Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Φερρέρειος Κόσμος

Μετά το διάβασμα του κείμενου του Ιωνα (http://iwn1998.blogspot.com/2009/11/blog-post_1018.html#comments) πήγα στο περίπτερο και αγόρασα τον Κόσμο της Ετέρναλ.

Ζητώ ειλικρινά συγνώμη από τους συντελεστές του για το όνομα αυτό. Δεν είναι κόσμος της Ετέρναλ είναι κόσμος του Φερέρα με την έννοια ότι ένα μεγάλο μέρος του τεύχους ασχολείται με το πως θα μας πείσει πως ο Φερέρα είχε δίκιο και μεις άδικο καθώς η ομάδα πάει πρίμα με αυτά που εμείς λέγαμε στο Φερέρα να κάνει και αυτός δεν έκανε.
Εχουμε λοιπόν και λέμε: Στη σελίδα 4 άρθρο με τις σκέψεις του Φερέρα για τις πρώτες 10 αγωνιστικές. Στη σελίδα 6 ολοσέλιδη συνέντευξη του Ριέρα με τίτλο : Ο Φερέρα δικαίωσε τον Τσακίρη. Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση δε λέω από έναν ποδοσφαιριστή για τον προπονητή του και τον πρόεδρο του. Στη διπλανή σελίδα σπόντα απο τον πλατειακό: Ξέρετε πόσοι σκυλόβριζαν πριν τον Φερέρα και τώρα τον αποθεώνουν; Στη σελίδα 11 μιλάει ένας καναπές (υπογραφή του άρθρου kanapes1890) και κάνει σύγκριση της ομάδας φέτος με την ομάδα πέρσι (υπονοώντας ξεκάθαρα τον Λίνεν). Ξεχνάει βέβαια ότι ο Λίνεν έφυγε την ένατη αγωνιστική και όχι τη δέκατη. Στη σελίδα 15 ο εκπρόσωπος του φόρουμ μας πληροφορεί ότι αυτός δεν ήθελε να φύγει ο Φερέρα και ότι ο Τσακίρης είχε δίκιο στο ότι όσα ξέρει ο πρόεδρος δεν τα ξέρει ο φίλαθλος κλπ. Ότι ο Φερέρα δέχτηκε χτυπήματα κάτω από τη μέση κλπ. Από ποιον, γιατί κλπ είναι ψιλά γράμματα. Στη δε τελευταία σελίδα ο κύριος Λαδόπουλος μας λέει ότι αδίκησε τον Φερέρα. Και στη συνέχεια χρεώνει όλες τις κακές εμφανίσεις στοΡεκόμπα και στην ψυχολογία που ο Ρεκόμπα περνούσε στην ομάδα καθώς όλοι θεωρούσαν τους εαυτούς τους συμπληρωματικούς. Μας λέει επί λεξει ότι ο Φερέρα έχει ελάχιστη ευθύνη (η έκφραση δική του) για την αποκαρδιωτική εικόνα του Πανιωνίου στις πρώτες αγωνιστικές.

Και βέβαια αυτά που γράφει ο Ιωνας για το κείμενο του Διόγου στην ίδια σελίδα.

