Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Ξεβρακώματα

Πριν απο λίγο στην ΕΡΑ σπορ ο Παναγιωτόπουλος είπε το τι χρειάζεται για να γίνει σωστή ανάλυση φάσεων και πως γινόταν όταν ήταν στον Αντενα. Σύμφωνα με αυτόν θα πρέπει να τοποθετηθούν 4 πύργοι με κάμερες στις 4 γωνιές του γηπέδου αλλιώς δεν πιάνεις καλά τις διαστάσεις του γηπέδου με αποτέλεσμα να είναι παραμύθια τα όσα δείχνουν οι καθηγητάδες διατησίας. Μάλιστα ανέφερε και την εταιρεία που είχε κάνει το μοντέλο.

Παραμύθια λοιπόν για να ικανοποιούν το περί μεγάλων αίσθημα. Όχι πως δεν το ξέραμε αλλα είναι άλλο να το λέει κάποιος στον αέρα.

Υ.Γ Διαβάστε όλοι το κείμενο του Σπυρόπουλου στην εξέδρα: http://www.exedrasports.gr/default.aspx?pid=78&cid=92&aid=43165. Έχει ζουμί.

Υ.Γ2. Διαβάστε και το κείμενο του Πανούτσου στον σπορ-φμ: (http://www.sport-fm.gr/article/202651). Αυτό και αν έχει ζουμί.

Υ.Γ3. Τα κέρδη απο το ματς με τον ΠΑΟ άρχισαν να φαίνονται. Το ότι χάσαμε περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Υ.Γ4. Με απογοήτευσε ο Καρπετόπουλος. Η ανάλυση είναι καλή αλλά η τοποθέτηση για τη διαιτησία περίεργη. (http://www.sport-fm.gr/article/202649). Όπως με απογοήτευσε και στην gazetta όπου μιλάει μόνο για τον ΠΑΟ και για μας σχεδόν κουβέντα (http://www.gazzetta.gr/blogs/karpetopoulos/index.php)

Y.G5. Όπως με απογοήτευσε και το κείμενο του Τσώχου (http://www.sport-fm.gr/article/202647). ενώ προσπαθεί να παι σωστά πράγματα ξεχνά ότι στο ποδόσφαιρο ένας μικρός για αυτούς κόντεψε μέσα στο ΟΑΚΑ να αντρέψει το 2-0 υπερ του ΠΑΟ με 10 πάικτες.

YΓ6. Πολύ ενδιαφέρουσα Βαρουχολογία από τον Κάισαρη (http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10560&subid=2&pubid=5815687) όπως και η άποψη του Καραπαπά για το οφσάιντ.Για να τη σκεφτούμε λίγο (http://www.goalday.gr/article.asp?catid=15096&subid=2&pubid=5815722)

8 σχόλια:

  1. Το ήξερα ότι ο Σπυρόπουλος είναι φίλος του Πανιωνίου,άλλωστε η περιγραφή του στο ματς με την Αούστρια είναι καθαρά οπαδική.Αυτό το κείμενο όμως θα μπορούσε κάλλιστα να έχει γραφτεί από έναν από εμας.Μπράβο κ.Σπυρόπουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχω στειλει το κειμενο του Σπυροπουλου παντου.Εξαιρετικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλα χιλια ευχαριστω για αυτο το αρθρο στον ιδιοκτητη του blog. κανω και εγω συχνα αρθρο-γυρα και με βοηθησε αρκετα αυτη η δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εμπαθεστατε, ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετική δουλειά. Τώρα πρέπει να δούμε για ποιο λόγο αρνήθηκε η Νόβα να μας χορηγήσει επισήμως τα πλάνα που της ζητήσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θελω να πω οτι σαν συνδρομητης της NOVA τους εστειλα mail διαμαρτυριας το οποιο (μεχρι τωρα) ειναι αναπαντητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Πολύ χρήσιμη δουλειά για όσους από εμάς δεν έχουμε χρόνο να ψάχνουμε στα διάφορα sites. Με την ευκαιρία, ο Σπυρόπουλος είναι βάζελος! Αυτό κάνει το άρθρο του ακόμη πιο σημαντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.