Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Και ο Αγιος Φοβέρα θέλει

Σήμερα λοιπόν ο Βαρούχας:

Φάουλ και αποβολή για τον Σηφάκη η φάση του Ριέρα
Καθαρό φάουλ πάνω στον Μανιάτη πριν το ακυρωθέν γκολ του Κόκε
Σωστή η αποβολή για το φάουλ πάνω στον Κουμ
Πέναλτι σε δυο μάλιστα χρόνους η φάση του Ριέρα
Οφσάιτ το γκολ του Κουμ

Τα μπουνίδια δεν τα έδειξε

Ποιος τελικά ευνοήθηκε; Για να δω τι θα γράψουν οι φυλλάδες αύριο.

13 σχόλια:

  1. προφανώς "ξέχασαν" την απ ευθείας κόκκινη που δεν δόθηκε στον Αμπρέου σε δολοφονικό τάκλιν επί του Ριέρα, που από τύχη είχε το πόδι του στον αέρα και έτσι δεν έγινε κομμάτια, και την δεύτερη κίτρινη-κόκκινη που έπρεπε να δει ο Νέτο στο 25 για τις μπουνιές στον Τζαβέλα.

    5 κόκκινες, και έδειξε μόνο μια...

    Ο Αμπρέου είναι αυτός που σακάτεψε και τον Μπέλιτς.

    Είναι μεγάλη τύχη που γλυτώσαμε μονάχα με τον Μπέλιτς στο χειρουργείο, αυτό δεν ήταν παιχνίδι, καρτέρι θανάτου ήταν από πλευράς Άρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω απολυτα με AmanAM,οι ανθρωποι ειναι δολοφονοι,σκουληκια οπως παντα.
    Γι'αυτο αν και επρεπε να εχουμε κερδισει,η ισοπαλια ετσι οπως ηρθε ηταν κ....
    Η ομαδα επαιξε καλα,τα αμυντικα χαφ εκλεισαν χωρους και δεν κινδυνεψαμε σχεδον καθολου.Αντιθετα θα μπορουσαμε να ειχαμε σκοραρει αν-περα απο τις ευκαιριες μας-ο Λολο ηταν στοιχειωδως ομαδικος.Δυστυχως ηταν αρνητικος και βεβαια σκεφτομουν τι θα γινοταν αν ειχε Τζιμπουρ να τον αλλαξει(σορυ Φανουραρε).
    H φαση του Κουμο ειναι ο ορισμος του φαουλ-αποβολη απο Σηφακη(γι'αυτο δε δινει τιποτα)και του Ριερα ο ορισμος του πεναλτυ.
    Η ομαδα παντως δεν χανει και η ψυχολογια της ειναι πολυ καλη.
    Παμε δυνατα Ιστορικε να παρουμε τους μιζερους αρπαγες την Κυριακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα και με τους δύο.Το παιχνίδι έπρεπε να έχει διακοπεί από τις κόκκινες.Ο Μπεθέρα ήταν συμπαθητικός αλλά το γκολ ο Ανδριόλας θα το είχε πιάσει μόνο και μόνο λόγω σωματοδομής.Ήταν προφανές ότι ο Μπεθέρα δεν την έφτασε την μπάλα αν και δεν ήταν το σουτ γωνιακό.

    Για κάποιο λόγο δεν μου άρεσε το ύφος του Λόλο στην αλλαγή του όσο και η απόδοσή του.Ελπίζω το μόνο πρόβλημα να είναι ότι μάλλον έπαιζε σε λάθος θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Μπεθερα φταιει για το γκολ,ασχετα που το φαουλ κτυπηθηκε 6-7 μετρα πιο μπροστα απο κει που δοθηκε.Γενικα ομως ειχε γρηγορες αντιδρασεις και καλες εξοδους.
    Ο Λολο μου εσπασε τα νευρα κι εχει δικιο ο griniaris και για το υφος του στην αλλαγη.
    Παντως αν καποιος δεν εχει δει το παιχνιδι και διαβασει κριτικες,πραγματικα νομιζει οτι ειδε αλλο παιχνιδι,η δε περιγραφη του Πριντεζη απο νοβα ηταν παλι για σφαλιαρες,ο ανθρωπος επισης μονο που δεν εβαλε τα κλαμματα οταν ισοφαρισαμε.
    Η διοικηση ναχει το νου της,με εξαιρεση το γκολ του μπαοκ που κακως ακυρωθηκε φετος,μας πανε γα.......
    Για να δουμε τι θα πει και ο φιλος μου,ο αδεκαστος Καρπετοπουλος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είπα να μην γκρινιάξω για τον Φερέρα σήμερα αλλά δεν μπορεί,την ώρα που ο αντίπαλος προπονητής διαμαρτύρεται ακόμη και για ένα πλάγιο,να δηλώνεις ότι ο διαιτητής δεν έκανε το μεγάλο λάθος και ότι ποτέ δεν σχολιάζεις τη διαιτησία.Μην τη σχολιάζεις λοιπόν καθόλου.Γι αυτό μας πάνε γα.... όπως λέει κι ο zamis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ''Οσο για τον Πανιώνιο αν τον κυνηγουσαν δεν θα ισοφαριζε με ενα γκολ οφσαίντ. Ας πουμε οτι ο Κωνσταντινέας είναι ένας κακος διαιτητης κι ας παμε παρακατω''.
    Σημερινος Καρπετοπουλος απο γκαζετα.Πειτε μου αν φταιω εγω μετα.
    Διοτι το φαουλ-αποβολη οπως και το πεναλτυ(για να μην πουμε για τα δολοφονικα χτυπηματα)ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απορώ πως μπορεί να κάνει κρίσεις για ματς που δεν έχει δει καθώς εκείνη την ώρα προφανώς ντυμένος με τη φανελίτσα του και τα κασκολάκια του ήταν στο αγαπημένο του γήπεδο...

