Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Ξεφόρτωμα

Διαβάζω για ερχομό Τζιμπούρ και αποχώρηση Ρεκόμπα.
Διαβάζω για τελειωμένο Λάτκα και ελπιδοφόρο Όμο.

Βλέπω τον Κούκετς να γυαλίζει την εξέδρα. Και σκέφτομαι (ναι το έχω αυτό το κουσούρι) μήπως είναι λάθος να συζητάμε για ποδόσφαιρο. Το σωστό θα ήταν να συζητάμε για το πως θα ξεφορτωθούμε οικονομικές υποχρεώσεις με το μικρότερο δυνατόν κόστος. Αναρωτιέμαι μήπως υπάρχει κανένας όρος στο συμβόλαιο του Κουκετς ή του Λάτκα που γράφει ότι μπορεί ο Πανιώνιος να τους αφήσει ελεύθερους χωρίς να έχει υποχρέωση να δώσει τα υπόλοιπα λεφτά ή να τους επιστρέψει από εκεί που τους πήρε. Αναρωτιέμαι γιατί δεν βλέπω καμία λογική στην αντικατάσταση του μοναδικού προχτεσινού αξιόπιστου σεντερ μπακ με κάποιον που μπορεί να πέτυχε ένα γκολ αλλά στο πρώτο ημίχρονο ήταν αμυντικά εντελώς ασταθής, όπως γράφουν κάποια δημοσιεύματα.

Δεν ξεχνώ ότι οι Κούκετς και ο Λάτκα μαζί με τον γίγαντα Εκρά ήταν οι μεταγραφές του περσινού Γενάρη. Από τους 3 μας βγήκε ο ένας και αυτός με το ζόρι και με τεράστιες πιέσεις προς τον προπονητή.

3 σχόλια:

  1. Βαλε και Κοιλιαρα στο λογαριασμο,εμπαθεστατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτόν τον ξαποστείλαμε νωρίς. Όμως είναι δανεικός. δεν ξέρω να με αυτό τον τρόπο γλυτώνουμε λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασχετο με την αναρτηση αλλα δεν αντεχω.
    Καρπετοπουλος σημερα σε ερωτηση αναγνωστη:

    Άπ' ότι καταλαβαίνω, με Κωνσταντινέα διαιτητή στό Χαριλάου, γιά νά κερδίσει ο Πανιώνιος θα πρέπει να βάλει τρία (3) γιατί το ένα θά ακυρωθεί από τον Μεσσήνιο τυπά, και ένα πού θα βάλει ο Αρής από πέναλτυ. Άν χάσουν οι Αρειανοί το πέναλτυ που θα τους δωθεί τότε μπορούμε να κερδίσουμε αφού βάλουμε δύο γκόλ γιατί το ένα ούτως ή άλλως θα ακυρωθεί. Μήν μού απαντήσης ότι βλέπω φαντάσματα καί άλλα τέτοια συναφή. Έτσι θα γίνουν και θά το δείς με τον Κωνσταντινέα και λέγε εσύ ότι η διαιοτησία πάει από το καλό στό καλύτερο. Την Δευτέρα τα ξαναλέμε.

    Δε θυμαμαι ηττα του Πανιωνίου με τον Κωνσταντινέα. Θυμαμαι μαλιστα και κανα δυο αβαντες


    Ας μας θυμισει ο Αντωνακης τις αβαντες.Γιατι για το παιχνιδι με τον Πανθρακα,αυτο που βρηκε να πει ηταν οτι ο πως τον λενε εδωσε το γρηγοροτερο πεναλτυ στην Ευρωπη!(λες και δεν ηταν).
    Ας μας πει και για τις σχεσεις του με τον Κοντη επισης,ας μας ξαναπει και για τον αδικημενο απο τη διαιτησια Αρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.