Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Όνειρα θερινής νυκτός

Από το http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=113719. Το θέμα το πρόσεξε ο thanaras σε προηγούμενο πόστ.

"

Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΚΟΖΩΝΗ ΘΑ «ΑΝΟΙΞΕΙ» ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ.-

Παρ’ ότι ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Κοζώνη και το αν θα μπει τελικά στην ΠΑΕ ΑΕΚ, τις τελευταίες μέρες γράφονται διάφορα μεταγραφικά σενάρια που αφορούν την Ένωση.

Και δεν είναι τυχαίο. Γιατί μπορεί ο Μπάγεβιτς να λέει πως δεν είναι σε θέση ακόμα να κάνει προγραμματισμό, αλλά από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Κοζώνης του έχει στείλει μήνυμα μέσω των συνεργατών του και αυτό που του επισημαίνει είναι να αρχίζει τις μεταγραφικές του αναζητήσεις, με γνώμονα ότι η ομάδα θα πρέπει να γίνει άμεσα ξανά… ελληνική!

Γι’ αυτό και τα ονόματα των Σαμαρά, Μόρα και Γκέκα που κυκλοφορούν έντονα τον τελευταίο καιρό. Αλλά δεν είναι τα μόνα. Υπάρχουν και άλλοι στο στόχαστρο, όπως ο Τζαβέλλας του Πανιωνίου που αρέσει ιδιαίτερα στον Μπάγεβιτς. Τον θέλει ο Ντούσκο στην ΑΕΚ και θα τεθεί επίσημο θέμα απόκτησής του αν στην ΠΑΕ εισέλθει ο Κοζώνης.

Η ρήτρα του αριστερού μπακ στον Πανιώνιο ανέρχεται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, χρήματα που φυσικά και είναι πολλά για τα σημερινά δεδομένα της ΑΕΚ, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης δείχνει διάθεση να διαπραγματευτεί και με πολύ μικρότερα ποσά. Ακούγεται πως με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ, η μεταγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, βασική πρόθεση του Πανιωνίου είναι να καλέσει τον ποδοσφαιριστή για ανανέωση του υπάρχοντος συμβολαίου του που ολοκληρώνεται το 2012."

Τι λέει λοιπόν το ρεπορτάζ; Οτι υπάρχει ρήτρα 1.5 εκατομμυρίων στο συμβόλαιο του και ότι το συμβόλαιο του λήγει το 2012. Δηλαδή δεν είναι ξεκάθαρα περίπτωση Μάκου. Και μετά μπαινουν οι προσδοκίες του συντάκτη που προφανώς κάνει ρεπορτάζ Άρπαγα και μεταφέρει αυτά που του λέει η διοίκηση (αλήθεια υπάρχει και τέτοια;) του Άρπαγα. Όλα αυτά φούντωσαν μετά την πρόσκληση Τζαβέλα στην Εθνική. Προσωπικά τα θεωρώ σενάρια που προωθούν κάποιοι κύκλοι εκτός Πανιωνίου προσπαθώνατς να ενισχύσουν την εικόνα του θείου από το Σικάγο. Θεωρώ ότι ο Τζαβέλας έχοντας δει και την τύχη των Τζιώλη, Μάκου κλπ θα το σκεφτεί πολύ να φυγει πρώιμα από τον Πανιώνιο. Ακόμα ούτε έναν πολύ καλό γύρο δεν έχει κάνει. Είναι και η ιστορία με την Εσπανιόλ που μέσα από αυτήν όπως έχει πει και ο πρόεδρος προσπαθούμε να μπούμε στην Ευρωπαϊκη αγορά. Συνεπώς όνειρα θερινής νυκτός για τον Άρπαγα. Αν θέλει πάντως αριστερό μπακ μπορούμε να του δανείσουμε με μόνο 500000 τον Μπαρόνι να κάνει τη δουλειά του.

4 σχόλια:

  1. Egw pisteuw oti ola auta einai senaria merikwn pou theloun na dhmiourgisoun klima pali kai pontaroun sto na paroun ta myala tou tzavela aera. Alla egw den vlepw to logo giati kapoios paikths tou paniwniou h tou paok h tou arh tha hthele na paei sthn aek auth th stigmh? Eidika meta thn klhsh sthn ethnikh tou tzevela, tou sifaki kai tou fwtakh. Sigoura einai pio eukolo an eisai apo POK alla oxi akatorthwto. Twra apo ekei kai pera thymamai epishs ton tzavela sthn proethmasia na gyrnaei koroideutika kai na leei sto lolo diavazontas mia efhmerida "e lolo edw leei oti pas sthn aek". Kai me dedomeno oti h aek (auth th stigmh) den exei lefta, mallon ontws einai oneira therinhs nyxtos.

    Me ton recoba ti ginetai? Ematha ton apaksiwsame... mou fainetai ksexname oti etrexe mexri thn amyna gia na parei mpala. Kai apo pote mporei enas recoba na einai provlhma gia ena proponhth? Gia ena proedro nai, alla gia ena proponhth pws?Ola tha ta akousoume...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς δεν τον απαξιώνουμε. Εμείς τον θέλουμε στην ομάδα και πιστεύουμε ότι θα δώσει την φαντασία που η ομάδα χρειάζεται. Τώρα αν αυτό πιστεύει και ο ρποπονητής δεν μπορω να σου πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι,Ναι να τους δωσουμε τον Μπαρονι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως, ο θείος από το Σικάγο, δε μου φαίνεται για κορόιδο. Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν φάει τη ζωή με το κουτάλι και που για να φτάσουν σε αυτό το οικονομικό επίπεδο έπλυναν τόσα πιάτα που αν τα βάλεις στη σειρά βγαίνουν εκτός ηλιακού συστήματος δεν μπορούν να ξεγελαστούν έτσι εύκολα. Ούτε έχουν λεφτά για πέταμα.

    Δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι ένας πλούσιος άνθρωπος, που δεν μένει στην Ελλάδα και που δεν έχει καμία επαφή με την Ελληνική (ποδοσφαιρική) πραγματικότητα, θα αναλάβει τα χρέη της Α.Ε.Κ του ενός ευρώ, θα βάλει και χρήματα από πάνω και θα δαπανήσει και 1 εκ για τον Τζαβέλλα; Είναι βαθιά νυχτωμένοι...

    Ακόμη όμως κι αν γίνουν όλα αυτά δε νομίζω ότι θα επιτρέψει ο κόσμος του Πανιωνίου τη μεταγραφή άλλου παίκτη μας στην Α.Ε.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.