Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Ραχάτι 60 και κάτι λεπτών.

Εισιτήρια: 3.459
Εισπράξεις: 15.660 Ευρώ


Το παιγνίδι σήμερα ξεκίνησε καλά. Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό κερδίσαμε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Λόλο. Ολα έδειχναν ότι θα περνούσαμε ένα ευχάριστο απόγευμα. Εχασε μια ευκαιρία ο Φανούρης ακυρώθηκαν δύο γκολ μας αλλά η ομάδα σιγά σιγά κατέβαζε ταχύτητα. Καπου το είχαμε δει το παιγνίδι στο χαβαλέ. Ο Κουμ πχ έκανε μια κούρσα είχε και δεξιά να δώσει και αριστερά αλλά πήγε να μπει μόνος του μέσα. Αποτέλεσμα την έχασε.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο και χειρότερο ρυθμό. Μέχρι που μια τσαρουχιά στο Γ που δεν μπόρεσε να τη βγάλει ο Μπέλιτς έφερε το παιγνίδι στα ίσια. Και τότε ξαφνικά η ομάδα αλλά και ο πάγκος ξύπνησε. Ο σινιορμεσσιέ έβγαλε τον Φανούρη και έβαλε τον Καστελιόνε που συμάζεψε το κέντρο περνώντας μπροστά τον Κουμ. Η ομάδα ανέβασε στροφές πίεσε έχασε ευκαιρίες είχε άλλα δύο ακυρωθέντα γκολ, κάποιες οριακές φάσεις που κόπηκαν σαν οφσάιντ, και τελικά σκόραρε στο 85 με τον προωθημένο Ομο και στο 90 και κάτι με τον Ριέρα.

Συμπεράσματα:
1) Ο Όμο έκανε ένα κακό παιγνίδι καθώς έχασε πολλές μάχες από τον αντίπαλο σέντερ φορ. Είναι ένας πολύ χρήσιμος πάικτης γιατί έρχεται από πίσω και έχει το γκολ αλλά σεντερ μπακ δεν είναι.
2) Ο Φανούρης προσπάθησε αλλά δεν του βγήκαν οι φάσεις. Αν είχε κατακυρωθεί το ένα από τα δύο ακυρωθέντα γκολ στο Α ημίχρονο θα είχε πιστευω άλλη απόδοση μετά.
3) Ο Καστελιόνε απέδειξε γιατί είναι απαραίτητος στην ομάδα. Συμμαζεύει το κέντρο κόβει και βοηθάει και στην ανάπτυξη καθώς πάιζει την μπάλα με τη μια.
4) Ο Λόλο στην αρχή δεν ήταν καλός. Μπερδευόταν με τους άλλους δύο (Μπαλαμπαν και Ριέρα). Στο τελευταίο ημίωρο ανέβηκε πολύ.
5) Δεν κατάλαβα την έμπνευση του προπονητή μας να καταβάσει την ομάδα χωρίς κανένα αριστεροπόδαρο. H ομάδα έγερνε μονόπαντα ακόμα και οταν προσπαθούσαμε να βγούμε απο τα αριστερά. Ο καημένος ο Κοντοές ήθελε να βοηθήσει επιθετικά αλλά δεν μπορούσε να κάνει κούρσες γιατί ήταν στο λάθος πόδι. Το ίδιο και ο Λόλο που στο β έπαιζε μπροστά του. Αφού έχεις ένα αριστερό μπακ, τον Μπαρόνι, που τον έβαζες μέχρι και στη θέση του Τσίνο μες το Καραισκάκη, γιατί δεν τον ξεκινάς κύριε Φερέρα; Γιατί θα πρέπει να ξεκινάει ο Ομο σεντερ μπακ αφού δεν την έχει τη θέση;

Υ.Γ Η ομάδα έπαιζε με τον τελευταίο στην βαθμολογία που μάλλον έχει ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία. Ο κόσμος που μαζεύτηκε στο γήπεδο ήταν αρκετός. Τα 3459 εισιτήρια μάλλον λίγα για όλο αυτό τον κόσμο που ήρθε. Πάλι όμως είναι αρκετά για ένα τέτοιο παιγνίδι. Θεωρώ ότι θα πρέπει να υπήρχαν πάνω από 1700-2000 περισσότερα από τα διαρκείας.

