Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

3-1

Η ομάδα χωρίς να παίξει εξαιρετικά καλά κέρδισε με το γνωστό τρόπο. Πέτυχε πρώτη γκολ έφαγε ένα και το ματς έφτασε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου και πέτυχε άλλα δύο.

Ο κόσμος ήταν αρκετός. Συνήθως εμείς οι Πανιώνιοι λέγαμε ότι όταν έρχεται κόσμος η ομάδα δεν πάει καλά. Σήμερα η ομάδα τον ευχαρίστησε. Νομίζω ότι η προσφορά διαρκείας Β γύρου είναι επιβεβλημένη. Ο κόσμος  αρχίζει και έρχεται η ομάδα πάει καλά, πρέπει να το κεφαλαιοποιήσουμε τώρα.

Ευχάριστη έκπληξη ο Μπεθέρα. Καλός κάτω από τα δοκάρια του με σίγουρες εξόδους, εμένα μου άρεσε περισσότερο από τον Μπέλιτς. Δεν  έχω όρεξη να γράψω πολλά. Απλώς αυτό που λέγανε όλοι στο γήπεδο. Οταν εμείς είχαμε προβλήματα όλοι μας βάζανε κάτω και μας χτυπούσαν. Μας έπαιρναν παίκτες, μας λήστευαν κυριολεκτικά (ποιος ξεχνά το Μαραγκό και τους άλλους 5). Τώρα που έχει προβλήματα η ΑΕΚ δεν πρέπει να υπάρχει λύπηση.

Και δεν υπήρξε. Φάνηκε στον πανηγυρισμό του αρχηγού Μανιάτη μόλις πέτυχε το πρώτο γκολ. Αρκετά με τον αρπαγάκι. Πάμε για άλλα σοβαρότερα. Είμαστε 4οι μαζί με τον Εργοτέλη και οι άλλοι είναι ψιλοχάλια.  Μπορούμε να πάμε πολύ ψηλά.

Y.Γ
Από την σελίδα της ΠΑΕ (www.pgss.gr)
"Εισιτήρια: 4.568
Εισπράξεις: 31.572"

Ο κόσμος ήταν πολύ περισσότερος από 4568. Μπορεί να ήταν και κοντά στις 7000. Πολλοί τζαμπατζήδες μπαίνουν παρά τα τουρνικέ. Ακόμα και έτσι όμως αν αφαιρέσουμε τα 1600 διαρκείας που στατιστικά έρχονται το γήπεδο είχαμε 3000 εισιτήρια περισσότερα (με τα επισήμα στοιχεία). 

9 σχόλια:

  1. πολλοι το λενε οτι ο Πανιωνιος δεν επαιξε καλα, αλλα εγω διαφωνω καθετα!!!

