Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Καταραμένη έδρα

Η καταραμένη έδρα για μια ακόμα χρονιά δεν έσπασε. Ο Φερέρα μας κούφανε όλους βάζοντας Ομο ( αυτός πάντα παίζει - θα πρέπει να έχει μέσο τον Γιωργάκη τον Παπανδρέου αλλιώς δεν εξηγείται) Λάτκα κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Υπάρχει μια φάση που θα τη δούμε το βράδυ που διαβάζω ότι έπρπε να αποβληθεί ο Σηφάκης. Χτύπησε ο Μπέλιτς και είδαμε ('οσοι είδαν το παιγνίδι νγιατί εγώ ήμουνα στην πλάκα καιμ άκουγα πενιές αναστενάρικες) τον Μπεθέρα.

Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα καθώς δέχτηκε γκολ και ισοφάρισε αλλά δεν ξεχνάω ότι πάιζαμε και με παίκτη παραπάνω.

Η ουσία είναι ότι σε 6 εντός έδρας παιγνίδια έχουμε 18 βαθμούς. Αν πάμε έτσι πάμε για 45 βαθμούς στο τέλος της χρονιάς και μια θέση στην εξάδα.

14 σχόλια:

  1. πιστευω απολυτα οτι δεν ειδες τον αγωνα, γιατι ο Ομο εσβησε τον Κοκε. Επισης θα ηθελα σχολιο για το Μπεθερα γνωριζοντας τη συμπαθεια σου για τον Ανδριολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι το λέω ότι δεν τον είδα. Μόλις είδα τις φάσεις στο Σκάι. Είδα τον Κόκε να απειλεί 2-3 φορες είδα μια καλή επέμβαση του Μπεθέρα και ένα γκολ που δεν έστησε καλά το τείχος. Είδα όμως το ματς με τον Πανθρακικό στο οποίο στο Α ημίχρονο ο Ομο βρισκόταν σε άλλο γήπεδο. Λογικά λοιπόν μετά μια τόσο προβληματική εμφάνιση δεν τον βάζεις.

    Το προβλημα μου δεν είναι ο Ανδριόλας. Είναι ότι ξαφνικά μετά το Αγρίνιο εξαφανίστηκε. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στο Αγρίνιο πιάνοντας τα 2 πέναλτι ο Ανδριόλας βελτιώθηκε ο Μπεθέρα. Είναι παράλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και για να τελειώνουμε πια με αυτό το παραμύθι. Ο Ανδριόλας αν βγει θα μείνει και του χρόνου και θα έχουμε τερματοφύλακα. Ο Μπεθέρα αν βγει θα γυρίσει στην Εσπανιόλ και θα ψάχνουμε πάλι για τερματοφύλακα.

    Ποιος μας συμφέρει να βγει; Απλή ερώτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ το είδα το παιχνίδι, και είδα τον Όμο σε 2-3 περιπτώσεις να έχει θέμα, αλλά από τύχη η μπάλα δεν μας τιμώρησε. Ενώ όταν βρέθηκε στο κέντρο σε κάποιες φάσεις (καθολικής υπεροχής του Πανιωνίου), ήταν καλός.

    Ο Μπεθέρα έστησε αρχικά το τείχος στο σημείο που το έστησε, αλλά μέχρι να εκτελεστεί, άλλαξε 2-3 φορές το σημείο εκτέλεσης, αλλά δεν υπήρξε αντίστοιχη προσαρμογή της θέσης του τείχους, υπήρξαν απλώς διαμαρτυρίες για την αλλαγή της θέσης. Ίσως να μην φταίει ο Μπεθέρα σε αυτό.

    Κατά τα άλλα, πράγματι, εάν ο Μπεθέρα αποδειχτεί καλή περίπτωση, το καλοκαίρι θα μας κουνήσει μαντήλι για την Εσπανιόλ.

    Είναι ξεκάθαρο το πέναλτυ στον Ριέρα, και ξεκάθαρο το φάουλ του Σηφάκη επί του Ριέρα ακριβώς έξω από την περιοχή, που θα έπρεπε να πάρει την κόκκινη σαν τελευταίος παίκτης. Υπάρχει και ένα δολοφονικό τάκλινγκ του Αμπρέου στο πρώτο ημίχρονο, που δεν σφυρίχτηκε ούτε καν σαν φάουλ ενώ ήταν απ ευθείας κόκκινη (κατά την γνώμη μου) και μια δεύτερη κίτρινη στον Νέτο που χαρίστηκε.

    Χαρίστηκε και μια δεύτερη κίτρινη στον Κούμου, καθώς και το γκολ είναι σαφέστατο οφσάιντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το παιγνίδι θα το δω αυριο. Οπότε αύριο θα έχω πιο αντικειμενικά σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην σελίδα της εφημερίδας goal (http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&pubid=6505643) υπάρχει βιντεάκι με τις φάσεις του παιγνιδιού όπου τι περίεργο λείπει το δοκάρι του Μπαλαμπαν και το πεναλτι στον Ριέρα. Ερχεται και αυτό το ματς με τον Αρπαγα βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συμφωνω με τα σχολια για το μελλον Μπεθερα, οποτε δε συνεχιζω. Σχετικα με τον Ομο, πιστευω οτι η επιδοση του ηταν πολυ καλη. Καλως η' κακως, αυτα τα πραγματα στο ποδοσφαιρο κρινονται εκ του αποτελεσματος, οποτε στεκομαι στο οτι δε δεχτηκαμε γκολ εντος παιδιας.

