Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Απάντηση για CFO

Έλαβα το παρακάτω κείμενο από τον majorball_redblue@yahoo.com σε σχέση με τις ερωτήσεις μου γύρω από το άρθρο του. Με την άδεια του το ανεβάζω εδώ:

"παίδες τυγχάνει να είμαι ο συντάκτης του άρθρου CFO του ΠΚ, τυγχάνει ευτυχώς ή δυστυχώς το επίθετο μου να μην είναι τσακίρης.
Βλέπω λοιπόν ότι έχετε - έχεις κάποια ερωτήματα επί του άρθρου.

CFO λοιπόν είναι η θέση του οικονομικού διευθυντή σε έναν οργανισμό. Τα 8000 άδεια καθίσματα αφορούν δυστυχώς το γήπεδο στη σημερινή του μορφή μιας κ δεν έχει κατασκευαστεί όπως θα ήθελαν πιστεύω οι περισσότεροι το νέο.

Το άρθρο έχει να κάνει λοιπόν με μία προσέγγιση της λειτουργίας μίας παέ με τα μάτια ενός virtual οικονομικού διευθυντή. Όπως γνωρίζουμε όλοι φέτος έγινε μία μεταγραφή τύπου Ρεκόμπα. Αν κ ελπίζαμε όλοι μας πιστεύω ότι θα αγγίζαμε στόχους τελικά όπως φαίνονται τα πράγματα δεν θα καταφέρουμε να τους πραγματοποιήσουμε. Εξετάζω λοιπόν κ αυτή την παράμετρο μιας κ υπάρχει ο κίνδυνος να τρέξει ένα εσωτερικό χρέος της παέ. Κ αυτό πίστεψέ με δεν είναι καλό για τους ισολογισμούς της ομάδος ως εταιρεία (οικονομοτεχνικά).

Ναι ο Πηλαδάκης χρησιμοποίησε άριστα τον Δήμο Λάρισας (πιο συνεργάσιμος πιστεύω ο Δήμος Λάρισας) κ με την διεξαγωγή των μεσογειακών αγώνων ξεκινάει από τον Απρίλιο την κατασκευή του γηπέδου. Αν θέλεις την προσωπική μου άποψη ίσως να έχουν γίνει επικοινωνιακά λάθη από τα την πλευρά της παε για το γηπεδικό θέμα όπως επίσης κ από την πλευρά του Δήμου. Για μένα θα πρέπει να γίνει το παν να βρεθεί λύση.

Θέλω να πιστεύω ότι σου έδωσα κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματά σου κ πραγματικά πίστεψέ με χάρηκα που διατύπωσε κάποιος τα ερωτήματά του, γιατί σκοπός μου από την αρχή ήταν να υπάρξει κ κάποιος διάλογος για τα σημαντικά θέματα του συλλόγου (π.χ. γήπεδο,σύλλογος γενικότερα).

Όποια άλλη απορία υπάρξει με ευχαρίστηση θα την απαντήσω. Το επάγγελμά μου άλλωστε δεν είναι ούτε δημοσιογράφος αλλά κ ούτε κατέχω έμμισθη θέση στη εταιρία έτερναλ ή της παε.

Κ για να κλείσω το θεματάκι για μένα ο πανιώνιος είναι πάνω από πρόσωπα κ καταστάσεις.


majorball_redblue@yahoo.com"

4 σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.