Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Ενημέρωση- 1984

Το 1984 είναι ένα μυθιστόρημα του Τζώρτζ Όργουελ κατά κόσμο Eric Blair γραμμένο το 1949. Από αυτό το μυθιστόρημα έχει μείνει στη ζωή μας συνήθως ο Μεγάλος Αδελφός. Όμως έχει και άλλα ενδιαφέροντα καλούδια. Στον κόσμο του υπάρχουν τρια κράτη, η Οκεανία, η Ευρασία και η Ανατολική Ασία τα οποία συνεχώς πολεμούν μεταξύ τους (τα δύο κόντρα στο τρίτο). Μερικές φορές αλλάζουν οι συμμαχίες και παλιοί εχτροί πολεμούν μαζί εναντίον παλιών συμμάχων. Εδώ μπαίνει το ενδιαφέρον. Ο ήρωας έχει σαν δουλειά να αλλάζει όλα τα ιστορικά ντοκουμέντα έτσι ωστε να φαίνεται ότι ποτέ δεν άλλαξαν οι συμμαχίες και πάντα πολεμούσαν οι ίδιες δυνάμεις εναντίον του κοινού εχθρού. Το αποκορύφωμα της προπαγάνδας δηλαδή και κανονική πλύση εγκεφάλου του κόσμου. Αυτά στο μυθιστόρημα.

Στην πραγματική ζωή και ιδιαίτερα στον αθλητισμό βλέπουμε ότι υπάρχουν τέτοια στοιχεία. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα οι προπονητές τους οποίους τους ανεβάζουμε στα ύψη, τους κάνουμε θεούς όταν τα έχουν καλά με την εξουσία στην ομάδα και μετά όταν έλθει η ρήξη τους βγάζουμε άχρηστους. Τέτοια παραδείγματα πολλά. Η διαδρομή π.χ. του Μπάγεβιτς και στα χανούμια αρχικά αλλά και στους γάβρους στη συνέχεια από αυτό το στοιχείο χαρακτηρίστηκε. Σε μας ο Λίνεν πρόπερσι ήταν ο δάσκαλος, ο φιλόσοφος ο αναμορφωτής του Πανιωνίου όταν τα είχε καλά με το μεγαλομέτοχο και σε ένα χρόνο έγινε ο αποδιοπομπαίος τράγος όταν τα χάλασε μαζί του. Προφανώς η αλήθεια όπως πάντα βρίσκεται κάπου στη μέση. Ο κάθε προπονητής έχει και καλά και κακά. Μπορεί ο Λίνεν να ήταν και δάσκαλος και φιλόσοφος αλλά και κολημένος με την οικογενειοκρατία. Δεν αντιλέγω. Όμως δεν είναι δυνατόν τη μια περίοδο να γράφουμε μόνο τα καλά και την άλλη μόνο τα κακά. Αυτό λοιπόν που προσωπικά ζητάω δεν είναι ούτε η αποθέωση ούτε και η καταβαράθρωση. Ζητάω την πραγματικότητα, δηλαδή και τα καλά και τα κακά του κάθε προπονητή αλλά και του κάθε παίκτη ότι σχέσεις και να έχει με τον μεγαλομέτοχο η με τη διοίκηση ο καθένας από αυτούς.

Η σωστή ενημέρωση θα βοηθήσει ώστε να μην επαναληφθούν στο μέλλον οι προπηλακισμοί παικτών που συνέβησαν στο παρελθόν. Όταν οι φίλαθλοι γνωρίζουν όλη την αλήθεια και όχι μόνο κομάτια της τότε μπορούν να σκεφτούν πιο ψύχραιμα.