    Το γκολ εχει να κανει πιο πολυ με τον τραμπουκισμο που επικρατει στο Βικελιδης ο,ποτε παιζουμε με τον Αρη αλλα ισως και με την εμπειρια του Μπεθερα σε τετοιου ειδους παιχνιδια.

    Εγω θα επικεντρωθω στην απαραδεκτη ανοχη του διαιτητη στον καννιβαλισμο των παικτων της μικρης ομαδας που λεγεται Αρης. Το γκολ του Κουμο ηταν οφσαιντ, αλλα αυτο ηταν λαθος του εποπτη, οχι του διατητη. Ο διαιτητης δεν εκανε λαθη, αφησε τους αλητες παικτες του Αρη να ξυλοκοπουν τους παικτες του Πανιωνιου. Και εχουμε και το Σηφακη, που καποτε ηταν κυριος, να διαμαρτυρεται για δις θεατρο του Ριερα - το πρωτο ηταν η αποβολη που επρεπε να ειχε δωθει στον τερματοφυλακα του Αρη. Αυτη η ομαδα αποτελειται απο παραγοντες που δεν εχουν ιδεα απο ποδοσφαιρο και εχει τη δυνατοτητα να μετατρεπει σοβαρους επαγγελματιες (σαν τον Σηφακη) σε καραγκιοζηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μολις αφαιρεσα το contra.gr απο τους σελιδοδεικτες του προγραμματος μου πλοηγησης στο διαδικτυο.

    Το σχολειο του αγωνα ξεκιναει με... "Με γκολ-οφσάιντ του Κουμορτζί στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πανιώνιος έφυγε ισόπαλος 1-1 από το "Κλεάνθης Βικελίδης". Ο Άρης που ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα..."

    Στη συνεχεια δε γινεται σαφης αναφορα στις φασεις που αδικηθηκε ο Πανιωνιος. Το τελος ειναι απολαυστικο...

    "Η διαιτησία δεν στάθηκε στο ύψος της και αυτό αφορά κυρίως τον Κωνσταντινέα και τον α' βοηθό, Πάνου. Έκαναν λάθη και έδωσαν το δικαίωμα περισσότερο στον Άρη και λιγότερο στον Πανιώνιο, να φωνάζουν για αλλοίωση αποτελέσματος. "

    Ντροπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για αντικειμενική κριτική (τρομάρα μας) http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Aris_Panionios/256755.html (το βιντεάκι είναι το ίδιο με το γκολ) Για ακόμα μια "αντικειμενική" κριτική που δεν αναφέρει τίποτα για τις φάσεις του Ριέρα εδώ (http://www.sport24.gr/html/ent/384/ent.330384.asp)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πιο καλό το βιντεάκι του sport που έχει και μια μπουνιά του νετο. (http://sportgr.s3.amazonaws.com/videos/091129/aris_pgss.flv)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συγγνωμη για τα συνεχομενα ποστ, αλλα θα τρελαθω τελειως με την ελληνικη δημοσιογραφεια.

    απο gazzetta.gr

    "Και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι διεκδικώντας τη νίκη. Η μπάλα συνεχώς πήγαινε πάνω – κάτω με τον Άρη να έχει την κατοχή και τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να πετύχει κάποιο γκολ και να διώξει το άγχος."

    Ο Πανιωνιος ειχε 67% κατοχη στο πρωτο μερος!


    "...ο Πανιώνιος διαμαρτύρεται για μια απόφαση του Κωνσταντινέα στο 49ο λεπτό που ξεσήκωσε τον πάγκο των φιλοξενουμένων. Ο Ριέρα φεύγει στην κόντρα επίθεση με τον Σηφάκη να βγαίνει από την εστία του και να πέφτει στα πόδια του Ισπανού επιθετικού."

    Καθαρο φαουλ και αποβολη οπως ολη η Ελλαδα ειδε.

    Ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ιστορία είναι πάρα πολύ απλή. Ο Άρης δεν τραβάει και οι τύποι που αυτοονομάζονται δημοσιογράφοι στη Θεσαλονίκη πρέπει να βρουν έναν υπαίτιο. Συνεπώς τα ρίχνουν όλα στη διαιτησία.

    Και οι εφημερίδες που παίζουν Αρη γιατί έχει περισσότερους οπαδούς βρίσκουν ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όποιος νομίσειότι αύριο αγοράζοντας Εξέδρα θα διαβάσει αντικειμενική κριτική του αγώνα λανθάνει (http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=46175).

    Καλύτερη η κριτική στην sportaction (http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=30&document_id=148282)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλή η κριτική της www.balla.gr (http://www.balla.gr/default.asp?pid=124&chid=1096&artid=96836)

    O δε sportdog είναι για τα μπάζα (http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=115103) το πόδι του Μπαλαμπαν το βλέπει κεφάλι εμάς μας γράφει κυανόλευκους κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.