Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Μπράβο στην ΠΑΕ

Ανανέωσε ο Λόλο για 4 χρόνια και αυτό είναι μεγάλη επιτυχία. Όμως πολύ σημαντική είναι και η κίνηση με την Exeter. Γράφει η ΠΑΕ (http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17317&catid=5) : "

Περίπου τριάντα (30) φίλαθλοι της ομάδας Exeter F.C. μαζί με την πρόεδρο της ομάδας (!), επισκέφτηκαν το γήπεδο του Πανιωνίου για να ενημερωθούν για την ιστορία του Συλλόγου, να περιηγηθούν στο μουσείο, να φωτογραφηθούν και να δούν το γήπεδο από κοντά.

Το γεγονός οτι ο προπονητής της ομάδας τους, που έχει προβιβαστεί δύο φορές σε ισάριθμες χρονιές, είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Paul Tisdale, ο οποίος μιλάει συνεχώς με τα κολακευτικότερα σχόλια για τον Πανιώνιο, έχει κάνει τους φιλάθλους και την ηγεσία της Αγγλικής ομάδας να έχουν αγαπήσει τον Σύλλογο μας σε μεγάλο βαθμό.

Βλέποντας παράλληλα από κοντά, τη φιλοσοφία και το ύφος του Πανιωνίου και μαθαίνοντας για την τεράστια ιστορία του αρχαιότερου Συλλόγου στην Ελλάδα, τον αγάπησαν ακόμα περισσότερο.

Έχοντας αναπτύξει μεγάλα βήματα σε θέματα διεύρυνσης του όγκου των φιλάθλων τους τα τελευταία χρόνια και δουλεύοντας συστημάτηκα με τη τοπική κοινωνία, αποφασίστηκε η περαιτέρω συνεργασία, σε αρχικό στάδιο για ανταλλαγή ιδεών και κατευθύνσεων σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη των σχέσεων του Συλλόγου με την τοπική κοινωνία και την νεολαία γενικότερα."

Τέτοιες κινήσεις δείχνουν ότι επιτέλους κάτι κινείται στην ΠΑΕ σε σχέση με τη διεύρυνση του όγκου των φιλάθλων μας που είναι κάτι αναγκαίο για την επιβίωση πρώτα και την ανάπτυξη σε δευτερο βαθμό του Συλλόγου. Ξανά μπράβο στην ΠΑΕ.


8 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ. Μπράβο pgss και σε σένα που το πρόβαλες. Επειδή έχεις και καλύτερη μνήμη από μένα θα θυμάσαι ότι ο Tysdale ήταν στην ομάδα του Γουήλαν και ήρθε στον Πανιώνιο τον Ιανουάριο του 99.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι και είναι περίεργο που ένας πάικτης με τόση μικρή συμμετοχή σε μια περίοδο μάλιστα που η ομάδα δεν πήγε πολύ καλά έχει τόσο καλές αναμνήσεις. Τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε και καλά κάνει η διοίκηση που τις εκμεταλλεύεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψαχνοντας στο wikipaedia βρηκα ότι το παρατσούκλι της Exeter είναι "Τhe Grecians", και ότι ψηφίστηκε σαν η πιο αγαπητή ομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης το ενδιαφέρον είναι ότι η ομάδα ανήκει στους οπαδούς της.

    Ενόψει της μείωσης του μπατζετ ίσως η ΠΑΕ μπορεί να πάρει καποιες ιδέες από την Exeter .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπραβο στην αναρτηση που εκανες.. παντα τετοια στην Πανιωνια οικογενεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχει σημασία η συμμετοχή,είπαμε "Μια φορά Πανιώνιος,για πάντα Πανιώνιος".
    Το εντυπωσιακό είναι η "αλλοπρόσαλη"(με την καλή έννοια) αλλαγή της εικόνας και της λειτουργίας της ΠΑΕ.Όταν θα έχεις χρόνο και θέλεις(και αν ξέρεις βέβαια)καλό θα ήταν ένα σχόλιο για το ποιοι είναι οι υπεύθυνοι αυτής της μεταμόρφωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντεν εκω ιντεα καρντια μου.
    Όποιος πάντως και να είναι μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.exetercityfc.co.uk/page/NewsDetail/0,,10436~1713267,00.html#continue

    μας τα χαλανε βεβαια εκει που λενε οτι εχουμε ιδια ιδανικα με τον κολογαυρο αλλα τελος παντων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.