Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Πανιώνιος Κόσμος

Κατά καιρούς έχω κριτικάρει πολύ έντονα το περιοδικό που βγάζει η Ετέρναλ με τίτλο "Πανιώνιος Κόσμος". Αυτό έγινε γιατί σε πολλά σημεία έδινε την εντύπωση ενός προπαγανδιστικού περιοδικού που σκοπός του ήταν να περάσει την άποψη της Ετέρναλ για τα του Πανιωνίου άσςχετα αν ήταν σωστή ή όχι. Γι αυτό και το έλεγα ο "Κόσμος της Ετέρναλ".

Αυτό που δεν καταλάβαινε ο Διόγος ήταν ότι εγώ δεν ήθελα να κλείσει ήθελα να γίνει πιο αντικειμενικό, πιο ενημερωτικό και λιγότερο "στρατευμένο" στην άποψη της διοίκησης. Με χαρά μου βλέπω ότι το περιοδικό αλλάζει και γίνεται καλύτερο. Το προηγούμενο τεύχος ήταν το πιο ενδιαφέρον μέχρι στιγμής καθώς πέρα από τα διαιτητο-άρθρα είχε και δυο εξαιρετικά ενδιαφέροντα άρθρα από πλευράς ενημέρωσης, το ένα για το γήπεδο του Πανιωνίου και ένα για την τηλεόραση της Νέας Σμύρνης (για την οποία έπρεπε να υπάρχει η διαδικτυακή διεύθυνση). Το τελευταίο τεύχος δεν έχει το ενδιαφέρον του προηγούμενου αλλά δεν πειράζει. (Το χάρτι εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά αντικοικολογικό),. Συγνώμη που θα το πω αλλά εντάξει σε ένα τεύχος φάγαμε τη μια από τις 50 ξανθιές το δεύτερο δεν χρειαζόταν.
Να συμπληρώσω κάτι που ξέχασε ο Πατσουράκος για τον Πέτρο Λινάρδο. Εκτός από τα βιβλία για τον Πανελλήνιο και το Εθνικό έχει γράψει και ένα βιβλίο για μας: Η Σμύρνη του Πανιωνίου, ο Πανιώνιος της Σμύρνης. Αυτό το βιβλίο θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να προβάλλεται από τον ΠΚ και να μοιράζεται στις διάφορες εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Πρόταση: Εν όψει των 120 χρόνων αυτό το βιβίο πρέπει να επανακυκλοφορήσει και αν γίνεται ο εξαιρετικός αυτός δημοσιογράφος να γράψει και τη συνέχεια του: Ο Πανιώνιος μετά τον Πόλεμο. Δεν νοείται να μην υπάρχει ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ η ιστορία του συλλόγου.

4 σχόλια:

  1. http://www.nstv.gr/
    Διαδικτυακή τηλεόραση Νέας Σμύρνης. Έχω το link στους συνδέσμους του CARPE DIEM.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ αλλά έπρεπε να το λέει το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Αντι-οικολογικό χαρτί";
    τι εννοείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tο ιλουστρασιόν χάρτι καταναλώνει μεγαο ποσό ενέργειας για την παραγωγή του με επακόλουθο την παραγωγή ρύπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.