Αν αυτό δεν είναι προπαγάνδα και μάλιστα του χειρότερου είδους ποια είναι. Κύριοι τα πράγματα είναι απλά. Ο Φερέρα έχει την αποκλειστική ευθύνη για το αρχικό χάλι. Δεν την έχει ούτε ο Λίνεν ούτε ο Μητσάρας ο Μαυρίκης που τον είδαν (όπως μου μεταφέρθηκε από ένα πουλάκι) στο χτεσινό ματς του πόλο. Πολύ δε περισσότερο δεν την έχει ο Ρεκόμπα που στα πρώτα παιγνίδια έδωσε την ψυχή του μέσα στο γήπεδο. Προσωπικά θεωρώ εντελώς ατυχή την προσπαθεια να χρεωθεί ο Ρεκόμπα τις αλχημείες του Φερέρα. Ο σημερινός προπονητής είναι ο Φερέρα. Δική του υποχρέωση ήταν να μάθει τι μπορεί να κάνει ο Φανούρης ή ο Κοντοές. Πληροφορώ μάλιστα τους κυρίους προπαγανδιστές ότι τα τελευταία χρόνια εν Ελλάδι εκτός από αλλαντικά κυκλοφορούν και κάποιες συσκευές ονόματι βίντεο και DVD, χρησιμοποιώντας τις οποίες ένας προπονητής που σκοπεύει να κάνει ΚΑΛΑ τη δουλειά του μπορεί να δεί παιγνίδια παρελθόντων ετών ώστε να αξιολογήσει σωστά το δυναμικό του. Αν δεν έχει τα παιγνίδια η ομάδα θα χαρούμε εμείς από το διαδίκτυο να σας τα προμηθεύσουμε. Ο Φερέρα ο ίδιος λέει στη σελίδα 4 ότι "έμαθε την ομάδα του. Για να χτίσεις κάτι πρέπει να γνωρίζεις και τι υλικά έχεις. Αυτό έκανα και εγώ. Προσπάθησα και έμαθα την ομάδα μου" . Και τι έκανες όλο το Μάιο και τον Ιούνιο; Προσπαθησες σινιορμεσσιέ να μάθεις την ομάδα σου; Μάλλον όχι. Αντί γι αυτό πήρες σβάρνα και ήθελες να διώξεις κόσμο, έβαζες παίκτες στο ψυγείο. Δεν είχες την περιέργεια να δεις περσινά παιγνίδια του κεντρικού αμυντικού δίδυμου Κοντοέ - Λάτκα; Δεν είχες την περιέργεια να δεις προπροπέρσινα παιγνίδια του Φανούρη όταν πέτυχε 9 γκολ. Πως κατέληξες σε αξιολόγηση με βάση την οποία έγιναν οι καλοκαιρινές μεταγραφές; Επίσης ο σινιορμεσσιέ Φερέρα εφάρμοσε την παγκόσμια πρωτοτυπία στην προετοιμασία να χωρίσει τους παίκτες του σε δύο γκρούπ και να μην τους αναμείξει ποτέ. Έπρεπε να γίνει 7 ώρες ΔΣ για να βάλει νερό το κρασί του. Το γεγονός ότι μετά πήγε καλά δεν αναιρεί τα τεράστια λάθη που έκανε στην αρχή. Εμείς στηρίζουμε την ομάδα αλλά δεν είμαστε σύγχρονοι οπαδοί του Αυνάν. Δεχόμαστε τη συμβολή του Φερέρα στα θετικά αποτελέσματα αλλά αποδίδουμε και τις ευθύνες που του αναλογούν στα αρνητικά. Αυτό το τόσο απλό γιατί δεν μπορείτε να το δεχτείτε;

Προσωπικά δεν θεωρώ δικαίωση του Τσακίρη τα τελευταία αποτελέσματα. Τα θεωρώ δικαίωση του κόσμου που φώναζε και ζητούσε Κοντοέ Λάτκα και Φανούρη, τα θεωρώ δικαίωση του κόσμου που κούναγε λευκά μαντήλια στην σύνθεση του Φερέρα με τον Αστέρα.
Τα θεωρώ απόδειξη της πολύ καλής γνώσης ποδοσφαίρου που έχει ο κόσμος του Πανιωνίου ( ο πραγματικός που βρίσκεται στις εξέδρες και όχι ο κατ όνομα που βγαίνει στα περίπτερα).

Μια συμβουλή: Διαβάστε τα κείμενα του Πατσουράκου και του Αλεξόπουλου. Αυτά δείχνουν πως μπορείς να υποστηρίξεις την ομάδα χωρίς να βγάζεις τον κόσμο που σε διαβάζει ηλίθιο.

Επίσης τώρα που η προπονητολογία έχει κοπάσει και ο κόσμος χαίρετε την καλή εικόνα της ομάδας θεωρώ ατυχή την όλη προσπάθεια να ωραιοποιηθεί ο Φερέρα γιατί ξανανοίγει μια συζήτηση που είχε κλείσει. Είχαμε πει όλοι μας ΟΚ έκανε ένα κάρο βλακείες στην αρχή, τις διόρθωσε δούλεψε και η ομάδα πάει καλά. Το θέμα έκλεισε. Γιατί κάποιοι επιμένουν να το ανοίγουν δεν το καταλαβαίνω.