    Να του πω λοιπόν ότι το εγκυρότατο κανάλι "ESPN Άνω Νέας Σμύρνης" και στην εκπομπή του "Οι αμφισβητούμενες φάσεις όπως ΕΣΥ τις θέλεις" με πλάνο από κάμερα του 13ου χιλιομέτρου Θεσσαλονίκης-Μουδανιών δείχνει καθαρά ότι ο Κουμορτζί καλύπτεται.Και μη με πείτε υπερβολικό,η τεχνολογία αυτή χρησιμοποιήθηκε προσφάτως και σε άλλο αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Zamis οι Καππετο-Πανουτσοι ΔΕΝ ειναι σημειο αναφορας.Μην τους διαβαζετε καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AmanAM, νομίζω δεν ήταν ο Αμπρέου στο σακάτεμα του Μπέλιτς αλλά ο Ρονάλντο Γκιάρο (νο 5), που επίσης ο ίδιος έκανε και το φάουλ στο Μανιάτη στο ακυρωθέν γκολ του Κόκε.
    Ήταν που ήταν η κατάσταση "δύσκολη" για τους "φιλοξενούμενους" στη Θεσσαλονίκη, έχουν πάρει και διάφορους εκδοροσφαγείς λατινοαμερικάνους, χωρίς λέπι επαγγελματισμού και σεβασμού του συναθλητή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν παίρνω όρκο, αλλά νομίζω πως ήταν ο Αμπρέου, και μάλιστα, ο γελοίος εκφωνητής του αγώνα έδωσε τα εύσημα για τον Αμπρέου με τι πάθος μαρκάρισε στην άμυνα, εναρμονιζόμενος με τις εντολές του Κούπερ, που τον κατσάδιαζε για το ότι δεν μάρκαρε μέχρι εκείνο το σημείο. Μάλιστα, στην φάση αυτή πρέπει να τραυματίστηκε ο ίδιος τελικά, και μετά από 2-3 λεπτά βγήκε σαν αλλαγή. Αλλά... μπορεί να κάνω και λάθος στο όνομα του παίκτη, σε κάθε περίπτωση ήταν δολοφονικό το χτύπημα στον Ριέρα, και από τύχη δεν σακατεύτηκε στην φάση εκείνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Milto,διαφωνω.Επιμενω στον Καρπετοπουλο διοτι ενας μεγαλος αριθμος κοσμου τον διαβαζει και τον πιστευει.Το γεγονος οτι ειναι εξυπνος και καλη πενα τον κανει διπλα επικινδυνο.Φιλαθλοι αλλων ομαδων μου λενε για παραδειγμα σημερα οτι ο ''αντικειμενικος''και ''γκουρου''της διαιτησιας Καρπετοπουλος(που και καλα συμπαθει Πανιωνιο)βγαζει τον ακατονομαστο διαιτητη απλα κακο γενικα.Αυτοι οι ανθρωποι λοιπον διαμορφωνουν μεσω αυτου μια εντελως διαστρεβλωμενη αποψη για την πραγματικοτητα.
    Και τιποτα δεν γραφεται αθωα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Mίλτο ο Zamis έχει δίκιο. O Καρπετόπουλος έχει χτίσει ένα δήθεν ανεξάρτητο προφίλ. Ασε που έχει κάνει τη μ... ο Πανιώνιος Κόσμος και έχει δημοσιευσει άρθρα του. Σκέψου λοιπόν τώρα το συνειρμό: "Ορίστε ένας δικός σας δημοσιογράφος που σας συμπαθεί και έχει γράψει και στην οπαδική εφημερίδα σας υποστηρίζει ότι φέτος σας παει καλά η διαιτησία. Αρα μην γκρινιάζετε. Ασε που μπορεί να έχει και δίκιο ο Αρης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aν οντως υπαρχει κοσμος ο οποιος θεωρει οτι το απολυτο δηθεν `βαφτιζεται`αξιοπιστια και αντικειμενικοτητα,τοτε ναι εχω αδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.