Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

AEK ο άρπαγας

Γραφει ο Καρπετόπουλος σημερα (http://www.sport-fm.gr/article/183706)
"Τσιάρτας

Ο Βασίλης Τσιάρτας, ο οποίος ξέρει και την ΑΕΚ και τον οπαδό της, το περασμένο Πάσχα είχε πείσει τον Αλβαρο Ρεκόμπα να υπογράψει στην «Ενωση». Ο Ουρουγουανός δεν δεσμευόταν με τον Πανιώνιο παρά μόνο ηθικά, ο Τσιάρτας του έλεγε ότι μπορεί με την ΑΕΚ να χτυπήσει το πρωτάθλημα, του εξηγούσε πόσο ο κόσμος της ομάδας αγαπάει τους μεγάλους παίκτες, πόνταρε στον εγωισμό του.

Στην ΑΕΚ δεν ήταν «ζεστοί» και δεν καταλάβαιναν ότι ο Τσιάρτας ήθελε με τη συγκεκριμένη κίνηση να στείλει στον κόσμο κυρίως το μήνυμα ότι οι φιλοδοξίες της ομάδας εξακολουθούν να είναι υπαρκτές και μεγάλες. Το θέμα δεν ήταν τι μπορούσε να προσφέρει ο παίκτης: ο σκοπός ήταν να υπάρξει μια κίνηση που να δείχνει ότι η εταιρεία παραμένει δυνατή κι ότι έχει ακόμα και τουπέ και μούρη. Η μεταγραφή δεν έγινε και η παγωνιά μεγάλωσε. "

Περιμένω να δω πότε η διοίκηση της ΠΑΕ θα καταλάβει ότι η ΑΕΚ είναι εχθρικό και όχι φιλικό προς τον Πανιώνιο σωματείο. Η ΑΕΚ έχει σκοπό να εξαφανίσει τα πραγματικά προσφυγικά σωματεία. Με τον Απόλλωνα το κατάφερε, ο επόμενος στόχος είμαστε εμείς. Δεν μπορώ να ξεχάσω τη διαφήμιση που έκανε η ΑΕΚ στη δεκαετία του 90 στην τηελόραση και απευεθυνόταν στους πρόσφυγες και έδειχνε την καταστροφή της Σμύρνης. Τι δουλειά έχουν οι απόγονοι του Πέρα Κλούμπ με τη Σμύρνη; Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουμε να αντιδρούμε. Από εδώ και πέρα στο μπλόγκ αυτό δεν θα ξανααναφερθεί το όνομα ΑΕΚ. Όταν αναφέρομαι σε αυτήν θα αναφέρομαι με το όνομα άρπαγας όπως και άλλοι φίλοι Πανιώνιοι στα σχόλια τους σε άλλα πανιώνια μπλόγκς. Ελπίζω ο Μάκος να είναι ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδας των παικτών του Πανιωνίου που κατέληξε στο αρπακτικό αυτό σωματείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.