Ουφ, τα έγραψα και τα έβγαλα από μέσα μου. Θα τα ακούσω πάλι αλλά δεν με ενδιαφέρει.

Εμπαθέστατος σπήκινγκ.

17 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απόλυτα και ανεμίζω λευκό ματήλι επιδοκιμασίας (υπάρχει και τέτοια χρήση των μαντηλιών στο Ισπανικό ποδόσφαιρο).

    Πάμε γι' άλλα και ας αυτοδικαιώνονται κάποιοι περισσότερο απ' ότι πρέπει. Τι να πει κανείς παραπάνω όταν κάποιοι έχουν βάλει αντικειμενικό τους στόχο και τα λάθη να μην αναγνωρίζουν και ακόμα και όταν τους επιδοκιμάζουμε για σωστές κινήσεις να γυρνάνε και να μας μιλάνε γι' αυτοκριτική ενώ τη δική τους αυτοκριτική την χαρακτηρίζουν με σικ εκφράσεις που δείχνουν καπατσοσύνη, πχ κωλοτούμπα, ευλυγισία κλπ.
    Ας μη χαλάμε τώρα πιο πολύ το κλίμα. Δεν έχουμε να χωρήσουμε κάτι με την Ετέρναλ ή τους όποιους δημοσιολογούντες της Πανιώνιας κοινότητας. Αλλά δεν προσφέρουν καλό έργο στον κο Φερέρα, προσπαθώντας να καλύψουν τα λάθη του και ωραιοποιώντας τα πάντα. Πόσο μάλλον όταν δημοσίως ποτέ ο ίδιος δεν τα παραδέχτηκε και ορισμένα εξ αυτών (βλέπε Όμο), μόνο εξ ανάγκης τα διόρθωσε.

    Τέλος εδώ στο θέμα από μένα.
    Δεν χρειάζεται να συμμετέχουμε άλλο στις δημιουργίες εντυπώσεων γιατι μόνο για δημιουργίες εντυπώσεων ξανάνοιξαν όσοι το ξανάνοιξαν το θέμα.
    Πάμε μπροστά και στηρίζουμε την ομάδα όπως τη στηρίζαμε έμπρακτα στις κερκίδες του γηπέδου και όταν είχαμε τους ελάχιστους βαθμούς και τις τελευταίες θέσεις και δεν ελεηνολογούσαμε επισημαίνοντας κινδύνους, παραλείψεις και προβλήματα...και μάλιστα αυτά που επέλυσαν με κωλοτούμπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι τοποθετήσεις αυτές προσπαθούν να πετύχουν μια λογική καραμπόλα γλυψιματικού χαρακτήρα.

    Όλοι κάναμε λάθος για τον Φερέρα, ο οποίος ήταν ο μόνος που είχε καταλάβει τη ζημιά που έκανε ο Ρεκόμπα στην ομάδα, συνεπώς του οφείλουμε συγνώμη, αλλά και ευγνωμοσύνη στον Τσακίρη που κατάλαβε όλα αυτά και τον κράτησε.

    Αν ξεκινήσουμε όμως λίγο ανάποδα θα δούμε ότι αν ο Τσακίρης και ασφαλώς ο κόσμος δεν είχαμε τραβήξει το αυτί του προπονητή και αν δεν είχε προσληφθεί ο top εργοφυσιολόγος, τότε προφανώς και δεν θα είχαν βελτιωθεί κάποια πράγματα, άρα τώρα δεν θα ασχολούμασταν με συγνώμες και δηλώσεις μετανοίας.

    Η καλή πορεία της ομάδας δεν ισοδυναμεί με συγχωροχάρτι ούτε οδηγεί στο συμπέρασμα ότι για όλα ευθύνεται ο Ρεκόμπα. Όπως ο πρόεδρος είχε απαιτήσεις από τον Λίνεν να χωρέσει τον Ουρουγουανό στην ομάδα έτσι πρέπει να κάνει και τώρα.