Το αποκορύφωμα όμως της οργουελλικής πραγματικότητας που ζούμε είναι οι τηλεκριτικοί φάσεων στα κανάλια. Έβλεπα χτες στην αθλητική εκπομπή του κρατικού καναλιού το οποίο μόνο κρατικό δεν δείχνει να είναι καθώς έχει εκπροσώπους μόνο του ΠΟΚ τον κύριο Βαρούχα. Χαρακτήρισε καλή τη διαιτησία στο μάτς του Σαββάτου, δεν έδειξε το πρώτο γκόλ του ΠΑΟ που στην αρχή της φάσης ο Σαλπιγγίδης είναι οφσάιντ και πέρασε τη διαιτησία στα ήσυχα. Για παρόμοια λάθη εναντίον ομάδων του ΠΟΚ διαιτητές έχουν ξηλωθεί. Να θυμηθώ το Σταυρίδη στο ματς με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη όπου υπάρχει φωτο του φάουλ που έκανε ο Κυριάκος και τελικά ο διαιτητής τιμωρήθηκε. Οι διάφοροι αθλητικογράφοι προσπαθούν όμως να μας πείσουν ότι το ΠΟΚ αδικείται. Μέσα σε όλη αυτή την οργουελλική πραγματικότητα τελικά η πραγματικότητα χάνεται και αυτό που μένει είναι οι εντυπώσεις. Στόχος όλων αυτών είναι να εξαφανιστούν όλοι οι άλλοι και να μείνουν μόνο οι τρείς του ΠΟΚ. Πως κύριε εσύ παρόλα όσα σου λέμε καθημερινά για το ΠΟΚ εξακολουθείς να ακολουθείς τον Πανιώνιο; Απόδειξη ότι σε αυτή την εκπομπή που πληρώνω και εγώ μας έδειξαν δηλώσεις του Ρεκόμπα. Και ενώ περιμένεις από ένα παίκτη του Πανιωνίου να μιλήσει για την ομάδα που παίζει και για το παιγνίδι που μόλις τελείωσε τον ακούς να μιλάει για το ματς των βάζελλων στο Τσου-Λου. Βέβαια ο Ρεκόμπα μίλησε και για το ματς του Σαββάτου, στην εκπομπή όμως που πληρώνουμε όλοι εμείς οι δηλώσεις αυτές κόπηκαν.

24 σχόλια:

  1. Επιτρέπεται να σχολιάσω; Αν ναι, γράφεις: "Σε μας ο Λίνεν πρόπερσι ήταν ο δάσκαλος, ο φιλόσοφος ο αναμορφωτής του Πανιωνίου όταν τα είχε καλά με το μεγαλομέτοχο και σε ένα χρόνο έγινε ο αποδιοπομπαίος τράγος όταν τα χάλασε μαζί του. Προφανώς η αλήθεια όπως πάντα βρίσκεται κάπου στη μέση. Ο κάθε προπονητής έχει και καλά και κακά. Μπορεί ο Λίνεν να ήταν και δάσκαλος και φιλόσοφος αλλά και κολημένος με την οικογενειοκρατία. Δεν αντιλέγω. Όμως δεν είναι δυνατόν τη μια περίοδο να γράφουμε μόνο τα καλά και την άλλη μόνο τα κακά. Αυτό λοιπόν που προσωπικά ζητάω δεν είναι ούτε η αποθέωση ούτε και η καταβαράθρωση. Ζητάω την πραγματικότητα, δηλαδή και τα καλά και τα κακά του κάθε προπονητή αλλά και του κάθε παίκτη ότι σχέσεις και να έχει με τον μεγαλομέτοχο η με τη διοίκηση ο καθένας από αυτούς".

    Επειδή παρακολουθείς τα Κυανέρυθρα Νέα τα τρια τελευταία χρόνια αυτό ακριβώς έκαναν. Εγραφα τα θετικά του Λίνεν, αλλά του ασκούσα κριτική στα αρνητικά (βλέπε εντός εδρας ήττες από ΑΕΚ, Αρη & ΟΦΗ, ματς με Μπορντώ). Ο Λίνεν ποτέ, στο λεω ειλικρινά, δεν ανέλαβε την ευθύνη για μια ήττα. Ποτέ! Πάντα κάτι αλλο έφταιγε. Η ατυχία, οι παίκτες, ο διαιτητής. Δεν στο λεω με εμπάθεια, αλλά είναι μια πραγματικότητα.

    Αυτό που λες για την οικογενειοκρατία είναι μεγάλη αλήθεια. Και δυστυχώς αποδείχθηκε και στην κρίησ με τον Χούτο. Αν θυμάσαι η απόφαση ήταν να απολυθει ο Ραμντάν (σωστά...) και ο Χούτος να προπονείται με την Β' ομάδα. Ομως ο Λίνεν έθεσε βέτο για τον Ραμντάν και έτσι λύθηκε η συνεργασία.

    Αυτός που πρέπει να μιλήσει, πρώτος απ' όλους, για την υπόθεση Λίνεν είναι ο Τσακίρης. Και σου λεω ότι όσο μπορώ θα τον πιέσω να το κάνει...

