Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Ξεκάθαρες κουβέντες

Ο Τσακίρης σήμερα (http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/62140)

α)Για Ρεκόμπα:"Για το πέρασμα του Αλβάρο Ρεκόμπα από τον Πανιώνιο: «Δεν θα απαντήσω ευθέως σε αυτό, ο Πανιώνιος πάντως με τον Ρεκόμπα δεν κέρδιζε ενώ χωρίς τον Ρεκόμπα κερδίζει. Τι φταίει όμως για αυτό; Είτε εμείς δεν μπορούμε να τον εκμεταλλευτούμε όπως πρέπει ή αυτός δεν μπορεί να βοηθήσει. Πέρασαν πάντως 4 προπονητές από τον Πανιώνιο με τον Ρεκόμπα και κανείς δεν μπόρεσε να τον εκμεταλλευτεί σωστά ενώ εγώ δεν μπορούσα πλέον να τον πληρώνω. Τώρα θα μου πείτε γιατί τον έφερα; Ηταν ένα όνειρο για μας και δεν μποορύσαμε να μην το κυνηγήσουμε. Στην συνέχεια τον κρατήσαμε γιατί σκεφτήκαμε πως άμα κάνει κανονικά προετοιμασία θα είναι πολύ καλύτερος αλλά ούτε φέτος απέδωσε όπως περιμέναμε και κάποια στιγμή τελείωσαν τα χρήματα για αυτόν. Ειναι σαφές πάντως πως πρόκειται για αποτυχία του Πανιωνίου που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί σωστά τον Ρεκόμπα»."
β) Για μεταγραφές : "Για τις μεταγραφές και την ενίσχυση του Πανιωνίου στην συνέχεια: «Φυσικά η ομάδα μας δεν είναι πλήρης, ούτε πρόκειται να γίνει στην συνέχεια καθώς δεν θα κάνουμε μεταγραφές. Πολύ απλά δεν έχουμε λεφτά για να το κάνουμε, δεν έχουμε τώρα και δεν θα έχουμε και στο μέλλον ενώ εγώ πλέον δεν μπορώ να βάζω όσα χρήματα έβαζα παλαιότερα. Προσπαθούμε πάντως να είμαστε ανταγωνιστικοί με ομάδες όπως ο Άρης ή ο ΠΑΟΚ αλλά αυτές οι ομάδες έχουν παραπάνω έσοδα από εμάς και αυτό με τρομάζει λίγο. Τα τηλεοπτικά έσοδα σίγουρα είναι μια βοήθεια αλλά δεν πήρε μόνο ο Πανιώνιος παραπάνω φέτος, όλοι πήραν και έτσι οι διαφορές στο μπάτζετ έμειναν ίδιες ή αυξήθηκαν κιόλας»."

Δεν ειναι τόσο απλά άμα λέμε την αλήθεια; Ούτε ο Ρεκόμπα πρώην ποδοσφαιριστής ούτε διάφορα παραμυθάκια. Δεν έχουμε λεφτά για να τον πληρώνουμε.   Αν έκανε τη διαφορά θα σκιζόμασταν να τα βρούμε τώρα όμως που δεν την κάνει δεν μπορούμε να τον πληρώνουμε. Απλά και ωραία. Δεν μπορεί να βάζει ο Τσακίρης όσα έβαζε παλιότερα και αυτό είναι απολυτα κατανοητό καθώς πέρσι το άνοιγμα ξεπέρασε κάθε όριο.

Οταν λες την αλήθεια φαίνεται και ο Τσακίρης σήμερα την είπε. Αυτό ίσως μπορεί να γίνει μάθημα σε πολλούς που πιστευουν ότι κρυβοντας την κάνουν καλό στο σύλλογο.

Υ.Γ. Τα μαθήματα φυσικής ιστορίας θα συνεχιστούν στο επόμενο ποστ. Οι περιορισμοί στα σχόλια εξακολουθούν να ισχύουν.

15 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά τα γράφεις... Αυτά έγραφα και εγώ αλλά με έκραζες. Δεν περιάζει...

    Λοιπόν Αριθμός διαρκείας 10906 (03942)

    Θύρα 6 Σειρά 7 Θέση 3

    Α και επίσης για να είμαι σωστός και συνεπης.

    Αριθμός μητρώου στον ερασιτέχνη 228...

    Εσύ δεν πιστεύω να κάνεις τσάμπα κριτική.
    Θα μας γράψεις το νουμεράκι που έχει το διαρκείας σου. Ετσι δεν είναι; Δεν μπορεί κάτι που ζητάς από εμάς να μην το τηρείς..
    Για να σε δω παλληκάρι μου...

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα διαρκείας στην 2 δεν έχουν αρίθμηση, γιατί
    εμείς της 2, δεν είμαστε νούμερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγώ που έχω διαρκείας στη 2 δεν μπορώ να γράφω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κε Διόγο με το συμπάθειο αλλά δεν έγραφες ακριβώς αυτά. Αν θυμάμαι καλά, το βασικό που ανέφερες ήταν περί τελειωμένου ιατρικά Ρεκόμπα. Ο κος Τσακίρης σαφώς θέτει το θέμα στην βάση ότι οικονομικά δεν μπορούσε να τον πληρώνει εφόσον δεν μπορούσαμε να βρούμε τρόπο χρησιμοποίησής του.

    Να 'στε όλοι καλά και χρόνια πολλά και θα παρακαλέσω ειλικρινά να σταματήσει εδώ η προσωπική αντιπαράθεση. Αν λήψουν οι εκατέρωθεν προκλήσεις και βάλετε σφουγγάρι και οι δυό στα όσα έγιναν (είναι και της μόδας το σφουγγάρι), νομίζω θα είναι καλύτερα για όλους. Από μηδενικής βάσης ξεκινήστε αντιπαράθεση απόψεων και όχι πρόκλήσεων.
    Ίσως δεν μου πέφτει λόγος και μπορεί να κατηγορηθώ για την παρέμβασή μου, αλλά δεν πειράζει γιατί θεωρώ και των δυο σας τις απόψεις σημαντικές και στο κάτω-κάτω είμαστε συμΠανιώνιοι.