    Αλήθεια, αν κατά την ώρα που έπρεπε να λάβει ο πρόεδρος την απόφαση για την παραμονή του Φερέρα υπήρχε στην αγορά διαθέσιμος κάποιος αξιόλογος προπονητής είναι βέβαιο ότι οι εξελίξεις στον πάγκο θα ήταν ίδιες; Επίσης, ποια η επίδραση του ποσού που έπρεπε να λάβει ως αποζημίωση ο προπονητής μας;Γιατί φοβόταν ο πρόεδρος να μην παρασυρθεί από τη στάση της κερκίδας και δεν έρχονταν στο γήπεδο, αφού ήταν απόλυτα σίγουρος γιά την επιλογή του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορω πως μπορει ο οποισδηποτε να πει με σιγουρια οτι ο Φερερα εκανε αλλαγες στην ομαδα επειδη βγηκαν τα μαντηλια.

    Απο την αλλη πλευρα, απορω πως μπορει να πει καποιος με σιγουρια οτι εκανε τις αλλαγες επειδη περασε μονος του 30 ωρες κοιτωντας το ταβανι η' μελετωντας τους 3 τελευταιους τομους της βιβλου του ποδοσφαιρου η' κασετες με τον περσινο Πανιωνιον και ανακαλυψε τι πηγε στραβα.

    Ειλικρινα δεν καταλαβαινω καμια απο τις 2 απολυτες πλευρες.

    Επισης, κατανοωντας τον πολεμο που μας κανουν τα ΜΜΕ, το θεωρω υπερβολικο να απαιτει καποιος απο τον Φερερα να βγει δημοσια και να πει οτι εκανε καποιο λαθος και να ζητησει συγγνωμη. Μεσα σε 2 ωρες τα παντα θα εχουν διαστρεβλωθει, θα εχουν απομονωθει και προβληθει 3 ισχυρες κουβεντες και θα δημιουργηθει ασχημο κλιμα. Το μεγεθος αυτου του ρισκου επιβεβαιωνεται και απο την προφανη επικοινωνιακη αναπηρια που χαρακτηριζει τον προπονητη μας. Οποτε, ας μην απαιτουμε να κανει κατι τετοιο ο κ Φερερα σε συνεντευξη τυπου.

    Φανταζομαι εκει που τον παιρνει (Δ.Σ. της ΠΑΕ) το εκανε.

    Φιλικα
    Αρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To θέμα πρέπει να κλείσει. Είπαμε η ομάδα πάει καλά, δεν έχουμε τίποτα με τον προπονητή. Ελπίζουμε ότι θα παει καλύτερα.

    Ας το καταλάβουν όλοι ότι όσο γρηγορότερα κλεισει το θέμα τόσο καλύτερα. Και το θέμα δεν κλείνει όσο προσπαθούν να επιβάλουν μια παράλογη άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι, αλλα να μην ξαναδουμε Ομο σεντερ-μπακ και Λατκα στον παγκο, εξαλλου εχουμε δει τις αξιες ολων και μεσα στο γηπεδο. Αρκετα μας εχουν στοιχησει οι εμμονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @εμπαθέστατος speaking:

    Έχεις δίκιο σε όσα γράφεις (στο μέτρο που μπορώ να εκφέρω γνώμη). Πήρα τον Πανιώνιο Κόσμο αλλά δεν κατάφερα να διαβάσω τα άρθρα που αγιοποιούν τον Φερρέρα. Έμεινα στο εξώφυλλο, γιά το οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μάκη Διόγο και όποιον άλλον (μπορεί να) «ευθύνεται». Τους ευχαριστώ γιατί θυμήθηκαν και τίμησαν τον συμπαίκτη μου και φίλο μου, το Νίκο Μαρίνο, τον αξέχαστο. Και λίγοι τον θυμήθηκαν σήμερα, ένα χρόνο μετά ...

    Δεν πειράζει. Εγώ έμεινα στο εξώφυλλο. Τα μέσα δεν κατάφερα να τα αποτελειώσω γιατί συγκινήθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κώστα σε αυτό που λες έχεις δίκιο και είναι λάθος μας να επικεντρώνουμε μόνο στις αντιρρήσεις μας.

    Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει και τον ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερε στο σύλλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ PGSS1890 είναι τρομερό αυτό που κάνεις και το λεω με κάθε σεβασμό και ηρεμία. Δικαιώθηκε ο κόσμος; μα ο κόσμος (που εσύ εννοείς...) ήθελε να φλυγει ο φερέρα!

    Δυο κουβέντες θα σου γράψω μόνο γιατί εχω ειλικιρνά κουραστεί. Ο Πανιώνιος Κόσμος καταγράφει Πανιώνια γεγονότα.

    Οταν δημοσιεύουμε συνεντευξεις ευθύνη για τα λεγόμενα έχει αυτός που τα λεει. Δεν είναι προπαγάνδα οι συνεντευξεις. Ο αναγνώστης διαβα΄ζει την συνέντευξη και βγάζει τα συμπεράσματα του.


    Ο Φερέρα έκανε μια απολογιστική συνέντευξη. Ειλικρινέστατη με αρκετή δόση αυτοκριτικής. Ουτε αυτό σας αρέσει; Δεν θέλω να θυμίσω αν ο αγαπημένος σας προπονητής είχε κάνει ποτέ αυτοκριτική. Ποτέ!

    Οταν ο Λαδόπουλος έγραφε εναντίον του Φερέραω ήταν καλός. Τώρα που άλλαξε γνώμη (δεν εχει δικαίωμα;) είναι "στημένος" και "πουλημένος";

    Φίλε μου όλοι πανιώνιοι είμαστε. Είναι δυνατόν κάποιοι να θέλουν να δικαιωθούν μεσω της αποτυχίας της ομάδας;

    Οσο για τις απόψεις μου αυτά τα γρλάφω από την πρώτη αγωνιστική. Αρα έχω μια συνέπεια.



    Μάκης

    Υ.Γ. Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω το Νίκο Μαρίνο...

    Υ.Γ. 2 Χαίρεσαι για τον τζαβέλα. Σωστά. Θυμάσαι όμως αν ο αγαπητός Εβαλντ τον χρησιμοποιούσε; θα σου θυμίσω εγώ. Δεν τον υπόλόγιζε καθόλου... Για να μην νομίζεις ότι μόνο εσύ θυμάσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα στημένος και πουλημένος είναι δικά σου. Εγώ δεν τα είπα και ούτε θα τα έλεγα ποτέ.

    Η ταμπακιέρα μένει. Ο Φερέρα δεν έκανε καθόλου καλά τη δουλειά του για την οποία πληρωνόταν το καλοκαίρι. Δεν αξιολόγησε καθόλου σωστά το υλικό που παρέλαβε. Σας αρέσει δεν σας αρέσει αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή είναι δυστυχώς η δικαίωση του κόσμου. Δεν είναι δική μας δουλειά να θυμίζουμε στον προπονητή ότι ο Φανούρης μπορεί να βοηθήσει. Δεν είναι δική μας δουλειά να του θυμίζουμε ότι ο Κοντοές ή ο Λάτκα μπορούν να βοηθήσούν. Δική του είναι γι αυτό και ακριβοπληρώνεται. Απλά πράγματα. Αν ήταν αρχιτέκτονας σε μια ιδιωτική εταιρεία π.χ. κατασκευαστική και έκανε όλα τα αρχικά σχέδια λάθος γιατί δεν είχε αξιολογήσει σωτά το έδαφος τι θα του έλεγαν; Δεν πειράζει δοκίμασε μια ακόμα φορά; Ολα καλά γιατί αυτά συμβαίνουν; Απλή ερώτηση και έχει μια απλή απάντηση.

