Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Ρουφιανιές

Για το τι είπε ο Τσακίρης στη συνάντηση με τους Πάνθηρες είχαμε δύο εκδοχές, εντελώς αντίθετες. Άλλη στον Σπορτ-Φμ (http://www.sport-fm.gr/article/165173) και άλλη στο sport24 (http://www.sport24.gr/html/ent/037/ent.276037.asp).

Προφανώς κάποιος είχε λάθος πληροφόρηση. Αυτά που έγραψε το sport24 δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι τα είπε ο Τσακίρης. Προσωπικά πίστευα τον Σπορτ-ΦΜ και για το λόγο ότι εκεί τις ειδήσεις τις δίνει ο Διόγος που έχει καλές σχέσεις με τους Πάνθηρες.

Χτες σε ένα άρθρο στη goalday (http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&tag=7833&pubid=1753420) ο πρόεδρος εμφανίζεται απογοητευμένος. Γράφει η goalday: "Και όχι μόνο αυτό, μιας και ο κ. Τσακίρης, όπως τουλάχιστον εκμυστηρευόταν σε άτομα του στενού του περιβάλλοντος, ήταν απογοητευμένος και από αυτά που διέρρευσαν από τη συνάντησή του με τους «Πάνθηρες» το βράδυ της Παρασκευής, που όπως έλεγε χαρακτηριστικά «βγήκαν πράγματα προς τα έξω που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Με ρουφιάνεψαν!»".

Αυτά έχουν οι κλειστές συναντήσεις πρόεδρε. Δεν θα ήταν καλύτερα να μάζευες όλους όσους ενδιαφέρονται, οργανωμένους ή ανοργάνωτους στο Βαρίκας (όχι στο members γιατί ξυπνάει κακές μνήμες) και να μας πεις ότι ήθελες να μας πείς;

Πέρα από αυτά αναδύονται και κάποια σημαντικά ερωτήματα. Ποιος ήθελε και γιατί να χτυπήσει τον Τσακίρη και μετέφερε αυτά τα παραποιημένα λόγια στους δημοσιογράφους; Ποιες υπόγειες συγκρούσεις υπάρχουν σε αυτή την ομάδα που δεν τις μαθαίνουμε εμείς οι απλοί φίλαθλοι; Τι διάολο τελικά συμβαίνει σε αυτή την ομάδα σε μια χρονιά που πιστέψαμε ότι θα κάναμε το κάτι παραπάνω;

14 σχόλια:

  1. Πάνω που πήγες να χάσεις τον τίτλο του εμπαθέστατου, τον ξανακέρδισες πάλι με το σπαθί σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ενασχόληση με τα blog τελικά βλάπτει. Θα ξεχάσω και τα Ελληνικά που ξέρω. Στην προηγούμενη πρόταση διαγράφω την λέξη πάλι. Είναι πλεονασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος πανάθλιος ήθελε να μου πάρει τον τίτλο; Εδώ αγωνίστηκα σκληρά για να τον κερδίσω. Θα τον προσκαλέσω σε μονομαχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παναθλιος speaking.
    Λεω να στησουμε διπλο σκηνικο,ενα στο τυροπιταδικο κι ενα στο σαλουν.Πριν το ματς με τον μπαοκ.Και ναχουμε το χουχου για διαιτητη,μπουχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παμε στην 7 τοτε ναχουμε καλυτερο στοχο.Θαναι και τα μπαοκια διπλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να που ζήλευες zamis... Έχεις κι εσύ τον δικό σου τίτλο. Πανάθλιος!!!
    Στη σελίδα θα κάνω μιά εξαιρετικά πρωτότυπη κίνηση...θα δείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εμπαθέστατος, πανάθλιος, σαν συνέλευση στην κόλαση ακουγόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να δούμε ποιός θα κάνει τον Πρόεδρο της συνέλευσης.
    Αγαπητέ οικοδεσπότα (αντιγραφή η κλητική) κατέθεσα στη σελίδα μου μιά πρόταση - πρόκληση που θέλω να πιστεύω ότι θα λύσει και το δικό σου θέμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άκου να δεις. Τυρόπιτα είχαμε πει, τυρόπιτα θα φτιάξουμε όλοι.Γιά την Πανιωνάρα!!! Δεν μπορώ να ψάχνω τώρα συνταγές γιά μπουγάτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Που ειναι η μπουγατσα εμπαθεστατε? διπλα ο ενας κανει τυροπιτα,ο αλλος κοτοπουλο κι ο γκρινιαρης φερνει το ουισκυ.Αντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ

    Συστατικά:
    "1 ½ λίτρο γάλα
    160 γραμμάρια ζάχαρη
    φλούδα από 1 λεμόνι
    120 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό
    6 αυγά
    2 κουταλιές βούτυρο
    400 γραμμάρια φύλλα
    ζάχαρη άχνη
    κανέλα"

    Για να φτιάξετε την κρέμα, βάλτε να βράσει 1 λίτρο γάλα με 160 γραμμάρια ζάχαρη και τη φλούδα από 1 λεμόνι. Όταν κάψει, προσθέτετε 120 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό. Ανακατεύετε μέχρι να πήξει η κρέμα, την αποσύρετε, πετάτε τη φλούδα του λεμονιού και προσθέτετε 6 αυγά χτυπημένα και 2 κουταλιές βούτυρο. Έχετε ετοιμάσει 400 γραμμάρια φύλλα, απλώνετε στον πάτο του ταψιού (προτιμήστε ένα μικρό ορθογώνιο) τα πιο πολλά αφήνοντας τα να περισσεύουν από το ταψί για να τα γυρίσετε. Κάθε φύλλο που βάζετε το βουτυρώνετε. Αδειάστε την κρέμα και απλώστε την ομοιόμορφα. Βάλτε στην επιφάνεια 1 φύλλο, βουτυρώστε το, γυρίστε όμορφα μερικά από τα φύλλα που περισσεύουν, βάλτε κι άλλο φύλλο και γυρίστε τα υπόλοιπα για να κλείσετε την κρέμα. Ψήστε την σε φούρνο 200°C για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν τα φύλλα. Πασπαλίσετε με ζάχαρη άχνη και κανέλα όταν σερβίρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.