Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Ροστερ

Η ΠΑΕ σε μια πολύ καλή κίνηση έβγαλε το ροστερ της ομάδας, ποιοι έφυγαν, ποιοι είναι δανεικοί και πότε λήγουν τα συμβόλαια των παικτών.

Με χαρά είδα ότι Λουρέντσο παρέμεινε στην ομάδα. Αυτός αν είναι καλά μπορεί να βοηθήσει σημαντικά.

2 σχόλια:

  1. Πράγματι η κίνηση είναι κατ' αρχήν σωστή.

    Δεν έχω καταλάβει όμως αν στην διάρκεια των συμβολαίων περιλαμβάνονται και οι option. Για παράδειγμα: Ο Ρεκόμπα, απ' ότι ξέρω έχει συμβόλαιο για 1+1. Στην ανακοίνωση όμως φαίνεται ότι το συμβόλαιό του λήγει το 2010, μαζί με του Εστογιανόφ που είναι όντως κλειστό διετές... Θυμάμαι πολύ καλά δήλωσή του σύμφωνα με την οποία το καλοκαίρι του 2009 θα συζητούσε ξανά με την διοίκηση προκειμένου να παραμείνει άλλο ένα χρόνο. Θεωρείται δεδομένη η συμφωνία ή μήπως αναφέρεται απλά ο μέγιστος συμβατικός χρόνος; Αντιλαμβάνομαι ότι η ανακοίνωση της Π.Α.Ε δεν θα μπορούσε να είναι φοβερά επεξηγηματική, θα μπορούσε όμως να αναγράφει για παράδειγμα: συμβόλαιο μέχρι...τότε με δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης.

    Στις πράξεις (πρόσθεση - αφαίρεση) για το ρόστερ των 38 δεν τα πήγα καλά. Ομολογώ ότι δεν θυμάμαι πλέον καλά τα ονόματα των «38» του Λίνεν. Βέβαια αν προσθέσεις όλα τα ονόματα το συνολικό ρόστερ είναι πολύ μεγαλύτερο. Κάποιους δε από τους παίκτες που παραχωρήθηκαν ούτε που τους είχαμε ακουστά. Το ζήτημα είναι βέβαια ότι το ξεκαθάρισμα αφορούσε ουσιαστικά την τρίτη εφεδρεία. Οπότε γεννώνται τα ερωτήματα: Αυτοί εμπόδιζαν τι προπονήσεις της ομάδας; Δεν μπορούσαν να προπονούνται άλλη ώρα; Τουλάχιστον αποταμιεύσαμε κάποιο ποσό; Πως και δεν δόθηκε με μεταγραφή κάποιος παίκτης, ώστε να έχουμε και κάποιο όφελος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λουρένσο προφανώς παρέμεινε γιατί δεν αγοράστηκε στο μεταξύ κάτι άλλο. Είναι όμως καλά για να βοηθήσει? Ξέρω ότι του είχαν ζητήσει να βρει ομάδα.

    BRfun, όλοι ξέρουμε ότι στους 38 περιλαμβάνονταν πάρα πολλοί νέοι. Ο Λίνεν ήθελε να έχει άποψη από πρώτο χέρι για τη δουλειά των υποδομών. Αν παρέμενε, προφανώς θα δοκίμαζε 2-3 παιδιά σε ματς της Superleague. Αυτό έδειχναν οι κινήσεις του σε φιλικά κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.