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσυπογράφω τα όσα υποστηρίζεις για την αθλητική κυριακή. θα θυμασαι ότι ως...γραφικός Πανιώνιος είχα στείλει επιστολή στον τότε υπορυγό επικρατείας Ρουσσόπουλο...

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακη
    μακαρι να μιλησει ο Τσακ(και)για Λινεν,νομιζω καταλαβαινεις οτι ο τροπος που διαχειριστηκε το θεμα,αφησε δικαιολογημενες αποριες,ποσο μαλλον οταν η εικονα που εδινε ηταν περισσοτερο σα φιλος του Χουτου παρα σαν ιδιοκτητης του Πανιωνιου.Μπορει να ειναι σκληρο το τελευταιο αλλα εγω ειλικρινα ετσι ενιωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mάκη, ο zamis έχει απόλυτο δίκιο. Προσυπογράφω απόλυτα το σχόλιό του. Ακόμα θυμάμαι τις δηλώσεις του κατά Λίνεν ("δεν ήθελε τον Ρεκόμπα κτλ ...") με τον "τιμωρημένο" Χούτο, δίπλα του. Κακή εικόνα ...

    Παρεμπιπτόντως, σίγουρα θυμάσαι καλύτερα από μένα, αλλά ωστόσο μου έρχεται αυθόρμητα η εικόνα του Λίνεν μετά το 0-3 στη Νέα Σμύρνη με τον Ολυμπιακό, να ξεκινάει τις δηλώσεις του λέγοντας "σήμερα είμαι περισσότερο από ποτέ υπερήφανος γιά την ομάδα μου!". Αυτό τι είναι? Δεν είναι ανάληψη ευθύνης, δεν είναι υπεράσπιση της ομάδας και των παικτών του? Νομίζω πως είσαι λίγο απόλυτος όταν τον κρίνεις.

    ΕΥχαριστώ γιά το μήνυμα σου σε σχέση με τον Μωραϊτέλη, στο ... άλλο blog. Είχα σκοπό να σου απαντήσω εκεί, αλλά αφού σε βρήκα εδώ ... Ευχαριστώ και ανυπομονώ!

    Όσο γιά όλους μας αδέλφια, όπως ξαναέγραψα, αν αντέχετε ακόμα την Αθλητική Κυριακή, χαλάλι σας! ΧΑράς στο κουράγιο σας! Ούτε με πιστόλι στον κρόταφο δεν βλέπεται και νομίζω πως ταιριάζει απίστευτα με την Οργουελική πραγματικότητα που βιώνουμε σε κάθε πτυχή της ζωής ... ΑΠλά, το ποδόσφαιρο, γιά κάποιους εγγενείς λόγους, αντιπροσωπεύει (σε ποιότητα παραγόντων και υποδομή συλλόγων) ένα από τα χειρότερα κομμάτια της καθημερινής μας ζωής. ΑΡκεί να δείτε γύρω σας πόσα νέα παιδιά γίνονται, συνειδητά ή ασυνείδητα ενεργούμενα ανθρώπων τύπου Κόκκαλη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα λεει ο costas ρε παιδια,μη χαλιεστε βλεποντας τους κακομοιρηδες,γελαει μαζι τους ολη η χωρα..πλακα μονο και πολυ τους ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανοικτή επιστολή προς τον Υπουργό Επικρατείας κ. Θοδωρή Ρουσσόπουλο...

