Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Μπάσκετ

Διάβασα στο μπλόγκ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΙΔΕΑ (http://panioniaidea.blogspot.com/) τα νέα για το μπάσκετ. Κάτι αρχίζει να κινείται και να εμπνέει αισιοδοξία.

Το μπάσκετ ήταν η σημαία του Συλλόγου στα πέτρινα χρόνια και πρέπει να στηριχθεί (όχι όπως τα τελευταία χρόνια). Καλά τα διαρκείας στο ποδόσφαιρο αλλά ας ρίχνουμε και καμιά ματιά και στη σπυριάρα μπάλα.

4 σχόλια:

  1. το καλο πλεον ειναι ο ελληνικος κορμος... οπως στο πολο με λιγους ξενους... μακαρι γιατι χρονια κουραστικα να ακουω ιτς για ξενους μισθοφωρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε περίπτωση που περάσει η ρύθμιση για τους τρεις αμερικάνους (+3 κοινοτικούς), θα ωφεληθεί η ομάδα εκείνη που θα έχει πολλούς Έλληνες παίκτες. Ο λόγος είναι απλός. Μπορεί να μην αλλάζει ο συνολικός αριθμός των ξένων παικτών στις ομάδες, αυτό που αλλάζει σημαντικά όμως είναι ο χρόνος συμμετοχής. Στην Ιταλία όπου αν δεν κάνω λάθος επιτρέπονται 4 Αμερικανοί και 2 κοινοτικοί, ο χρόνος συμμετοχής των Ιταλών έχει πέσει στο 17%. Γι' αυτό και δεν μπορούν να κάνουν εθνική ομάδα της προκοπής.
    Συνεπώς μια ταλαντούχα Ελληνική ομάδα θα κοστίζει σύντομα χρυσάφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν θέλω να σας απογοητεύσω αλλά κι εμείς τρεις αμερικάνους και τρεις κοινοτικούς ψάχνουμε.Φτηνούς και καλούς.Δυστυχώς οι καλοί Έλληνες είναι και ακριβοί.Όπως γράφει και ο τρελοπανιώνιος,δεν αντέχουμε οικονομικά να χτυπήσουμε παίκτες.Το καλό είναι ότι,επιτέλους,ίσως δοθούν ευκαιρίες στους δικούς μας "μικρούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με χαροποιησε αυτο με τον Κασελάκη. Αν γίνει θα είναι πολύ καλό να έχεις αυτόν και τον Γιάνκοβιτς στη βασική ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.