11 σχόλια:

  1. Μάλλον σκέφτηκε ότι όποτε έβαζε τον Μπαρόνι τον κράζαμε και κωλοτούμπας ων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον κράζαμε όταν τον έβαζε αλλού. Αυτή υποτίεθται ότι είναι η θέση του. Αλλά πρέπει να πάιζει ο Ομο. Λες και έχει καπαρώσει τη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για το ότι παίζει ο Όμο σεντερ μπακ, ίσως δεν είναι μόνο ιδέα Εμίλιο. Μάλλον και αυτοί που τον έφεραν στον Πανιώνιο για κάποιους περίεργους λόγους συμφωνούν. Αν μη τι άλλο βγάζει γκολ και σήμερα δεν ήταν το χειρότερο αμυντικό του παιχνίδι. Δεν είμαι και σίγουρος αν ο αριστεροπόδαρος Μπαρόνι θα έκανε κάτι πιο πολύ από τον Κοντοέ αριστερά. Έχεις δίκιο ότι και Κοντοέ και Εστογιαννόφ φαινόντουσαν παράταιροι αριστερά και πολλοί έλεγαν μάλιστα για το Λόλο ότι θα 'ταν καλύτερα ο Ριέρα αριστερά.
    Να δούμε στο επόμενο ματς που θα επανέλθει ο Τζαβέλας τι θα κάνει Ο Εμίλιος στην άμυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είναι δυνατόν όσοι έβγαιναν αριστερά κατά καιρούς και αναφέρομαι στους Φανούρη, Λολο, Ριέρα , Μπάλαμπαν και Κοντοέ να πρέπει να αλλάξουν πόδι καθώς κάνουν κούρσα γιατί είναι δεξιοπόδαροι. Σκέψου μόνο αν αυτό που έκανε ο Ριέρα στο δεύτερο γκολ χρειαζόταν να το κάνει από αριστερά αν θα πετύχαινε. Ομάδα χωρίς ούτε έναν αριστεροπόδαρο δεν μπορεί να θεωρείται σοβαρή. Ούτε καν και αν προπονητής της είναι ο Ρεχάγκελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαρούχας: Έδειξε δυο από τα ακυρωθέντα γκολ. Το γκολ του Ριέρα από την πάσα του Φανούρη στο πρώτο ημίχρονο και το γκολ του Μπαλαμπαν από την πάσα του λολο στο δεύτερο. Και τα δυό είναι κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα άλλα 2 (που δεν έδειξε ο Βαρούχας) ήταν όντως οφσάιντ. Μπορείτε να τα δείτε όλα στην βιντεοθήκη του σπορτ.τζιαρ

    Αριστεροπόδαρο έχουμε και τον Κούκετς, απλώς το έχουμε ξεχάσει ότι υπάρχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι σίγουρο ότι τα 3500 εισιτήρια συμπεριλαμβάνουν και τα διαρκείας;Πόσοι πια τζαμπατζήδες έρχονται στο γήπεδο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αποκλείεται να είχε το γήπεδο 3.500 άτομα. Με το μάτι υπολογίζω ότι ήμασταν περίπου 5.000. Πολλοί καθυστέρησαν να έρθουν (ίσως ευθύνονται τα ηλεκτρονικά εισιτήρια), πάντως στο ημίχρονο το μισό περίπου γήπεδο ήταν γεμάτο...Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα 3.500 αφορούν μεμονωμένα εισιτήρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραία… Ταλαιπωρηθήκαμε και βάλαμε το ηλεκτρονικό εισιτήριο και δεν ξέρουμε πόσο κόσμος ακριβώς έρχεται στο γήπεδο… Αυτά είναι mea culpa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μάλλον σίγουρα είναι το σύνολο των εισιτηρίων αυτό, συμπεριλαμβανομένων των διαρκείας.
    Όντως με το μάτι πρέπει να ήμασταν πολύ περισσότεροι. Και ήμασταν σίγουρα πιο πολλοί απ' ότι στο ματς με τα Γιάννινα, με την εξαίρεση των οπαδών του ΠΑΣ (χθες δεν υπήρχαν φιλοξενούμενοι οπαδοί αν δεν κάνω λάθος ή αν υπήρχαν ήταν ελάχιστοι και σκόρπιοι).
    Στη 2 δεν έβρισκες εύκολα θέση να καθήσεις.
    Τώρα το νούμερο που δημοσιοποιείται δεν μπορεί να είναι ανακριβές, οπότε η μόνη λογική εξήγηση είναι πως μπαίνουν καμμιά χιλιάδα άτομα με "ηλεκτρονικές" (??!!) προσκλήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και η εικονα απο την τηλεοραση εδειχνε για 5000 τουλαχιστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.