    ΥΓ: Για τους άλλους φίλους. Δεν έχουμε θέση στη 2 αλλά έχουμε νούμερο στην κάρτα φιλάθλου, αλλά ρε παιδιά, αυτό το νουμεράκι είναι προσωπικό δεδομένο λιγουλάκι.΅Ας μην βάλουμε και άλλα Πανωνιόμετρα (πχ στο παρελθόν το πρόσφατο ζητιόταν ή έστω υπήρχαν υπονοούμενα να αποδείξουμε τα Πανιώνια φρονήματά μας με βάση των αριθμό των τευχών του Παν. Κόσμου που αγοράζουμε...Μη φθάνουμε σε ακρότητες). Και pgss ας μην υποτιμάμε και την προσφορά όσων έρχονται στα περισσότερα ματς και πληρώνουν το κανονικό εισιτήριο, Και αυτοί είναι Πανιώνιοι.
    ΥΓ2: Αν το θεωρείς απαραίτητο, σου στέλνω σε email το νουμερο της κάρτας φιλάθλου μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρώτα απ'όλα καλά Χριστούγεννα και προπάντων υγεία.

    Ερώτηση λοιπόν: Ο άσχετος και ο βλάξ έχει δικαίωμα να έχει γνώμη;
    Ερώτηση: Αν παρεπιπτόντως αποκτήσει γνώμη έχει δικαίωμα να την εκφράζει;
    Μάλλον όχι γιατί πρέπει να έχει διαρκείας.Θεωρώ τον αριθμό του διαρκείας μου προσωπικό δεδομένο και μη δημοσιοποιήσιμο.Όχι ότι σε ενδιαφέρει και πολύ αν θα γράφω στο blog σου,απλά κάποια στιγμή αναρωτήσου αν σε όλα αυτά έχεις κάνει κι εσύ κάπου λάθος...
    Να είσαι πάντα καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρονια πολλα με υγεια και χαμογελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν υποχρεώνεται κανείς να γράφει. Οποιος όμως δεν γράφει για να παραφράσω και τον brfunatic χάνει τις εντυπώσεις.

    Και βέβαια πάλι αλλάζετε το θέμα. Το θέμα ήταν ο Τσακίρης και ο Ρεκόμπα. Το θέμα ήταν η επιθεση που δέχτηκα όταν είπα ότι ο Ρεκόμπα δεν έφυγε γιατί ήταν ιατρικά τελειωμένος.

    Γκρινιάρη δεν θέλω να γράφεις, Ούτε συ, ούτε η υπόλοιπη παρέα γκεγκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και βέβαια δημιουργείτε και μια ερώτηση. Αφού ο Ρεκόμπα έφυγε γιατί δεν μπορούσαμε να τον πληρώνουμε τότε πως ο Φερερα του είπε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει όπως λέει ο Ρεκόμπα; Ηταν προπονητική απόφαση ή ήταν διοικητική; Μηπως πρέπει να τοποθετηθεί και η διοίκηση πάνω στη συνέντευξη Ρεκόμπα; Γιατί μέχρι τώρα ξέρουμε μόνο τη μια άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Α και Μάκηβ διάβαζε λίγο ελληνικά. Το νούμερο το γράφεις για να αποκτήσεις δικαίωμα να πηζεις εμένα. Εγω γιατυί να το γράψβ γοια να πρήξω τον ευατό μου; Ασε που κανονικά πρεπει να σας σβήσω όλους γιατί το δικό σου διαρκείας είναι του γιού σου και όλοι οι άλλοι δεν έχουν γράψει. Αλλα θα κάνω μια εξαίρεση μεχρι το μεσημερί και μετά θα τα σβήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μιας και προλαβαινω οριακα μεχρι το μεσημερι,να γραψω λοιπον το τελευταιο σχολιο μου(φυσικα αρνουμαι να δωσω οποιοδηποτε προσωπικο μου στοιχειο κατοπιν απαιτησης).
    Εμπαθεστατε,λυπαμαι πολυ που θεωρεις πρηξιμο τη συμμετοχη μου στο μπλογκ σου,ειναι φυσικα δικαιωμα σου.
    Για τον Ρεκομπα,εχω πει την γνωμη μου.Τα οποια ιατρικα προβληματα του ηρθαν απλα ως κερασακι σε μια ειλημμενη αποφαση η οποια βολευε ολους εντος ομαδας.
    Ειλικρινεις ευχες και παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ Ιων πότε και ποιος αφηνε υπονοούμενα για να: "αποδείξουμε τα Πανιώνια φρονήματά μας με βάση των αριθμό των τευχών του Παν. Κόσμου που αγοράζουμε". Ποιος; Γιατί η σπέκουλα είναι καλή, αλλά εχει και όριο... Ελεος πλεον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μάκη δεν είσαι ευγενικός. Και γι αυτό θα τρως σβήσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οχι Ιωνα απο σενα δεν θέλω τίποτα. Εσυ δεν με πίεσες και δεν προσπαθησες με κάθε τρόπο να με κουβαλήσεις στα τραπέζια τους κόντρα στη θέληση μου. Δες τους σημερινούς σχολιασμούς της συνέντευξης Τσακίρη και σύγκρινε τους με αντίστοιχους παλιότερους που ο Τσακίρης έλεγε τα ίδια. Δεν είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα που έλεγε και ο Ηλιόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή