Για το τι είπε ο Τσακίρης στη συνάντηση με τους Πάνθηρες είχαμε δύο εκδοχές, εντελώς αντίθετες. Άλλη στον Σπορτ-Φμ (http://www.sport-fm.gr/article/165173) και άλλη στο sport24 (http://www.sport24.gr/html/ent/037/ent.276037.asp).
Προφανώς κάποιος είχε λάθος πληροφόρηση. Αυτά που έγραψε το sport24 δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι τα είπε ο Τσακίρης. Προσωπικά πίστευα τον Σπορτ-ΦΜ και για το λόγο ότι εκεί τις ειδήσεις τις δίνει ο Διόγος που έχει καλές σχέσεις με τους Πάνθηρες.
Χτες σε ένα άρθρο στη goalday (http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&tag=7833&pubid=1753420) ο πρόεδρος εμφανίζεται απογοητευμένος. Γράφει η goalday: "Και όχι μόνο αυτό, μιας και ο κ. Τσακίρης, όπως τουλάχιστον εκμυστηρευόταν σε άτομα του στενού του περιβάλλοντος, ήταν απογοητευμένος και από αυτά που διέρρευσαν από τη συνάντησή του με τους «Πάνθηρες» το βράδυ της Παρασκευής, που όπως έλεγε χαρακτηριστικά «βγήκαν πράγματα προς τα έξω που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Με ρουφιάνεψαν!»".
Αυτά έχουν οι κλειστές συναντήσεις πρόεδρε. Δεν θα ήταν καλύτερα να μάζευες όλους όσους ενδιαφέρονται, οργανωμένους ή ανοργάνωτους στο Βαρίκας (όχι στο members γιατί ξυπνάει κακές μνήμες) και να μας πεις ότι ήθελες να μας πείς;
Πέρα από αυτά αναδύονται και κάποια σημαντικά ερωτήματα. Ποιος ήθελε και γιατί να χτυπήσει τον Τσακίρη και μετέφερε αυτά τα παραποιημένα λόγια στους δημοσιογράφους; Ποιες υπόγειες συγκρούσεις υπάρχουν σε αυτή την ομάδα που δεν τις μαθαίνουμε εμείς οι απλοί φίλαθλοι; Τι διάολο τελικά συμβαίνει σε αυτή την ομάδα σε μια χρονιά που πιστέψαμε ότι θα κάναμε το κάτι παραπάνω;
Πάνω που πήγες να χάσεις τον τίτλο του εμπαθέστατου, τον ξανακέρδισες πάλι με το σπαθί σου...
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ενασχόληση με τα blog τελικά βλάπτει. Θα ξεχάσω και τα Ελληνικά που ξέρω. Στην προηγούμενη πρόταση διαγράφω την λέξη πάλι. Είναι πλεονασμός.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠοιος πανάθλιος ήθελε να μου πάρει τον τίτλο; Εδώ αγωνίστηκα σκληρά για να τον κερδίσω. Θα τον προσκαλέσω σε μονομαχία.
ΑπάντησηΔιαγραφήπαναθλιος speaking.
ΑπάντησηΔιαγραφήΛεω να στησουμε διπλο σκηνικο,ενα στο τυροπιταδικο κι ενα στο σαλουν.Πριν το ματς με τον μπαοκ.Και ναχουμε το χουχου για διαιτητη,μπουχαχα!!!
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΑπάντησηΔιαγραφήπαμε στην 7 τοτε ναχουμε καλυτερο στοχο.Θαναι και τα μπαοκια διπλα..
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα που ζήλευες zamis... Έχεις κι εσύ τον δικό σου τίτλο. Πανάθλιος!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣτη σελίδα θα κάνω μιά εξαιρετικά πρωτότυπη κίνηση...θα δείτε
εμπαθέστατος, πανάθλιος, σαν συνέλευση στην κόλαση ακουγόμαστε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα δούμε ποιός θα κάνει τον Πρόεδρο της συνέλευσης.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγαπητέ οικοδεσπότα (αντιγραφή η κλητική) κατέθεσα στη σελίδα μου μιά πρόταση - πρόκληση που θέλω να πιστεύω ότι θα λύσει και το δικό σου θέμα!!!
Μπα εγω προτιμώ την μπουγάτσα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΆκου να δεις. Τυρόπιτα είχαμε πει, τυρόπιτα θα φτιάξουμε όλοι.Γιά την Πανιωνάρα!!! Δεν μπορώ να ψάχνω τώρα συνταγές γιά μπουγάτσα...
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλα θα γράψω εγώ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠου ειναι η μπουγατσα εμπαθεστατε? διπλα ο ενας κανει τυροπιτα,ο αλλος κοτοπουλο κι ο γκρινιαρης φερνει το ουισκυ.Αντε
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΠΟΥΓΑΤΣΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΣυστατικά:
"1 ½ λίτρο γάλα
160 γραμμάρια ζάχαρη
φλούδα από 1 λεμόνι
120 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό
6 αυγά
2 κουταλιές βούτυρο
400 γραμμάρια φύλλα
ζάχαρη άχνη
κανέλα"
Για να φτιάξετε την κρέμα, βάλτε να βράσει 1 λίτρο γάλα με 160 γραμμάρια ζάχαρη και τη φλούδα από 1 λεμόνι. Όταν κάψει, προσθέτετε 120 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό. Ανακατεύετε μέχρι να πήξει η κρέμα, την αποσύρετε, πετάτε τη φλούδα του λεμονιού και προσθέτετε 6 αυγά χτυπημένα και 2 κουταλιές βούτυρο. Έχετε ετοιμάσει 400 γραμμάρια φύλλα, απλώνετε στον πάτο του ταψιού (προτιμήστε ένα μικρό ορθογώνιο) τα πιο πολλά αφήνοντας τα να περισσεύουν από το ταψί για να τα γυρίσετε. Κάθε φύλλο που βάζετε το βουτυρώνετε. Αδειάστε την κρέμα και απλώστε την ομοιόμορφα. Βάλτε στην επιφάνεια 1 φύλλο, βουτυρώστε το, γυρίστε όμορφα μερικά από τα φύλλα που περισσεύουν, βάλτε κι άλλο φύλλο και γυρίστε τα υπόλοιπα για να κλείσετε την κρέμα. Ψήστε την σε φούρνο 200°C για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν τα φύλλα. Πασπαλίσετε με ζάχαρη άχνη και κανέλα όταν σερβίρετε.