    ΑΝΟΙΚΤΗ επιστολή προς τον Υπουργό Επικρατείας κ. Θοδωρή Ρουσσόπουλο από τα "Κυανέρυθρα Νέα": «Αγαπητέ κύριε υπουργέ. Οπως γνωρίζω είστε ο υπεύθυνος για τα κρατικά μέσα ενημέρωσης και ειδικότερα για την δημόσια (όπως λέγετε τα τελευταία χρόνια...) τηλεόραση. Αξιότιμε κύριε υπουργέ έχετε παρακολουθήσει την αθλητική εκπομπή που προβάλετε κάθε Κυριακή με τίτλο: «Αθλητική Κυριακή»; Εχει τύχει να παρακολουθήσετε την εν λόγω εκπομπή; Λοιπόν επειδή είμαι φορολογούμενος πολίτης και πληρώνω (δεν έχω βέβαια άλλη επιλογή...) κάθε δίμηνο την ΕΡΤ μέσω της ΔΕΗ (χωρίς ποτέ κανείς να με ρωτήσει αν συμφωνώ) θέλω να σας εκφράσω τα αισθήματα αγανάκτησης και οργής που με διακατέχουν από τη Κυριακή το βράδυ.
    ΑΞΙΟΤΙΜΕ υπουργέ παρακολουθώ σχεδόν κάθε Κυριακή την εκπομπή «Αθλητική Κυριακή». Θέλετε λόγω επαγγέλματος, θέλετε λόγω βίτσιου, πάντως την παρακολουθώ. Την Κυριακή λοιπόν 14 Ιανουαρίου προβλήθηκε και πάλι η εκπομπή «Αθλητική Κυριακή». Μπορεί κύριε Ρουσόπουλε οι Πανιώνιοι να μην είμαστε εκατομμύρια. Μπορεί να είμαστε πολύ λιγότεροι από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Ομως απαιτούμε σεβασμό. Σας ενημερώνω κύριε Υπουργέ ότι η εκπομπή αναφερόταν στο ματς Ολυμπιακού – Πανιωνίου μόνο από τη πλευρά του Ολυμπιακού. Λες και έπαιζε μόνος του. Για κάθε απορία ζητήστε να δείτε την κασέτα της εκπομπής. Είναι ντροπή και αίσχος αυτό που συνέβη στην «Αθλητική Κυριακή».
    ΟΥΤΕ τις δηλώσεις του προπονητή του Πανιωνίου Εβαλντ Λίνεν δεν... καταδέχθηκαν να βάλουν οι αρμόδιοι της εκπομπής. Δυο κουβέντες του Γρηγόρη Μάκου, αμέσως μετά τη λήξη του ματς και αυτές λογοκριμένες αφού δεν ακούσαμε τι είπε ο παίκτης του Πανιωνίου για την διαιτησία. Γιατί κύριε Ρουσσόπουλε τέτοια αντιμετώπιση; Είναι οι Πανιώνιοι Ελληνες πολίτες Β’ κατηγορίας; Με ποιο κριτήριο φτιάχνουν οι αρμόδιοι της «Αθλητικής Κυριακής» την εκπομπή; Με ότι συμφέρει τον Ολυμπιακό στη προκειμένη περίπτωση; Αφήστε που μας τα έπρηξαν (συγγνώμη για την έκφραση...) με τον Τοροσίδη που βγήκε, λεει, MVP του αγώνα. Δεν μας είπαν όμως ότι βγήκε MVP στην ψηφοφορία από την χορηγό εταιρία του Ολυμπιακού. Τυχαία;
    ΞΕΡΩ κύριε υπουργέ ότι μπορεί να μην ασχοληθείτε καν με το γράμμα μου, όμως να ξέρετε ότι οι πολίτες αυτής της χώρας και νου έχουν και σκέψη. Ξέρετε για την «Αθλητική Κυριακή» ισχύει αυτό που λένε : «Μπορεί να κοροϊδεύεις πολλούς για πολύ καιρό, αλλά δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις για πάντα...». Α και κάτι άλλο κύριε Ρουσσόπουλε. Με ποιο κριτήριο η εν λόγω εκπομπή έχει ως αναλυτή (τρομάρά του...) έναν άνθρωπο ο οποίος την εποχή που πανηγύριζε την κατάκτηση ενός τίτλου φορούσε μπλούζα που έγραφε: «Καλύτερα νεκρός, παρά Παναθηναϊκός...»; Δεν σας λεω ότι είναι κινητή διαφήμιση γνωστής αθλητικής εταιρίας ρούχων, αυτό το έχουμε συνηθίσει από τον προηγούμενο... αναλυτή (στο τσάμπιον Λιγκ) που εντελώς συμπτωματικά και αυτός προέρχεται από τον Ολυμπιακό...
    ΑΓΑΠΗΤΕ Υπουργέ γνωρίζω πολύ καλά ότι έχετε πολλά στο κεφάλι σας. Ομως θα επικαλεστώ την δημοσιογραφική σας ιδιότητα. Σας θεωρώ από τους κορυφαίους πολιτικούς συντάκτες. Εχετε καταθέσει και γραπτώς, αλλά και τηλεοπτικώς εξαιρετικές δημοσιογραφικές δουλειές. Αυτό θα επικαλεστώ και θα σας ζητήσω έστω μια φορά να παρακολουθήσετε την εκπομπή «Αθλητική Κυριακή». Αν και ειλικρινά θα ήθελα να δείτε την εκπομπή της 14ης Ιανουαρίου και αν βρείτε έστω μια αναφορά στην ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εμφάνιση του Πανιωνίου, τότε θα ζητήσω δημόσια και ταπεινά συγγνώμη. Μετά τιμής Μάκης Διόγος"

