Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Έγκαιρα και σωστά

Σαν σωματείο δεν θέλουμε να κάνουμε καυγάδες για τη διαιτησία. Μου άρεσε η αντίδραση της ΠΑΕ, ήταν ήπια, ήταν σωστή και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Επειδή δεν μιλάμε δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνουμε. Ούτε και είμαστε μαζόχες να μας χειρουργεί ο κάθε ένας και να μην διαμαρτυρόμαστε.

Σιγά σιγά βελτιωνόμαστε σε όλους τους τομείς και αυτό μου αρέσει.
Βέβαια ο σκοπός μας εδώ είναι να πιέζουμε συνέχεια για ακόμα καλύτερη λειτουργία. Σήμερα όμως δεν θέλω και ούτε έχει κανένα νόημα να γκρινιάξω.

Στόχος να πατήσουμε τους κιτρινόμαυρους φλώρους την Κυριακή.
Ημουν στο πρώτο ματς του Μπάγεβιτς σαν προπονητή στην Ελλάδα, στο Καραϊσκάκη που τότε χρησιμοποιούσαμε σαν έδρα. Μπροστά είχαμε τους παπούδες Αναστό και Μαύρο και τελικά κερδίσαμε 1-0 με γκολ του Αναστό αφού ο Μπάγεβιτς είχε βάλει τον ψηλέα Μανωλά να φυλάει τον Αναστό και στο πρώτο ημίχρονο είχε γίνει το έλα να δεις. Από τότε σαν να μας καταράστηκε και βλαστημάμε να κερδίσουμε τον Μπάγεβιτς. Ελπίζω το παιγνίδι της Κυριακής να είναι μια μεγάλη νίκη και το τελευταίο παιγνίδι του Μπαγεβιτς στο Ελλάντα. Όπως ξεκίνησε να τελειώσει, με ένα κλύσμα από τον Ιστορικό.

7 σχόλια:

  1. Τί μου θύμισες τώρα...Ναι, και ο βάτραχος τράβαγε τις καλότριχές του...Νομίζω ήταν και το μοναδικό γκολ του Αναστό...Μετά τα έκανε μαντάρα..Αλλα το χρέος του το έκανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oχι, αν θυμάμαι καλά η ομάδα κέρδισε και μέσα στον ΟΦΗ με γκολ του Αναστό.

    Καρπετ σήμερα: "Ο Κωνσταντινέας έκανε πολλά και μεγάλα λάθη και σε βάρος του Πανιωνίου που αν έχανε θα χε κάθε δίκιο να ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα κλοπής. Ο διαιτητής ήταν φανερά πιεσμένος και έτσι μου φαίνεται θα ναι η πιο πολλοί από αυτούς που θα παίξουν τον Αρη στη συνέχεια. Ολοι (θα) μοιάζουν να ανησυχούν να μην τον αδικήσουν και να μην τον ευνοήσουν, όμως αυτού του είδους η προκατάληψη δεν επιτρέπει καλές διαιτησίες. Δε γίνεται να σκέφτεσαι πως θα διευθύνεις ένα ματς ώστε κάποιος να μη φωνάζει…"

    Κωλοτούμπα η απλώς σε εμένα έτσι φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι είναι έτοιμος για την Εθνική ομάδα ανσάμπλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι μας θυμισας τωρα!Θυμαστε τι κοσμο ειχαμε και αν θυμαμαι καλα καθομαστε στην 14, πισω στο πεταλο προς τον Πειραια.Ηταν Σεπτεβρης ,ετσι δεν ειναι?Θυμαται κανεις την χρονια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην έχετε αφιβολίες, ήτανε Σεπτέμβρης του 88...
    Έχεις δίκιο, pgss1890, ο Αναστό είχε βάλει και άλλο ένα γκολ στο Ηράκλειο...Κακώς δεν το θυμήθηκα,κι ας ήμουνα και μέσα..(αλλά τι λέω, είναι δυνατον να θυμάμαι, αφού όποτε πάω στη γεννέτειρα είμαι μονίμως μεθυσμένος...) χαχαχαχα..
    Όσο αφορά τον Καρπετό, παίρνει μαθύματα πο τον Φεραρι...(και αυτό κλεμμένο,αλλά μου αρέσει..)Πρέπει να βοήθησε και το βιντεάκι της ΠΑΕ..
    Α,ρε χρόνια,α,ρε χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.