    Κανείς δεν θέλει να δικαιωθεί με την αποτυχία της ομάδας. Αυτά είναι επίσης δικά σου λόγια που τα βάζεις στο στόμα άλλων. Εμείς τη δουλειά του θέλαμε να κάνει. Όσο για τον Τζαβέλα ναι δεν τον έβαζε ο Λίνεν, τον έβαλε όμως ο αντικαταστάστης του και βοηθός του. Αυτόν που τον έλουζαν διάφοροι αν θυμάσαι καλά. Και επίσης αν θυμάσαι καλά το καλοκαίρι ψάχναμε για αριστερό μπακ και αν επίσης θυμάσαι καλα ο Καστελιόνε αναφερόταν και σαν αριστερό μπακ. Ή μήπως κάνω λάθος;

    Το να αλλάξει κάποιος γνώμη είναι θεμιτό. Το να κάνει το μαύρο άσπρο είναι το πρόβλημα. Όπως πρόβλημα είναι να απαντά μόνο σε κάποιους. Δεν είδα απάντηση στον Ιωνα αν και αυτός αναφέρεται προσωπικά σε σένα.

    Κύριε Διόγο όπως θα έχεις καταλάβει εγώ έχω τεράστιο πρόβλημα με την προπαγάνδα. Και αυτή τη στιγμή βλέπω ένα παιγνίδι προπαγάνδας. Δίνει συνέντευξη ο Ριέρα που τον έφερε ο Φερρέρα και ο τίτλος που μπαίνει είναι "Δικαίωση του Φερέρα" στο εξώφυλλο και "Ο Φερέρα δικαίωσε τον Τσακίρη" στη συνέντευξη. Λες και ένας παίκτης μπορούσε να πει κάτι άλλο. Θα τρελαθούμε. Προπαγάνδα δεν είναι οι συνεντεύξεις, προπαγάνδα είναι οι τίτλοι που επιλέγονται. Από όλα όσα λέει ένας πάικτης τι επιλέγεις να βάλεις. Στη συγκεκριμένη συνέντευξη θα μπορούσες να βάλεις τίτλο: Ριέρα: Μπορούμε 5η θέση. Δηλαδή να τονίσεις τους στόχους της ομάδας. Και τα δύο τα λέει ο Ριέρα. Εσείς επιλέγεται τι θα προβάλετε. Είναι τόσο απλά τα πράγματα που καταντάει αστείο να τα συζητάμε.

    Σου το έχω ξαναγράψει. Την αλήθεια μπορείτε να την πείτε; Αυτή είναι η δουλειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν περιδιαβαίνω τα μπλογκ. Απάντησα στον Ιωνα.

    Για τα υπόλοιπα: Προαφνώς και θέλουμε να στηρίχουμε το προπονητή της ομάδας μας. Τι να κάνουμε; Πόλεμο;

    Μπορεί να ήθελες να αποτυχει ο φερέρα. Λεω μπορεί. Γιατί τέτοια πρεμούρα δεν την καταλαβαίνω. Τέτοια ενόχληγση για δήθεν προπαγάνδα. Αν ήταν ο Λίνεν προφανώς θα έλεγες ότι είναι απλά η... επιβράβευση.

    Δεν είναι αρχιτέκτονας ο Φερέρα. Είναι προπονητής. Που είχε το θάρρος να παραδεχθεί ότι έκανε κάποιες λάθος επιλογές. και το έκανε αυτό πολύ νωρίς.

    Αντίθετα βλέπω ότι προσπερνάς πολύ άνετα το φάγωμα του τζαβέλα από τον Λίνεν. Για το ίδιο πράγμα όμως (βλέπε Κοντοέ) τον Φερέρα τον ξέσκιζες. Αυτό αν δεν είναι προκατάληψη τι είναι;

    Ο Λίνεν δεν πειράζει που πήγε να καταστρέψει τον Τζαβέλα, ο Φερέρα που άφησε 3 αγωνιστικες εκτός τον Κοντοέ στη πυρά.

    Αγαπητέ pgss1890 κατηγορείς εμένα για προπαγάνδα, αλλά εσύ από τη μεριά σου τι κάνεις; Προπαγάνδα υπέρ Λίνεν και εναντίον του προπονητη της ομάδας που υποστηρίζεις... Δεν είναι αδικο αυτό;


    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και κάτι άλλο. Ο Φερέρα από την αρχή είχε σαν βασικό τον Τζαβέλα και έψαχνε για μπακ απ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε Διόγο, η προκατάληψη είναι δική σου. Ο Λίνεν είχε τον Κουτσόπουλο στη θέση του Τζαβέλα, έμπειρο παίκτη που ήξερε τη θέση ενώ ο Φερέρα στη θέση που παίζει ο Κοντοές τώρα, τον Ομο άπειρο παίκτη επιρρεπή στις γκάφες. Αυτό τα λέει όλα.

