Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Ροναλντο

Αφιερωμένο στους εκτός τόπου και χρόνου οπαδούς του Πανιωνίου που ονειρεύονται τον Ρονάλντο.

Γράφει ο Αρκουλής στο zougla.gr (http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=51614&cid=21)

"Την ίδια ώρα, ένα σημαντικό ποδοσφαιρικό σωματείο της χώρας – η Βαλένθια – έχοντας ξοδέψει πριν μερικά χρόνια για μεταγραφές περισσότερα χρήματα από όσα άντεχε το ταμείο της, είναι σίγουρο ότι θα καταποντιστεί λόγω χρεών, αν δεν εκποιήσει περιουσιακά στοιχεία. Ήδη, πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση διαπραγματεύεται αντί 500 εκ. ευρώ την πώληση του γηπέδου της («Μεστάγια») σε αμερικάνικη πολυεθνική εταιρεία…"

Εμείς που δεν έχουμε να πουλήσουμε τίποτα (ευτυχώς καθώς το γήπεδο ανήκει στο Δημο) πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Και οι οπαδοί αλλά και η διοίκηση καλό θα είναι να ξέρουμε τα όρια μας αλλά και το ύψος του ανοίγματος μας.

To μόνο σίγουρο, που θα βοηθήσει την ομάδα πέρα από όνειρα και επιθυμίες ελιναι η αγορά διαρκείας. Καταντά γελοίο να θέλουμε τετοιες μεταγραφές με λιγότερα από 1000 διαρκείας. Αντε να κουνηθούμε λίγο.

3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς αρχίζουν τα δύσκολα. Ο περισσότερος κόσμος εγκαταλείπει την πόλη και οι ρυθμοί φαίνεται να πέφτουν δραματικά. Σήμερα πουλήθηκαν μόνο 17 εισιτήρια. Τι άλλο μπορεί να γίνει πλέον. Χρειάζεται κάτι επιπλέον σε αυτή τη φάση για να προσελκύσει τον κόσμο. Τι μπορεί να είναι αυτό; Μια μεταγραφή ενος ελεύθερου έμπειρου παίκτη ίσως αμυντικού όπου πιθανόν έχουμε κενά ή να βγει η ιστορία με τον Μπλάζιτς. Αλλά μπορεί να μην μας παίρνει για άλλες τέτοιες κινησεις πλέον, οπότε ίσως χρειάζεται κάτι πιο απλό πχ μια επί πλέον προσφορά μαζί με τα εισιτήρια ή μια κλήρωση κάποιου σχετικά ελκυστικού δώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε το καλοκαίρι φταίει ούτε η κρίση, ούτε οι παίκτες. Όσο δύσκολα να τα φέρνει κάποιος, νομίζω ότι δεν είναι σπουδαίο να βάλει 150 ευρώ σε 6 άτοκες, ούτε πρόκειται να του λείψουν από τον καλοκαιρινό προυπολογισμό τα πρώτα 25 ευρώ.
    Να δούμε τι θα γίνει με τις πωλήσεις της τελευταίας στιγμής και τους οργανωμένους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι οργανωμενοι δεν εχουν παρει ακομα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.