    Το παιχνιδι ηταν ενα ντερμπυ με τα ολα του (κρισιμοτητα, κοσμο, αγχος, πιεση). Σε καθε ντερμπυ σε ολο τον κοσμο οι ομαδες δεν παιζουν πολυ καλα και δεν κερδιζουν λογω της καλης μπαλας - αλλα πραγματα παιζουν ρολο. Ποσο μαλλον στην Ελλαδα. Οποτε, εγω πιστευω οτι αναλογικα παντα παιξαμε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάναμε ένα εξαιρετικό 25λεπτο στην αρχή. Μετά η ανάπτυξη μας ήταν προβληματική. Στην άμυνα είχαμε καποια προβλήματα αλλά μένει κάτι πολύ σημαντικό. Σε τόσο κρίσιμο παιγνίδι κερδίσαμε χωρίς να κάνουν τα αστέρια μας την καλύτερη εμφάνιση. Αυτό δείχνει ότι είμαστε σε διαδικασία αλλαγής επιπέδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη για όσα έχω σούρει στο Φερέρα. Πολύ καλά στημένη η ομάδα σήμερα. Μπράβο σε όλους. Παίκτες και προπονητή. Μπράβο και στον Τσακ που αποδείχτηκε ψύχραιμος και σωστός. Καλή συνέχεια. Πάντα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ζουμι ειναι το σχολιο σου εμπαθεστατε.Σε ενα ντερμπι-με προβληματα μεταξυ 25'-75'-η ομαδα αντεξε και κερδισε.Οπως κανουν οι μεγαλες ομαδες,κατα δηλωση του κορυφαιου κατα τη γνωμη μου,Τζαβελα.:)
    Πολλα μπραβο στον Μπεθερα,μας κρατησε ζωντανους στο 1-1 και διασφαλισε τη νικη στο 2-1 με τις εξαιρετικες αποκρουσεις του.
    Εμπρος Ιστορικε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μπεθέρα είναι πολύ κοντός για να γίνει σπουδαίος τερματοφύλακας αλλά το παιδί έχει φοβερό τσαμπουκά αυτοπεπόίθηση και το κυριότερο εύστροφος. Διαβάζει τις φάσεις και δεν φοβάται να βγεί.
    Οι δύο πλάγιοι μπακ που έχουμε είναι οι καλύτεροι του πρωταθλήματος ο Ριέρα σούπερ, οι αμυντικοί χαφ και ο Μπάλαμπαν μέτριοι, ο Κούμο ατέλειωτα χιλιόμετρα χωρίς να είναι σε σπουδαία μέρα, οι στόπερ ικανοποιητικοί.
    Χωρίς να παίξουμε μεγάλο παιχνίδι κερδίσαμε την ΑΕΚ και έπεται συνέχεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά και ο Καστίγιας κοντός είναι σχετικά...
    Απλά του χρόνου ίσως ο Μπεθέρα δεν είναι πια στον Πανιώνιο. Συνεπώς πρέπει να επενδύσουμε σε γκολκήπερ δικό μας και ο Λεττονός που ακούγεται για το Γενάρη μπορεί να είναι έμπειρος αλλά είναι λίγο μεγάλος. Βέβαια Ντρόμπνι δεν βρίσκεις εύκολα (...και για τον Μπλάζιτς μπορεί να ζητάει τα μαλλιοκέφαλα του ο Κομπότης...).

    Εκείνος που δεν πήγαινε σήμερα καθόλου και δεν ήταν η μέρα του ήταν ο Νικολάου και τα λάθη του δημιουργούσαν τις περισσότερες απειλές για την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ τον είδα μια χαρά να μαζεύει τις σέντρες. Για κοντός δεν μου φάνηκε. Και ο Μπέλιτς που είναι ψηλότερος εξόδους κάνει μόνο όταν συμπληρώσει αίτηση με τριπλό χαρτόσημο.Το προβλημα είναι ότι τον επόμενο χρόνο θα μας φύγει και θα ψάχνουμε για τερματοφύλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω ξερω οτι αν δεν επιανε την κεφαλια του Καφε στο 85',θα κλαιγαμε παλι.
    Για Νικολαου συμφωνω με Iwn αλλα να του αναγνωρισουμε και καλες ενεργειες οπως τη σεντρα στο Ριερα και το τριτο γκολ.
    Γενικα στα χαφ υπηρχε εντονο αμυντικο θεμα καθως και ο Κουμο επαιζε πιο μπροστα.Επισης δεν υπηρχε παικτης να δωσει την μπαλα μπροστα.
    Για κεντρο αμυνας ας μη γινω κουραστικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναμφίβολα ο Μπεθέρα είναι η ευχάριστη έκπληξη.Μπορεί το ύψος του να μην τον βοηθάει σε φάσεις όπως το γκολ του Άρη,σίγουρα όμως η σωματοδομή του τον βοήθησε στις αποκρούσεις της κεφαλιάς που λέει ο zamis αλλά και σε αυτή του Μπλάνκο στο α' ημίχρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.