Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΟ-ΠΓΣΣ

Μετά από ένα δραματικό πρώτο ημίχρονο που η ομάδα δεν μπορούσε να αλλάξει δυό μπαλιές στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση κάπως βελτιώθηκε.

Αν είχαμε έστω και ένα (αριθμός 1) κεντρικό αμυντικό θα είχαμε φύγει με βαθμούς απο το παιγνίδι. Ο Κρέσιτς έκανε ένα πολύ καλό παιγνίδι και έδειχνε να κρατάει μόνος του τον ΠΑΟ. Οι κεντρικοί αμυντικοί μας κατάφεραν να χάσουν όλες τις κεφαλιές μέσα στην περιοχή μας. Ο Πετρόπουλος έκανε τον Λάτκα να μοιάζει με παίκτη ομάδας δημοτικού σχολείου. Τελικά 2 κεφαλιές του ΠΑΟ μέσα από τη μικρή περιοχή 2 γκόλ και η σεμνή τελετή έδειχνε να τελειώνει.

Και ξαφνικά η ομάδα δείχνει να έχει ψυχικά αποθέματα. Πετυχαίνει 2 γκόλ και δυστυχώς μετράει μόνο το ένα.

Στα θετικά σημεία η εμφάνιση του Κρέσιτς, η καλή εμφάνιση του Κοντοέ στη θέση του δεξιού μπάκ, τα ψυχικά αποθέματα της ομάδας. Στα αρνητικά η ανυπαρξία σεντερ μπακ, οργανωτή και επιθετικού. Ο Ρεκόμπα με όρεξη σε μερικά σημεία έδειξε δείγματα της μεγάλης κλάσης του του λείπει όμως η διάρκεια, ενώ ο Εστογιάννωφ γενικά κινήθηκε στα ρηχά.
Θετικό στοιχείο η στήριξη Γιώτη σε Κοντοέ και Τζαβέλα.

Υ.Γ. Τα σχόλια είναι πάλι γενικά ανοικτά χωρίς έλεγχο για όλους πλήν Διόγου.

3 σχόλια:

  1. Σήμερα παίξαμε αξιοπρεπώς και φέραμε Χ με τον Βάζελο. Μπορούσαμε και διπλό αν είχαν ξυπνήσει νωρίτερα ο προπονητής και οι παίκτες. Το φύλλο αγώνα θα γράψει 2-1 υπέρ του ΠΑΟ αλλά δεν έχει καμμία σημασία. Η διοργανώτρια αρχή είναι έτσι και αλλιώς έκθετη εδώ και πολύ καιρό για το αισχρό επίπεδο διαιτησίας που "χειρουργεί" χωρίς έλεγχο στην Super League από το πρώτο παιχνίδι.

    ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ μιά ζωή, στα εύκολα και ΚΥΡΙΩΣ στα δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να πω ότι ο σημερινός Πανιώνιος δεν μου άρεσε. Τηρουμένων των αναλογιών (εκτός έδρας με τον Π.Α.Ο) και των προβλημάτων νομίζω ότι στάθηκε καλά.
    Γιά τον Σταματόπουλο: Δεν θα τον έλεγα κακό. Του λείπει όμως η εμπειρία και αυτό φαίνεται στις αλλαγές.
    Ο Πανιώνιος των προηγούμενων παιχνιδιών (από το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ και ύστερα) με τρόμαζε. Σήμερα δεν μπορώ να το πω αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν κακή. Μας κράτησε ο Κρέσιτς. Στο δεύτερο όντως σταθήκαμε καλά.

    Εγώ κρίνω πολύ θετικά τον Σταματόπουλο. Του χρεώνω θετικά την ψυχολογία της ομάδας που παρά το 2-0 γύρισε το ματς και θα είχαμε πάρει την ισοπαλία αν ο επόπτης έκανε τη δουλειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.