις. Γιατί πέρασαν σχεδόν τα 2/3 του πρωταθλήματος και κανείς δεν φρόντισε να συνετίσει τον Ακη. Και τελικά εφαγε την κόκκινη και μας στοίχισε έναν πολύ σημαντικό αγώνα.

Φέτος αλλάξαμε 3 προπονητές. Κανείς δεν είδε την συμπεριφορά του Ακη; Ή μήπως γι αυτό έφυγε ο Λίνεν, δηλαδή επί των ημερών του οι παίκτες τον άκουγαν με αποτέλεσμα οι μανατζαραίοι να μην μπορούν να κάνουν καλά την δουλειά τους. Και τελικά αναρωτιέμαι: Σε όλη αυτή την ιστορία που είναι η διοίκηση; Πως άφησε έναν από τους πιο υποσχόμενους παίκτες της να στοχοποιηθεί από τους διαιτητές όπως ξεκάθαρα αφήνει να εννοηθεί ο Καρπετ. Και για τις χειρονομίες τι θα πει η διοίκηση; Έγιναν όντως; Γιατι αν έγιναν τα πράγματα είναι σοβαρά. Οταν τα κάνουν αυτά παίκτες άλλων ομάδων στη Νέα Σμύρνη χαλάει το Σύμπαν και μιλάμε για προκλητικές συμπεριφορές. Όταν τα κάνουν οι δικοί μας;

Αλλά ξέρω: Δεν πρέπει να τα ρωτάω αυτά για το καλό του Συλλόγου. Εγώ πρέπει μόνο να πληρώνω διαρκείας, φανέλες κλπ.

2 σχόλια:

  1. Εχετε εσεις αντιληφθει το Μακο να ''κάνει την απίστευτη κουταμάρα να αντιμετωπίζει κάθε ματς, ειδικά φέτος, ως ευκαιρία για να κάνει επίδειξη παλικαριάς, μαγκιάς και τσαμπουκά''?
    Εγω οχι αλλα διορθωστε με αν ειναι ετσι οπως τα λεει ο Καρπετοπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω δεν εχω δει κατι τέτοιο. Αλλά ο Καρπετόπουλος (που έχει και κονέ με τη διατησία καθώς έχει στήλη που σχεδόν πάντα πέφτει μέσα) τα γράφει επώνυμα. Γιατι λοιπόν να το γράψει; Γιατί να βγάλει τον Ακη στον ντάκο;

    Ερώτηση λοιπόν: Πόσες κάρτες έχει ο Ακης φέτος; Η απάντηση θα μας πει αν όντως αυτά που γράφει ο Καρπετόπουλος ισχύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.