Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Έτσι μας βλέπουν

Από τη σελίδα που απαντάει σε φιλάθλους ο Καρπετόπουλος http://www.gazzetta.gr/blogs/karpetopoulos/questions.html?view=questions):
"Τρίτη 01 Δεκ 2009 Μάριος
Αντώνη προβλέπεις sold out την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη???Επίσης επειδή βλέπω να κατεβαίνει κανονικά η ΑΕΚ πως βλέπεις το ματς?
Απάντηση Καρπετόπουλου: θα γινει ενα ωραιο ματς μπροστα σε 5-6 χιλιαδες κοσμο"
Αν σκεφτεί κανείς ότι ο Πανιώνιος έχει 2600 διαρκείας, είχε 5144 εισιτήρια με Γιάννενα και 3459 με Πανθρακικό πως βγαίνει η πρόβλεψη για 5000-6000 εισιτήρια; Δηλαδή υπάρχει περίπτωση "αντικειμενικέ" Καρπετόπουλε να έρθει στο γήπεδο λιγότερος κόσμος από ότι στο ματς με τα Γιάννενα;

Η απάντηση είναι απλή. Έτσι μας βλέπουν στη δημοσιογραφική πιάτσα. Μας έχουν κατηγοριοποιήσει σαν μια ομάδα που με το ζόρι μπορεί να φτάσει τα 6000 εισιτήρια.

Είναι στο χέρι μας να τους διαψεύσουμε. Είναι στο χέρι μας να κυνηγήσουμε το sold-out που θέλει η διοίκηση (http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/58762-sold-out-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF) αλλά και όλοι μας.

Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί να έχουμε λιγότερα από 7500 εισιτήρια + αθλητικές - μαθητικές προσκλήσεις + γνωστούς τζαμπατζήδες, λιγότερο από 8500 κόσμο στο γήπεδο. Πρέπει να σπάσει αυτή η εντύπωση. Ξεκινήσαμε πέρσι με το sold out, δεν πήγε καλά, τώρα είναι η δεύτερη ευκαιρία μας.

Υ.Γ. Η εξέδρα σήμερα μας λύνει επιτέλους μια απορία. Γιατί δεν παίζει ο Ανδριόλας μετά το Αγρίνιο (http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=46517):

"Ο Κώστας Ανδριόλας δεν χαίρει της εμπιστοσύνης των Κυανέρυθρων γι’ αυτό και ζήτησε να αποχωρήσει τον Γενάρη ώστε να βρεί μια ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να δέιξει την αξία του. Εκτοτε ο νεαρός πορτιέρο δεν συμπεριελήφθη σε αποστολή της ομάδας, ωστόσο ο Φερέρα σκέφτεται σοβαρά να τον επαναφέρει στο ματς με την ΑΕΚ την Κυριακή (06/11). Η εναλλακτική λύση ακούει στο όνομα Ισαάκ Μπεθέρα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει στην ενδεκάδα κόντρα στην Ενωση. Ωστόσο η απειρία του παίκτη δείχνει να προβληματίζει τον Βέλγο τεχνικό."
Πάει και αυτός, ακολουθεί το δρόμο που χάραξε ο Κοιλιάρας και που πιστεύω ότι λίαν συντόμως θα ακολουθήσει και ο Κούκετς. Τώρα εμείς είμαστε οι παράξενοι που γκρινιάζουμε ή υπάρχει όντως κάτι στραβό στο βασίλειο της Δανιμαρκίας;


Υ.Γ. 2. Το κοράκι της Κυριακής ονομάζεται Σπάθας. Κάπου τον ξανασυναντήσαμε φέτος. Από το www.diaitisia.gr
Name ΗΛΙΑΣ ΣΠΑΘΑΣ
Additional Information
Matches as referee Κίτρινη 2η Κίτρινη/Κόκκινη Κόκκινη Πέναλτι
1 08/22/0918:45ΑΡΗΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.1:0 4 0 0 0
4 09/19/0921:00ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ1:3 7 0 0 0
5 09/26/0918:45ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 0 0 0 0
Sum 11 0 0 0

11 σχόλια:

  1. Ο Καρπετόπουλος σε ερώτηση που του είχε τεθεί πριν από το euro 2004 είχε απαντήσει ότι προβλέπει αξιοπρεπή πορεία, αλλά όχι και πρόκριση στον επόμενη γύρο...Ο.Κ κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει το κύπελλο, αλλά όχι κι έτσι...

