Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Ευχάριστες εξελίξεις

Σήμερια δεν έχει γκρίνια. Σήμερα έχει ευχάριστες εξελίξεις.

Η λειτουργία e-shop από την ΠΑΕ είναι μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη. Επίσης ευχάριστη εξέλιξη είναι και η αρχή πώλησης της εορταστικής φανέλας (όσο και αν προσωπικά διαφωνώ με τα χρώματα). Από τη στιγμή που η ΠΑΕ αποφάσισε αυτή τη φανέλλα όσο το συντομότερο αρχίσει να διατίθεται τόσο καλύτερα θα είναι. Ομως παλουκάρια της Eternal βάλτε και άλλα προϊόντα στο μαγαζί. Όπως θα έχετε καταλάβει υπάρχουμε πολλοί τσιπουρολάγνοι Πανιώνιοι. Βάλτε και κανένα τσιπουράκι με το σήμα της ομάδας. Καλά έχετε κάνει σπονδή στο Διόνυσο με τσίπουρο; Άλλο πράγμα.

Ευχάριστη εξέλιξη ήταν και η κλήση του προέδρου στον Σέντρα. Αυτό δείχνει πόσο ενόχλησαν και μάλλον πόσο ανησύχησαν τους συνδρομητικούς οι αντιδράσεις του Πανιωνίου.

Ευχάριστη εξέλιξη ήταν η βράβευση του Μπαλάμπαν για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής. Το γκολ αυτό συγκέντρωσε το 67.5% των ψηφισάντων και το 100% των σταυρών (όπως έκανε και ο πρόεδρος βλέποντας το ζωντανά στην Ξανθη). Πάντως πρόεδρε πρέπει να αποφασίσεις. Ή θεοσεβούμενος με το σταυρό κλπ. ή ειδικός καταρολόγος με μεταπτυχιακά στην Ιαμαϊκήν. Και τα δύο δεν γίνονται.

Ευχάριστη εξέλιξη είναι και οι δηλώσεις του προέδρου του Αρπαγα κου Θανόπουλου. Είπε ότι το καλοκαίρι για να προστατεύσει την ΠΑΕ του δεν ήταν όσο αποκαλυπτικός όσο είναι σήμερα. Αυτό να το ακούτε νεαροί ποδοσφαιριστές τύπου Μάκου που μπορεί κάποιοι να σας πιπιλάνε τα αυτιά για να φύγετε απο τον Πανιώνιο για δήθεν μεγαλύτερες ομάδες. Ο σημερινός Πανιώνιος έχει μια οικονομική φερεγγυότητα πολύ μεγαλύτερη από άλλες πολύ πιο (υποτιθέμενα) πλούσιες ομάδες. Παραδειγματιστείτε λοιπόν από τα παθήματα του Μάκου, του Ενσαλίβα αλλά και παλιότερων και σκεφτείτε καλά πριν προσπαθήσετε να εκβιάσετε την μετεγγραφή σας.

Y.Γ Διαβάστε και αυτό (http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10560&subid=2&pubid=6223679)

2 σχόλια:

  1. Καλά, άμα δεν είναι τσιπουράκι και είναι ρακάκι, δεν θα μας χαλάσει κι όλας...Τ'ακούς πρόεδρεεεε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.