Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Το στοίχημα

Και η κλήρωση έγινε: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ πρώτη αγωνιστική καλοκαιριάτικα στις 22 Αυγούστου.
Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με πολύ κόσμο που πέρσι στην κανονική περίοδο τερματησε δεύτερη και πολλές μεταγραφές φέτος άρα με πολύ μεγάλες προσδοκίες. Η πρώτη αγωνιστική όπως τη βλέπω εγώ είναι ένα στοίχημα.
α) Στοίχημα εισπρακτικό. Πολύς κόσμος θα θέλει να δεί την νέα ομάδα με έναν Ρεκόμπα που έχει κάνει προετοιμασία και απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ με πολλές φιλοδοξίες. Συνεπώς μια ευκαιρία για περισσότερα εισητήρια από πέρσι που μπορεί να γίνουν η αρχή για έναν πολύ καλύτερο μέσο όρο. Και φυσικά όσοι είναι να αγοράσουν διαρκείας πρέπει να το κάνουν πριν το παιγνίδι αυτό.
β) Στοίχημα αγωνιστικό. Από την πρώτη μέρα η ομάδα καλείται να δείξει τι ψάρια πιάνει απέναντι σε ένα σοβαρό αντίπαλο. Αν η ομάδα πάει καλά θα δημιουργήσει έναν ενθουσιασμό που θα βοηθήσει τον κόσμο να επιστρέψει στη γήπεδο αλλά ταυτόχρονα θα βάλει και τις βάσεις για ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία καθώς ο ΠΑΟΚ του Σάντος εύκολα ή δύσκολα θα περάσει από τις περισσότερες έδρες. Είναι άδικο αλλά πολύ φοβάμαι ότι η πρώτη αγωνιστική θα δημιουργήσει εντυπώσεις για τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού. Το θεωρώ άδικο γιατί πρέπει να περιμένουμε κάποιους μήνες να δέσει η ομάδα να βρουν τα πατήματα τους οι παίκτες να αποδώσει η δουλειά του προπονητή.

Θα πρέπει να δείξουμε την υπομονή που δείξαμε και στην πρώτη χρονιά του Λίνεν όταν στους πρώτους αγώνες η ομάδα δεν μπορούσε να πετύχει γκολ και στο τέλος πήγε τραίνο στην Ευρώπη. Και δεν πρέπει για καν'ενα λόγο να θυμηθούμε τις περσινές πρακτικές με τον προπηλακισμό του προέδρου μετά το ματς με την Ξάνθη.

Υ.Γ. Πρόεδρε με τέτοια ζέστη που θα έχει τον Αύγουστο, σχεδον Δεκαπενταύγουστο, δεν πρέπει να βάλεις και κανένα ανεμιστήρα στις θεσεις των ακριβών διαρκείας;

3 σχόλια:

  1. Βλεπω αλλαζεις το συστημα εμπαθεστατε και μεταφερεις τους ανεμιστηρες απο την 3 απεναντι.Σατανικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι μεγαλη ευκαιρια αυτο το παιχνιδι,βεβαια και κατι να παει στραβα ολοι κοντα στην ομαδα...!!!! για εμενα ειναι μια χρονια οροσημο για την ομαδα μας και για την εξελιξη της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορεις βεβαια να αφησεις τους ανεμιστηρες και στην 3 και να παιξουμε ενα στροβιλιστο 4-4-2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.