    KYANEΡΥΘΡΑ ΝΕΑ 15/1/2007

    εχει αλλάξει τίποτα από τότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητε Μακη

    εκανα οτι μπορουσα για να αλλαξω το σαθρο αυτο κατεστημενο και με εδιωξαν απ'την κυβερνηση.Θα συνεχισω να μαχομαι για αντικειμενικη δημοσιογραφια απο το παρασκηνιο.

    Ειλικρινα δικος σου,
    Θοδωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Θόδωρε σε καταλαβαίνω και συμπαρίσταμαι στον αγώνα σου...

    Μάκης Διόγος

    Υ.Γ. Δυστυχώς δεν ψιφίζω στο υπόλοιπο Αττικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε ρε κίνηση σήμερα. Δεν προλαβαίνει να λείψει κανείς για ένα δίωρο και γίνεται χαμός.

    α) Δεν αναφέρθηκα σε κανένα συγκεκριμένα.
    β) Αυτό που με εκνεύρισε βαθύτατα ήταν το κομμάτι των δηλώσεων του Ρεκόμπα που δείξανε. Ήταν καθαρά αντιδεοντολογικό. Ο Ρεκόμπα είναι πάιχτης του Πανιωνίου ΚΑΙ έπρεπε να δείξουν τις δηλώσεις του για την ομάδα. Πάλι καλά που δε βάψανε τα καρέ από τα στιγμιότυπα ώστε να φαίνεται ότι φοράει πράσινη φανέλα.
    γ) Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι είναι ότι δεν είναι κανένας κολημένος με κάποιον προπονητή. Ακόμα και όταν ο Μοσβεσιάν δεν ανανέωσε τη συνεργασία με τον Μπράμς (ακόμα θυμάμαι την ατάκα του : Κρίμα γιατί τώρα θα μπορούσαμε να κάνουμε μεγάλα πράγματα) συνεχίσαμε να υποστηρίζουμε την ομάδα. Αλλά να φύγει ο Λίνεν και να έρθει ο Λεμονίτο; Είναι σαν να μας φτύνουν κατάμουτρα. Αυτό δεν το θέλει ούτε ο Θεός ούτε ο Διάβολος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και κύριε Διόγο σε λάθος άνθρωπο έστειλες το γράμμα. Αν το είχες στείλει στον Εφραίμ τώρα θα είχες δει αποτέλέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και κυριε Διόγο όταν είσαι ηρεμος και χωρίς χαρακτηρισμούς φυσικά και μπορείς να σχολιάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ pgss1890 είναι στιγμές που νιώθω ότι αδικούμε από κάποια δημοσιευματα. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα που αγαπώ. Κάνω και λάθη...

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οχι και αγαπητός. Είπαμε εμπαθέστατος, να μην τα αλλάζουμε τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΚ ότι πεις... Πάντως τώρα τελευταία η κριτική σου απεναντι μου έχει γίνει... αγαπητή!!!

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όπως νομίζεις, εγω ο ίδιος ειμαι και τα ίδια λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και εγώ ο ίδιος είμαι... τα ίδια λεω τόσα χρόνια...

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Zamis εμείς οι Πανιώνιοι είμαστε σαν τους Γαλάτες του ανυπότακτου χωριού.
    Ψάχνουμε ευκαιρίες είτε για να τσακωθουμε, είτε για να ενωθουμε απέναντι στον κοινο εχθρό...

    Κάνω λάθος;

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγω αυτό που ζητάω απ' όλους είναι να στηρίζουμε Πανιώνιες προσπάθειες. οχι στα μουγκα, όχι χωρίς κριτική. Αλλά πάντα Πανιώνια και πάντα καλοπροαίρετα... Αυτό ισχύει και για την ομάδα, αλλά και για τον πανιώνιο Κόσμο. θεωρώ ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια τις διχόνοιας...

