Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Για πάντα πρωταθλητές

Διαβάζω στην gazetta: (http://www.gazzetta.gr/content/view/53432/73/)
"Στην ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα είναι αφιερωμένο το επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ «Για πάντα Πρωταθλητές» που θα προβληθεί την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου στις 23.00. Tο επεισόδιο ξεκινά με προσφυγιά, .... Η σειρά «Για πάντα πρωταθλητές» συνεχίζεται τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις 22.00 με την ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη. Ο ΣΚΑΪ συνεχίζοντας την εκδοτική του δραστηριότητα παρουσιάζει την πρωτότυπη και πρωτοποριακή αθλητική σειρά «Για πάντα πρωταθλητές». Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μέσα από επτά (7) πολυτελή βιβλία παρουσιάζονται οι καλύτερες στιγμές των συλλόγων (ΑΕΚ, ΑΡΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΠΑΟΚ,) και των Εθνικών ομάδων (ποδόσφαιρο και μπάσκετ) από την ίδρυσή τους έως και σήμερα. H ΑΕΚ θα κυκλοφορήσει την ερχόμενη Πέμπτη 12 Νοεμβρίου. "

Εμείς δεν βλέπω να είμαστε πουθενά. Μήπως θα πρέπει να στείλουμε και εκεί κάποια γράμματα; Περιμένω προτάσεις.

5 σχόλια:

  1. Τι να τους πούμε; Ότι η Α.Ε.Κ δεν είναι προσφυγικό σωματείο;Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Αλλά στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι, εκτός κι αν βρεθεί ο σωστός και σου κόψει τον βήχα... Φαντάζομαι ότι αυτός δεν είναι ο Πανιώνιος των τίμιων ερασιτεχνών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια κοινη καταχωρηση,η οποια να σταλει στον ΣΚΑΙ ειναι καλη ιδεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ας κάνουν και μια εκπομπη για μας. Μπορούμε να προσθέσουμε και τον Ηρακλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ευτυχώς που γιορτάζουμε τα 120 χρόνια μας και το έχει μάθει όλος ο κόσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ισως είναι η ευκαιρία και με αφορμή τα 120 χρόνια και καθώς το μπασκετ πάει όπως λένε στον Σκαι να τους πρήξουμε να κάνουν εκπομπή και για μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.