    Επίσης η ΠΑΕ είναι μια ιδιωτική εταιρεία με σκοπό το κέρδος. Ο Φερέρα είναι ένας υπάλληλος της, σε διευθυντική μάλιστα θεση. Συνεπώς κρίνεται ανάλογα. Και φυσικά οι φίλαθλοι είναι οι πελάτες. Ο Φερέρα δεν το παραδέχτηκε νωρίς καθώς η ερώτηση παραμένει τι έκανε το καλοκαίρι. Πως αξιολόγησε το υλικό που είχε. Αν μου ξαναπαντήσεις απάντησε οπωσδήποτε σε αυτή την ερώτηση. Είναι όλο το ζουμί.

    Εγώ δεν μίλησα σε αυτο το κείμενο για Λίνεν. Εσύ βλέπεις συνεχώς φαντάσματα. Εγώ πρεμούρα δεν έχω. Εσείς έχετε πρεμούρα να κάνετε το άσπρο μαύρο. Επιμένω ότι θέλω την αλήθεια. Οχι φτιασιδώματα δήθεν για το καλό της ομάδας. Αυτά πάντα καταλήγουν να κάνουν κακό στην ομάδα. Την μόνη αλήθεια.

    Υ.Γ. Ακόμα περιμένουμε τις αποκαλύψεις για τον δαίμονα Λίνεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και επειδή και εμείς θυμόμαστε: Αλήθεια εκείνο το αγαπημένο παιδί του κόουτς ο Μπαρόνι που μέχρι και αλλαγή του Ρεκόμπα έπαιξε τι κάνει τώρα;

    Δικαίωση του Φερέρα και αυτός. Βίβα Εμιλιάνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μήπως αυτή η έριδα πρέπει να σταματήσει;
    Έχουν γίνει εδώ και καιρό κατανοητές και οι δύο απόψεις. Γιατί προσππαθείτε να αποδείξετε/επιβάλετε ο ένας την άποψή του στον άλλο;
    Και οι δύο θέλετε το καλό της ομάδας σωστά;
    Ας μείνουμε σε αυτό και ας προχωρήσουμε ενωμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν υπάρχει έριδα. Εγώ δεν έχω τίποτα και με κανένα. Και δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω τίποτα. Όπως και δεν με ενδιαφέρει να χαιδέψω τα αυτιά κανενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα πω κι εγώ την εμπάθειά μου...Προσοχή σε όλους όσους λένε γιά δικαίωση Φερρέρα και όλα τα αποδέλοιπα, θέλω να θέσω τρία ερωτήματα:
    1) ο Φερρέρας δεν ήτανε που όταν η ομάδα παρέπαιε την πρώτη αγωνιστική,έκανε μόνο μία αλλαγή και μετά έλεγε ότι δεν έχει βάθος πάγκου;
    2) έχετε την εντύπωση, ότι με το ρόστερ που έχουμε,οποιοσδήποτε άλλος προπονητής θα πήγαινε χειρώτερα;
    3) τι θα λέτε την επόμενη αγωνιστική αμα δείτε Λάτκα εξω και Ομο σέντερ μπακ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ελα μωρε κοπελι, μην μας συγχυζεις βραδυατικα. Ειμαι και γριπιασμενος και ειμαι στη τεταρτη κουπα (τσιπουρο εννοειται !!! the best medicin για τη γριππη, ever !!!). Αμα ξαναδουμε Ομο σεντερ-μπακ και Λατκα παγκο, θα ξαναβγαλουμε μαντηλες λεφτσες, μωρε. Εκτος αποδειξεως του εναντιου. Χωρις εμμονες και εμπαθειες, παντως. Ολοι οι πραγματικοι Πανιωνιοι το εχουν αποδειει σε μεγαλο βαθος χρονου αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.