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ξερεις κατι Μακη για να το σοβαρεψω λιγο? κι εγω τα γουσταρω τα γαλατικα-Πανιωνιος δεν ειμαι?-αλλα εχω αρχισει να συνειδητοποιω οτι αυτο ειναι ταυτοχρονα και το προβλημα μας.Παραγινεται επαρχιωτικο και ασαφως ρομαντζαδικο ρε παιδι μου(οταν δεν εμπλεκονται και μικροσυμφεροντα παντος ειδους)το πραγμα καποιες φορες και ανακυκλωνεται εσωστρεφως.Ενω η ομαδα εχει δυναμικη,αυτος ο αοριστος συναισθηματισμος οδηγει σε παραλογισμους και μας κραταει πισω.Ειναι αναγκη η παε να λειτουργησει τεχνοκρατικα και ορθολογικα.Το γαλατικο δεν αποκλειει την οργανωση και την καθαρη ματια.Οι υπερβασεις τυπου Ρεκομπα
    (και η αδυναμια διαχειρησης τους)για παραδειγμα,εδειξαν προς τα που ειναι η λαθος κατευθυνση ως αντιληψη.Κατα τη γνωμη μου παντα.Ελπιζω οτι ο Τσακ θα βγαλει τα σωστα συμπερασματα απο τη φετινη χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αρχίζω από το τελευταίο. Ελπίζω και εγώ ο Τσακίρης να βγάλει τα σωστά συμπεράσματα από τη φετινή χρονιά. Ο κύκλος της ομάδας του Λίνεν 9δεν το λεω ειρωνικά...) κλείνει. θεωρώ ότι πρέπει το καλοκαίρι (και ίσως πιο νωρίτερα...) να παρθολύν καίριες αποφασεις για την ομάδα. Προπονητής, τεχνικός διευθυντής, μεταγραφές, πωλήσεις παικτών.

    Για το γαλατικό & τα συναισθηματικά δεν εχεις αδικο, αλλά μήπως αυτό δεν ελίναι ο Πανιώνιος; Δεν είναι αυτή η ιστορία του; Μια υπεραιωνόβια ιστορία συναισθηματισμού, ξεριζωμού και "πόλεμου".

    Αν διαβάσεις προσεκτικά τις συνεντεύξεις των Παλαιμάχων έχουν έντονο τον συναισθηματισμό...

    Μάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φεύγω από τη δουλειά. Θα συνδεθώ περίπου σε μια ώρα...

    Μάκησ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. δεν ειπα ποτε να απαρνηθουμε το συναισθηματισμο μας..δε γινεται εξ'αλλου με την ομαδα που διαλεξαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγω διαφωνώ. Έχω βαρεθεί να στηρίζω προσπάθειες που έχουν καλές προθέσεις αλλά ....

    Θα στηρίξω προσπάθειες που έχουν καλά αποτελέσματα και όχι μόνο προθέσεις. Δεν πρόκειται να στηρίζω ότι έχει το όνομα Πανιώνιος γιατί έχει το όνομα. Και ο Μπέος το ίδιο όνομα πούλαγε. Με αυτό δεν συγκρίνω το έντυπο με τον Μπέο αλλά δίνω ένα παράδειγμα. Όταν πειστώ ότι καλύπτει κάποια στανταρ θα το στηρίξω. Αλλα π.χ. στο τευχος 7 ο Παυλόπουλος αναφέρεται στο ότι ήρθε ο Εκρα δανεικός και αν πείσει θα βοηθήσει. Ο Εκρά ήταν η απόλυτη έκληξη. Δεν ξέρουμε τίποτα γι αυτόν. Ο δημοσιογράφος λοιπόν δεν ρωτάει τα αυτονόητα: Τον έχετε δει να παίζει; Πως τον διαλέξατε; Ποια είναι τα στοιχεία που έχει και έρχεται σαν η μόνη μεταγραφή επιθετικού το Γενάρη; Αφού δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα γιατί ήρθε; Αντί για αυτό σιωπή. Και η επόμενη ερώτηση: Είστε ευχαριστημένος από τις μεταγραφές που έγιναν; Δηλαδή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

    Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος απο αυτές τις συνεντεύξεις. Είπαν ότι ήθελαν αυτοί να πουν και όχι ότι εμείς θέλαμε να μάθουμε. Και ο δημοσιογράφος δεν τους πίεσε. Αυτή την εντύπωση έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.