Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Ψηφοφορία στην εξεδρα

Η εφημερίδα εξεδρα ξεκίνησε μια ψηφοφορία (http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artid=29151&catid=24):
"
Ψήφισε τους 100 καλύτερους 02-07-2009

Ξεκινάμε από παλιότερα: Παπαϊωάννου ή Λουκανίδης; Δομάζος ή Κούδας; Ή μήπως Δεληκάρης και Χατζηπαναγής; Και προχωράμε: Ντέταρι ή Οκόνσκι; Μαύρος ή Αναστόπουλος; Για να έρθουμε στο «τώρα». Βαζέχα ή Τζόρτζεβιτς; Υπάρχει κι ο Σαβέβσκι. Επειδή, λοιπόν, δεν θα σταματήσουμε αν το πάρουμε… μονότερμα, στήνουμε κάλπη. Το Exedrasports.gr διενεργεί μια μεγάλη ψηφοφορία με τίτλο «Μεγάλοι Ποδοσφαιριστές». Ψηφίστε τους 100, κατά τη γνώμη σας, μεγαλύτερους παίκτες που κλώτσησαν τη μπάλα στα ελληνικά γήπεδα.

Πώς θα γίνει αυτό…

Το Exedrasports.gr με βοηθό τη δική σας ψήφο διεξάγει έρευνα για τους 100 κορυφαίους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα, επαγγελματικό ή μη. Από τους 100 που θα προκύψουν, θα αναδειχθούν οι top10, από την πρώτη δεκάδα θα «βγουν» τα… μετάλλια, δηλαδή οι 3, και από εκεί θα φτάσουμε στον πρώτο και καλύτερο όλων των εποχών.

Πώς θα πάρετε μέρος στην ψηφοφορία; Μπορείτε να στέλνετε e-mail στην διεύθυνση Exedrasite@gmail.com και να ψηφίζετε τους δέκα -ή και λιγότερους- κατά την γνώμη σας καλύτερους που έχουν αγωνιστεί ever στα ελληνικά γήπεδα.

Τα αποτελέσματα θα ανανεώνονται σε καθημερινή βάση έτσι ώστε να ενημερώνεστε για την πορεία της ψηφοφορίας. Exit polls δεν γίνονται δεκτά από κανέναν…"


Στα πρώτα αποτελεσματα βλέπω να λείπουν παικταράδες που έπαιξαν στον Πανιώνιο όπως οι Παντιτς, Μπαρζώφ, Όουεν, Ρεκόμπα και να υπάρχουν μέσα παικτάκια όπως οι Γεωργέας, Τσιρίλο, κλπ

Νομίζω ότι πρέπει να ψηφίσουμε και τους δικούς μας πάικτες μια που όλες οι ψηφοφορίες έχουν κυρίαρχο το οπαδικό κριτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.