    Για να γίνει το soldout χρειάζονται και προωθητικές ενέργειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσεξες και το κατηγορηματικο υφακι της 'αυθεντιας''?
    Ρε ουρτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον Ανδριολα ποιος τον εφερε?
    Αν οι ''Γερμανοι''δεν υπαρχουν αποριες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το 2008 ήρθε απο τον Ατρόμητο που ήταν μόνιμα αναπληρωματικός. Προφανώς το 2008 οι Γερμανοί έκαναν κουμάντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Καρπετόπουλος πέρισυ είχε προβλέψει το sold out με τον ΠΑΟ. Όταν το είπε ή το έγραψε...δεν θυμάμαι...σκέφτηκα...Τι λέει αυτός?
    Την Κυριακή δεν βλέπω sold out αλλά 8.000 είναι εφικτός αριθμός.
    Η γνώμη μου είναι πως οι πραγματικοί θεατές μίας ομάδας είναι αυτοί που έρχονται στο γήπεδο χωρίς να γίνει γενική επιστράτευση οπαδών για το λόγο αυτό ελάχιστα με ενδιαφέρει αν θα πωληθούν όλα τα εισιτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προφανώς κάθε πρόβλεψη είναι επικίνδυνη αλλά συμφωνώ με τον Καρπέτ. Τα εισητήρια του Πανιώνιου δεν είναι ανεξάρτητα από τη γενική κατάσταση στα γήπεδα. Η πολεμική σύρραξη του ΠΟΚ την περασμένη Κυριακή πιστεύω θα επηρρεάσει αρνητικά την προσέλευση του κόσμου. Καταστάσεις σαν αυτές του Καραισκάκη ταιριάζουν σε ρωμαικες αρένες. Ανεξάρτητα από συλλογική προτίμηση, χαρακτηρίζουν αρνητικά όλο το ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ δεν το δέχομαι. Το μόνο που φοβάμαι είναι ο καιρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Σπάθας ήταν απαράδεκτος στον αγώνα με τον Αστέρα και είναι γόνος της γνωστής διαιτητοπαράγκας του παρελθόντος (ναι αυτής που έλεγε "Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να νικάνε και οι αλλοι να...").

    Ο Ανδριόλας το καλοκαίρι ήταν προς δανεισμό στην Κέρκυρα αν αγόραζαν γκολκήπερ. Με δεδομένο ότι θ' αγοράσουν γκολκήπερ είναι σίγουρο ότι το παιδί δεν μπορεί να μείνει. Αλλά θεωρώ ότι και για τον ίδιο θα 'ναι καλό αν μπορέσει ν' αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται αυτό τον μήνα από τα μαλλιά.

    Ας μην μιλάμε για sold out ντε και καλά αλλά ο στόχος των 7 με 8 χιλιαδων εισιτηρίων ίσως είναι εφικτός. Πάντως για πολλούς ειναι απωθητική η δυσκολία προσπέλασης λόγω των τουρνικέ. Και να σκεφτεί κανείς ότι πειραματικά γίνεται. Και με δεδομένο ότι στη 2 δεν έχουμε σταθερές θέσεις, μάλλον οι δικλείδες ασφαλείες που παρέχει το σύστημα είναι εικονική πραγματικότητα. Κανένας δεν ξέρει που κάθεται ποιός. ΟΚ υπάρχουν και κάμερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάμερες; Αυτό είναι αστείο του 10. Αν υπήρχαν στα σοβαρά θα έβρισκαν και στο Καραισκάκη αν κάποιος είχε αεροβόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με συγχωρείτε, αλλά όλη αυτή η ιστορία με τα τουρνικέ, με ενοχλεί αφάνταστα. Μου θυμίζει την παροιμία «εδώ δεν έχουμε βρακί για τον κ…λο μας, θέλουμε κορδελάκι για τα @ρχ…α μας». Το μόνο που έχουν είναι να απωθούν τον κόσμο από το ήδη πεπαλαιωμένο γήπεδο μας. Αν είναι να πας στο γήπεδο, και να θες προετοιμασία και διαδικασία, σε αυτό το ερείπιο, άστα να πάνε. Άσε που δεν μπορείς να φέρει ένα φίλο την τελευταία στιγμή…
    Πρέπει να τον βάλεις στην διαδικασία με έκδοση κάρτας, στοιχεία κλπ. Τη γενική γραμματεία έπρεπε να την προβληματίζουν άλλα ζητήματα, και όχι αυτά τα ανούσια με κάρτες φιλάθλων και άλλες σαχλαμάρες. Τι φασαρίες μπορούν να προκληθούν στην Νέα Σμύρνη; Μεταξύ μας τώρα; Φτιάξτε γήπεδα, βοηθείστε προς αυτή την κατεύθυνση και μετά ασχοληθείτε με τα φρου-φρου και τα αρώματα… Αντί να παρακινούν τον κόσμο να πάει στο γήπεδο, τον βοηθούν να απομακρυνθεί…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφού η απειρία του Μπεθέρα ανησυχεί τον Φερέρα γιατί δεν φρόντισε τόσο καιρό να δώσει ευκαιρίες στον Ανδριόλα ώστε να είναι έτοιμος τώρα που χρειάζεται;Ποιόν είχαμε,τον "άτρωτο Μπέλιτς";

    Sold out δεν ξέρω αν θα γίνει,οπωσδήποτε όμως μια παραπάνω κινητοποίηση υπάρχει.Δεν νομίζω ότι οι φίλαθλοι του Πανιωνίου δίνουν καμμιά σημασία στον πόλεμο των δύο.Το μόνο που μπορεί να τους κρατήσει εκτός γηπέδου είναι η ταλαιπωρία και ίσως ο καιρός.Ας προσπαθήσει η ΠΑΕ να κάνει κάτι τουλάχιστον για το πρώτο.Επειδή το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στη 2,θα μπορούσε να ανοίγει κατά διαστήματα η πόρτα να περνούν με απλή επίδειξη έστω τα διαρκείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.