Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Ωρες ουσιαστικών κινήσεων και όχι εντυπωσιασμού

Άκουσα το Μάκο στον Σπορτ-ΦΜ. Είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι η όλη κατάσταση με τους συνεχείς προπηλακισμούς και ύβρεις του έχει κόψει την όρεξη να πάιξει μπάλα στον Πανιώνιο.

Είναι λοιπόν ώρα να δράσουν οι "σύλλογοι φιλάθλων". Να φωνάξουν τον Μάκο, τον Μανιάτη και όποιον άλλον έχει στοχοποιηθεί σε ανοικτές ολομέλειες και να τους ξεκαθαρίσουν ότι οι φίλαθλοι του Πανιωνίου στηρίζουν όλους τους παίκτες της ομάδας. Αυτοί που τους προπηλακίζουν είναι μια μικρή μειοψηφία που θα απομονωθεί στις εξέδρες. Αν δενε μπορούν να το κάνουν αυτό οι σύλλογοι φιλαθλων που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν κάποιες μάζες φιλάθλων, τότε δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης κατά τη γνώμη μου.

Δεν είναι δυνατόν να γίνονται όλα αυτά και οι σύλλογοι να σγυρίζουν κλέφτικα. Επίσης θα πρέπει να ξηλωθούν από το ΔΣ της ΠΑΕ τα μέλη των συνδέσμων που συμμετείχαν στους προπηλακισμούς. Δεν είναι δυνατόν να βλέπουν οι παίκτες μέλη του ΔΣ- εκπροσώπους φιλάθλων να τους κράζουν και αυτοί να παραμένουν στις θέσεις τους.

Είναι ώρα με απλές και ουσιαστικές κινήσεις να δείξουμε στους παίκτες ότι όσο φοράνε τη φανέλα της ομάδας τους στηρίζουμε.

3 σχόλια:

  1. Εγω δεν μπορω να δεχθω οτι υπαρχουν οργανωμενοι μεσα στο δ.σ.,ποσο μαλλον να συμμετεχουν και σε προπηλακισμους!!
    Αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα.Οι οπαδοι ειναι οπαδοι και η διοικηση διοικηση.Αυτα τα κολλητιλικια-επισημα και ανεπισημα-πρεπει να σταματησουν.
    Δεν ειναι δυνατον να τρεχουν ολοι αυτοι στο Κορωπι η δεν ξερω γω που αλλου,να ψιθυριζουν φωνηεντα στους παικτες σα ναμαστε ξεφραγο αμπελι,μετα να συναντιουνται με Τσακιρη σε Πεντζαροπουλους,να βριζουν η να αποθεωνουν οποιον κρινουν και μετα να ασκουν και διοικηση.
    Ελεος δηλαδη.Τα αυτονοητα(..) λεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσυ τα λες, ποιος σε ακούει ειναι το πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας ελπισουμε οτι θα ακουσει ο Τσακιρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.