Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Απάντηση στον Αρπαγα.

Μάκη συγνώμη, η απάντηση σου στον sport-fm ήταν απαράδεκτη αλλά δεν θα τοποθετηθώ περισσότερο.

Η μόνη απάντηση που πρέπει σε αυτά τα υποκείμενα είναι η εξής:

Δήλωση του Δημήτρη Σαραβάκου αρχές της δεκαετίας του 80 για ένα μάτς Ολυμπιακού - ΑΕΚ 2-1 μς δυό γκολ του Μαύρου και ένα του Αναστόπουλου.
"Ο Πανιώνιος σήμερα πέτυχε 3 γκολ και η ΑΕΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό 2-1".

Τα λέει όλα.

Υ.Γ. Από την ανακοίνωση της ΠΑΕ (http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17605&catid=5): Στις πωλήσεις του κάθε αγώνα δεν συμπεριλαμβάνονται οι προσκλήσεις για την Μαθητική Κερκίδα,  τους Χορηγούς και Υποστηρικτές:

"Όσον αφορά την Μαθητική / Αθλητική Κερκίδα, ενημερώνουμε οτι κόπηκαν 201 εισιτήρια συνοδών και μπήκαν 358 παιδιά από σχολεία και τις ακαδημίες του Συλλόγου με πρόσκληση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα πρέπει παράλληλα να δώσουμε στους εθελοντές συντονιστές κ.κ. Πετρόπουλο και Μιχαηλίδη όπως και τα μέλη του φόρουμ Christos P και Anastasis που συντέλεσαν τα μέγιστα στην άρτια οργάνωση της κερκίδας."

 Συνεπώς στα 4568 ας προσθέσουμε και τα 358 παιδιά με πρόσκληση.

4 σχόλια:

  1. Δεν θέλω να αναφερθω αναλυτικά γιατί θα γίνουμε ... τώρα που η ομάδα χρειάζεται ενότητα. Όποιος τον άκουσε τον άκουσε. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σε μένα ακούστηκε σαν αμερικάνος μεσολαβητής ανάμεσα στους εβραίους και τους παλαιστίνιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θελω να αναπαραγω τη''συζητηση'' για το ποιος ειναι και ποιος δεν ειναι προσφυγικο σωματειο.Τη βρισκω αδιεξοδη και μυωπικη.Εξ'αλλου,η εννοια της προσφυγιας ειναι πρωτιστα πνευματικη και ετσι αφορα ολους μας.
    Το δεδομενο ειναι οτι η συμπεριφορα της αεκ διαχρονικα ειναι εφαμιλλη(και επι της ουσιας χειροτερη καθως ειναι ανεντιμη) των δυο ''μεγαλων''.Αδικημενοι(και καλα)οταν τους συμφερει,αρπαγες και αδιστακτοι οταν τους παιρνει.Αυτη ακριβως η συμπεριφορα τους κανει στα ματια μου ακομα πιο επαχθεις,δυο μετρα και δυο σταθμα.
    Το αλλο δεδομενο ειναι οτι ο Πανιωνιος εχει υποφερει ευθεως και κατ'εξακολουθηση απο αυτη την υπουλη και πουστικη νοοτροπια.
    Καμια συνθηκολογηση,καμια συνδιαλλαγη λοιπον.Ειναι εχθροι μας,η δικη μας ανοδος και η δικη τους συρρικνωση ειναι συγκοινωνουντα δοχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια ομάδα που έχει χάσει την αίγλη της στο ΠΟΚ καταφέρνοντας να γίνει το παιδί για τους καφέδες,μια ομάδα που έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια στα οικονομικά καταφέρνοντας μέσα σε 4 χρόνια να χρεωθεί εκ νέου με 50 εκατ.,μια ομάδα που έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της πέφτοντας σε ένα βάραθρο δίχως τέλος.Αυτή είναι η ΑΕΚ,κι όλα αυτά ήταν ένα ψέμμα.Τώρα παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει το τελευταίο κάστρο της,το μεγαλύτερο ψέμμα,την προσφυγιά.Δυστυχώς κάποτε τα ψέμματα τελειώνουν.Μην ασχολείστε με τους πεθαμένους.Κι όταν είναι να μας κάνουν μήνυση να πάρουν μεγάλη φόρα,από τη Σμύρνη,την Αττάλεια,το Αιβαλί μέχρι τη Νέα Σμύρνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.