Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Τζαβέλας στην Εθνική

Ας αφήσουμε λοιπόν τις Φερερολογίες και ας παμε σε ένα σημαντικό θέμα. Ο Γερμανός νουμπερ τσβάι (πάντα πρώτος Γερμανός θα είναι ο Εβάλντιος και να σκάσουν οι οχτροί μας) κάλεσε τον Γιώργο Τζαβέλα στην Εθνική σαν επιβράβευση του καταπληκτικού πρωταθλήματος που κάνει (http://www.sport-fm.gr/article/204467, http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17551&catid=5). Ελπίζουμε να παίξει κάποια στιγμή με την Εθνική όσο ακόμα φορά την φανέλα του Πανιωνίου.

Μπράβο Γιώργο και εις ανώτερα.

Y.Γ Σε δύσκολο όμιλο πέσαμε στο πόλο όπου θα αντιμετωπίσουμε τις Βάσας (Ουγγαρία), Πρίμορατς Κότορ (Μαυροβούνιο) και Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Κροατία). Καλή τύχη παιδιά.

9 σχόλια:

  1. Για πάρει παίκτη του Πανιωνίου στην εθνική σκέψου τι παίκτης είναι....
    Νομίζω ότι έχουμε το καλύτερο δίδυμο πλάγιων μπακ στην Ελλάδα γιατί δε σχέση με τον Βίντρα που είδα χθες (δεν είναι ακραίος το παιδί) ο Μανιάτης μπορεί να δώσει περισσότερα.
    Έχουμε σκεφτεί τι παίκτες έχει ο Πανιώνιος φέτος? Μήπως εκτός από τον προπονητή συνεισέφεραν έστω και ελάχιστα ......στην καλή εικόνα που δείχνει η ομάδα σήμερα.....
    Μήπως πρέπει να γράφτουν και κάποια σχόλια για αυτούς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι βρε... Ο προπονητής τα έκανε όλα. Όλοι εμείς είχαμε λάθος και τώρα πρέπει να ζητάμε γονατιστοί συγνώμη και να δοξάζουμε τον καλό θεό που έδωσε φώτιση στον Πρόεδρο για να τον κρατήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ερχονται και οι`τιμητες`να μας το θυμιζουν αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παραφράζω ένα αγαπημένο μου τραγούδι:

    Κι οι δάσκαλοι (στη θεση των δασκάλων βάζει ο καθένας ότι νομίζει) της νεολαίας νταντάδες
    φτειάχνουν στα μέτρα τους τους μαθητάδες
    κάθε σημαίας πλαισιώνουν τους ιστούς
    με ιδεώδεις υποτακτικούς
    που είναι στο μυαλό νωθροί
    μα υπακοή έχουν περισσή
    τους έχω βαρεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στο Γιώργαρο. Δεν νομίζω να πάρει φανέλα την Τετάρτη αλλά η αρχή έγινε. Νομίζω η εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ με τον βάζελο έκανε αρκετούς να τον προσέξουν.

    Απαντώντας στην ερώτηση που τέθηκε για το αν τον έβαζε ο Λίνεν ή όχι, να θυμήσω ότι όταν έφυγε ο Σπυρόπουλος, το αριστερό μπακ του Πανιωνίου ήταν ο Κουτσόπουλος, ο οποίος μάλιστα έκανε δυο πολύ καλά συνεχόμενα πρωταθλήματα. Ο Τζαβέλας ήρθε σαν ένας νεαρός φέρελπις, backup του Κουτσόπουλου. Δεν μπορούσε συνεπώς να πάρει αμέσως τη θέση και λόγω ηλικίας αλλά και λόγω απειρίας - κυρίως. Του δόθηκαν όμως οι ευκαιρίες, ιδίως επί Σταματόπουλου, στις οποίες δεν πήγε μεν τέλεια (θυμηθείτε τις κάρτες που έτρωγε), αλλά έδειξε ότι έχει τσαγανό. Φέτος που και ο ίδιος ωρίμασε αλλά και οι εναλλακτικές μας αριστερά είναι ελάχιστες, καθιερώθηκε. Αυτά για την ιστορία.

    Και πάλι μπράβο στο παιδί και είμαι σίγουρος ότι θα καλούσαν και τον Μανιάτη αν δεν ήταν τραυματίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΓ. Πριν φύγει για Ουκρανία, κάποιος να φροντίσει να κάνει και κανένα εμβόλιο το παιδί. Όχι για να μη κολλήσει τη νέα γρίπη, αλλά να μη κολλήσει "βλακεία" από τον Γρηγοράκη που είναι επίσης στην αποστολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμένα πάλι αυτή η κλήση με φοβίζει λίγο.Θυμηθείτε τις κλήσεις Σπυρόπουλου και Μάκου.Έγιναν λίγο καιρό πριν φύγουν.Συνδυάζοντάς το μάλιστα με την πρόσφατη δήλωση Τσακίρη "κάποιος πρέπει να πουληθεί για να βγάλουμε τη χρονιά" με έζωσαν τα φίδια.Μακάρι να είναι απλή σύμπτωση.Έτσι κι αλλιώς μπράβο στον Τζαβέλα γιατί το άξιζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ετσι ειναι steve.Eιχε μπροστα του εναν πολυ καλο και εμπειρο Κουτσοπουλο και παραλληλα λογω απειριας εδειχνε οτι δεν ειναι ετοιμος ακομα.(και πολυ σωστα>>>μακρυα απο το αλλο παιδακι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. pgss molis eida kati kai hthela na sto grapsw edw. des ligo ti leei h shmerinh "wra twn spor". O ntousko vlepei to tzavela tou paniwniou. na gelasoume? na klapsoume? ti na kanoume?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.