Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Ξύπνα Φερέρα κι άκουσε κάποιο μινόρε της εξέδρας

Για σένανε  είναι  γραμμένο από το κλάμα κάποιων ψυχών

Ότι και να πω ότι και να γράψω η αλήθεια είναι μία. Ο Φερέρα έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στις 10 από τις 11 θέσεις της ενδεκάδας. Εκείνη όμως η ρημάδα η θέση του  δευτερου σεντερ μπακ μάλλον δουλευει σαν υπνωτικό. Μόλις την βλέπει ο Φερέρα αποκοιμιεται και στον ύπνο του βλεπει τον Ομο Μπεκενμπάουερ.

Δεν είναι σεντερ μπακ το παιδί ΑΙΜΙΑΛΙΑΝΟ. Ξύπνα. Δεν είναι άδικο να καταστρέφεται όλη η προσπάθεια της ομάδας από ένα κόλημα στη θέση αυτή; Στο ματσίδιον με τον χρεωκοπημένο Άρπαγα τη στιγμή που είχαμε τους είχαμε βάλει κάτω και τους είχαμε λιώσει και από στιγμή σε στιγμή θα πετυχαίναμε δεύτερο γκολ ο Ομο έχασε τον Λεονάρντο με μια αντίδραση παιδική και μας ισοφαρίσανε και άλλαξε η εικόνα και η ψυχολογία του παιγνιδιού.

Σε 14 άγωνιστικές ο Ομο έχει φάει ήδη 2 κόκκινες και από γκάφες του έχουμε φάει κάμποσα γκολ. Αρκεί. Δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να βγει ο Κοντοές όταν επέστρεψε ο Τζαβέλας και ναμ είνι ο Ομο μέσα. Αν σου αρέσει τόσο πολύ βρές του μια άλλη θέση. Ξύπνα όμως γιατί σεντερ μπακ δεν είναι.

Πέρα από τα υπόλοιπα σήμερις ο Φανούρης πάλι έδωσε απαντήσεις στους άμπαλους που ήθελαν να τον διώξουν το καλοκαίρι. Η ομάδα έδειξε ότι παρά τις τεράστιες ελλείψεις το είχε το ματς και ότι δεν μασά τίποτα. Είμαστε στο +1  και πάμε για μια βαθμολογική συγκομιδή κοντά στους 50 πόντους.

Μπράβο στα παιδιά και στον προπονητή.  Ο Ομο πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ σε μια άλλη θέση. Σεντερ μπακ πάντως δεν είναι.

3 σχόλια:

  1. Δεξί μπακ, αμυντικό χαφ, όπου αλλού. Ελπίζω αν πάρουν τον Τσότσαλιτς να γλυτώσουμε απ' αυτή την εμμονή.
    Σημαντικό είναι ότι και με 10, ο Πανιώνιος είχε έλεγχο του ματς.
    Βέβαια και αυτοί ελλειπείς ήσαν και δεν είναι και στα καλύτερά τους γενικά φέτος.
    Νομίζω ότι και ο Κώστας ο Ανδριόλας στάθηκε καλά και δικαίωσε όσους τον πιστεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ομαδα εδειξε χαρακτηρα για αλλη μια φορα και μας εχει καλομαθει.
    Λαθη εγιναν και θα γινονται,εχω ομως τη βεβαιοτητα οτι σιγα σιγα θα διορθωνονται και αυτα.
    Ο Ριερα αποδεικνυεται ακρογωνιαιος λιθος,το παιδι περα απο την μπαλα που ξερει,κανει καταλυτικη δουλεια μεσα στο γηπεδο και τρεχει σαν παλαβος.
    Εμενα αυτο με φοβιζει(για τον Ομο τοχω παρει αποφαση).Σε περιπτωση απουσιας του,η αναπτυξη της ομαδας ακρωτηριαζεται.Ειναι φανερο οτι χρειαζομαστε ενισχυση μπροστα,ειδικα αν εχουμε και καμια κληση Κουμο στην Εθνικη το πραγμα δυσκολευει πολυ.
    Η ομαδα εχει πολλες δυνατοτητες,αντιλαμβανομαι την οικονομικη στενοτητα και ο τραυματισμος των δυο τερματοφυλακων κανει την ενισχυση μπροστα δυστυχως μαλλον αδυνατη.
    Ευτυχως παντα υπαρχει ο Φανουραρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ριερα,Κουμορτζι η αρχη και το τελος της ομαδας.Ο Ομο ειναι αμυντικος μεσος και η θεση του ειναι διπλα στον Κουμο.Ειναι καλος παικτης εξαιρετκα συμπαθης αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.